Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 24 lattaa

jesli tak wyglada poród naturalny to nigdy nie bede miec dzieci...matko..

Polecane posty

Już Ci tylko zostaje rzucanie wyzwiskami :D no dalej zbesztaj mnie kotku, bo mam inne poglądy od ciebie:D hahaha :D nie wszytskie kobiety są stworzone po to by rodzić i niańczyć dzieci, tak to trudno pojąć? Proszę życz mi z tego powodu jak najgorzej, tylko sie nie dziw jak tobie się nie powiedzie w życiu 😴 i nie odpisuj mi bo i tak nie przeczytam, szkoda mi na ciebie już czasu i tak już za dużo zmarnowałam :O no, aleeee nie przetłumaczysz...

Gość yyyhmyyy
u mnie sytuacja ywglądała bardzo podobnie zdecydowałam sie na dziecko bo juz miałam doscy słuchania i biadolenia Jak ktoś będzie ci biadolił żebyś wzięła sznur i się powiesiła to też to zrobisz :) Hehe, mamuśka, naprawdę zabawna jesteś :D

Gość mamuśkaja
nazywacie ją tepą strzała bo powiedaział prawdę ze wiekszosc kobiet ma rozjechane cipska i to wiekszosc facetów potwierdzi bo w sumie to oni nas badaja dogłebnie. TYlko mlode siksy dziwice maja waską szpakrę, teraz w cozraz mlodszym wieku sie zaczyna seks to co myslicie ze kazda ma wąziutką, teraz wieszkosc dziewczyn przejmuje inicjatywe wiec zdziwiłabym sie ajkby miały wąskie

Gość rozklapiocha jest normalnie
ja popieram najaraną poród przeżycie straszne a do tego SEKS PO PORODZIE TO JAK RZUCANIE KIEŁBASĄ DO STUDNI a babki co narodziły z 3 dzieci to już pewnie nie będą czuły jak im 4te wyjdzie tylko prff i już.

Gość mamuśkaja
kurwa wieszajac sie koncze zycie a tutaj nie koncze ze soba tępoto.

Gość yyyhmyyy
mamuśka - ty chyba zaszłaś w ciążę w gimnazjum :D

Gość mamuśkaja
yyyhmyyy ile masz lat ?

ja bym chciała żeby się meżczyzna wypowiedział czy seks z jego żoną jest tak CUDOWNY po porodzie szczególnie taki idiota co żonę namawiał na dzidziusia a teraz zawija dupsko i wychowywać nie chce prawda jest jedna: po porodzie nie robi się już palcówki wkładasz całą rękę a po drugim to możesz nawet wejść cały i namiot postawić:-D

Gość to może nie jest
Boże, widzisz i nie grzmisz :O czy pizda jest najważniejszą rzeczą na świecie? uczucie się nie liczy? jeśli mąż was zostawia ze względu na pizdę, to pogratulować męża.

Gość mamuśkaja
Siksy lykaja wszytsko jak pelikany co im mowią mamuski i kolezanki juz z dziecmi. Matka namawiaja bo boja sie ze nie dostapia zaszczytu bycia babcia a kolezanki bo sobie speiprzyły zycie i chca zeby inni tez mieli zwalone. Słuchajcie dalej tych wszystkich bajkopisarzy zakładajcie rodziny tylko potem nie placzcie ze zycie wyglada inaczej niz sobie wyobrazałyscie. ja dałam sie złapac na ten haczyk dlatego teraz szczerze mowie co mysle

pipa nie jest najważniejsza... ale seks jest ważny! jak po porodzie mam nic nie czuć, WOLE NIE RODZIĆ nie dam się namówić babciom, ciotkom, matce, ojcu a nawet przyszłemu mężowi- chce, niech sam urodzi

Gość mamuśkaja
Jest jedno wyjscie z tego wszytskiego. jesli jestescie zajebiscie bogate. jesli cos wam ziszy porob opreracja plastyczna odratuje, a czas ktory musicie poswiecic dziecku poswieci je jemu opłacona opiekunka. TYlko wtedy bedziecie mogly sie cieszyc tym ze macie dziecko.

i jeszcze śmie mnie nazywać "tępą strzałą" (jakie to pospolite😴 jak chciałaś mi dopierdolić to trza było się bardziej postarać) "mam nadzieję, że nikogo nie poznasz." - co za jad :O nie popuść czasem w galoty moherze:O akurat nie wszyscy faceci chcą mieć dzieci, ja bede się starała znależć właśnie takiego.

