Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał96

Sennik - Sen, przejście do innego świata (bardzo realne)

Polecane posty

Gość Rafał96

Witam wszystkich, naprawde interesuje mnie znaczenie tego snu, bo miałem juz kilka snów i wszystkie sie niestety sprawdziły, a wiec: Juz 2 razy mi sie śniło przejście do innego świata, byłem tam bardzo potrzebny, musiałem cos zrobić, a tylko ja to mogłem. 1 taki sen: Nie pamiętam jak sie znalazłem w innym świecie, byłem tam niedługo, tak jakby tymczaswowo, jakby mnie ktoś chciał sprawdzić, było tak bardzo wiele takich samych stworzeń, nie umiem ich opisać, ale ja byłem od nich czasem większy czasem taki jak oni. Żadko z kim rozmawiałem, i tam wszystko było polowi, spokojne, i najgle obraz sie rozmazuje i pędze od rzeki "wisłoka" do swojego domu, jak ptak, przebijam sie przez szybę i sie budze. 2 sen: W tym śnie wiecej pamiętam. Szłem, normalnie jak człowiek, nad rzeke "Wisłoke" i tak jakby rzeka sie podniosła jak jakaś kopuła, tam weszłem i nagle sie zmienilem, tak jak inni tam, byłem jak zawsze do czegoś potrzebny, i zrobiłem to co miałem zrobić i nie wiem jak ,wszysłem z rzeki, przeszłem sie kawałek i sie obudziłem. DODAM że jestem wędkarzem, i dużo łowie na tej rzece. Naprawde ważne jest co to symbolizuje, już miałem 2 sny tez ciekawe i jak mówił sennik tak sie stało, 2 tragedie :(

Gość o,ludzie
szedłem, wszedłem, poszedłem :(:(:(