Gość to może nie jest
orgazm jest dla ciebie ważniejszy od dziecka? śmieszna jesteś i niedouczona... kobiety normalnie kochają się po ciąży i połogu :O

szczerze? tak :-D nie wszystkie kobiety nie mają życia ja wiem że mają seks... po ciemku mąż im sam zgasza światło bo nie chce ich widzieć

Gość to może nie jest
żaden jad. nie chciałabym po prostu, aby tacy ludzie jak ty zakładali rodziny. masz spaczone podejście do świata i jeszcze dziwisz się, że inni cię nie szanują. nie jestem moherem, nie lubię obrażać ludzi, nie chcę szerzyć żadnej oświeconej ideologii. nazwałam cię tępą strzałą, bo nie zwykłam mówić wprost, że ktoś jest pojebaną kurwą :)

Gość mamuśkaja
KOchac sie kochaja normalnie ale nie odczuwa sie juz takiej pzyjemnosci jak przed , seks to podstawa zwiazku. bez udanego seksu nie ma udanych zwiaków

ekzakli

Gość mamuśkaja
zobaczycie za pare lat wspomnicie moje slowa. teraz kazda cwaniakuje bo mloda nieswiadoma. jak was facet rzestanie zauwazac po porodzie to wtedy sie obudzicie z tego pieknego snu.

a potem facet widzi w tobie tylko automatyczny zmieniacz pieluch i karmnik dla dziecka a sam popija piwko z kumplami i podrywa w barze SEXY NIE-MAMUŚKI

Gość cieszona ta chwilą
ja urodzilam anadal jak widze takie sceny to rzygac sie chce. Na szczescie wy kobietki przy porodzie tego nie widzicie i cieszcie sie. ja sie ogromnie ciesze ze mam wspaniale dziecko

Rodziłam i wiem, że to jak wygląda jest niczym w porównaniu z tym co się wtedy czuje i w życiu już sie nie piszę na żadne porody

Gość mamuśkaja
dokłądnie w domu "kochanie jestes dla mnie najpiekniejsza" a w pracy:(do kolegów) "przy mojej starej to juz nawet mi nie staje"

Gość cieszona ta chwilą
ahahaha kto ma rozjechane cipska a moze w koncu ponarzekac na malutki sprzet męski coo? z malenkimi puloczkami buahaaha

Przecież cały czas trąbie o tym, że nie zakładam rodziny typu mąż i gromadka bachorów :O wystarczy mi tylko partner [który podobnie jak ja nie chcedzieci] :] Mam inny pogląd a nie spaczone podejście do świata :O nie wszyscy marzą o bachorach tak jak ty, pojmiesz to kurwa w końcu? Pierwszy raz się stykasz z odmiennym zdaniem rozmówcy? Nawet nie umiesz uszanowac zdania drugiego człowieka, przy tym wyzywasz i życzysz komuś źle. PATOLOGIA a i "pojebaną kurwę" mogłaś sobie darować, właśnie tym udowodniłaś jaka jesteś inteligentna hahahaha :D

Gość akacja111
yyyhmyyy----> no ja akurat wiem co nieco na ten temat, bo urodziłam dziecko. Pochwa wygląda inaczej. Dodam, że ja nie byłam nacinana i nie miałam też dużych pęknięć (małe otarcie na śluzówce, które wyraźnie czułam w czasie największego bólu). W środku jest inaczej, ale nie aż tak jak wszyscy to określają, że niby "wiadro"; na zewnątrz jest inaczej, ale trzeba się uważnie przyjrzeć, szyjka macicy jest obniżona, ale to trzeba być ginekologiem żeby zauważyć. Niemniej jednak po porodzie jest inaczej...

"mojej starej" od razu z mojej :-* mojej kochanej, mojej dziewczyny, suczki robisz sie MOJĄ STARĄ czy kotś kiedyś słyszał żeby do matki dziecka mówiono "suczko"? ewentualnie macioro jak juz od zwierząt przestajemy być pociągające

Gość mamuśkaja
zreszta macie napewno starszych zonatych kolegów popytajcie jaki maja stosunek do swoich wspolmalzonek. mam tylu kolegów ktorzy zdradzają ze masakra. bo ZONY CIAŁO JUZ NIE TAKIE JAK PRZED PORODEM A I ZONA NIE TAKA Z CHARAKTERU BO ZATYRANA OPEIKA NAD DZIECKIEM I PRZYZIEMNYMI OBOWIAZKAMI sorry za capslocka właczył mi sie w trackcie a jzu mi sie nie chciało przepisywac

Ja wiem że to strasznie wyglada,ale nie jest tak żle. To jest własnie cud natury :}