Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 24 lattaa

jesli tak wyglada poród naturalny to nigdy nie bede miec dzieci...matko..

Polecane posty

Gość co za dno :(
Agynes słuchajcie jaki dowcip cyt : ,,no ja to np. pochodze od małpy nie wiem jak wy'' -> to wiele tłumaczy Juz nie chciałam sie tego czepiac:D

Gość słuchajcie jaki dowcip
w moim słowniku jest tak poczęcie- zerżnięcie ze skutkiem brzuchatym, z objawem rozpierdzielu na ci***, dupie jak szafa i ryczącym bachorem dziekuję że ładnie to za mnie ujęłaś :-)

ale nie moja dupa, nie moja sprawa, jak ktos chce mieć rozpierdol to NA JEGO a raczej jej życzenie

hkdtd

Gość Agynes
oj brakowało, brakowało słówek...

Gość co za glupota , jakikpowliek
zabieg medyczny byscie ogladali to by wam sie straszne wydawało. a to zwyczajna natura, nie choroba. czym sie ekscytowac?

Gość poród to fizjologia
nic w tym nie ma pieknego ale nie musi tez wygladac jak rzeźnia poziom niektórych wypowiedzi - bez komentarza

Gość zxcvbnm,mnbvcxz
A nayarana to się cieszy, że nie została w taki ''obleśny sposób'' urodzona, bo przez cesarkę i to jeszcze przenoszona. Jakbyście zobaczyły jak wygląda cesarka to też byście tak pierdziały - wiele się nie różni, nacięcie w innym miejscu po prostu. I jedna co jęczy, że dziecko urodziła i jak ktoś ma kupe kasy to tylko sobie może plastykę pochwy zrobic. Ja sobie zrobiłam za 4 500 zł. Uważam, że to nie majątek taki jaki tutaj ta mamuśka przedstawiała... A jak was mężowie po porodzie zostawiają dla młodszej i 'nie-dzieciatej' to gratuluję mężów. Każda z nas ma swoje zdanie - jedna nie chce miec dzieci i nie będzie miec, a inna chce i urodzi, to normalne. Ale dlaczego tak się nawzajem nie szanujecie? A mogę się założyc, że każda z Was o sobie mówi, że jest tolerancyjna. :(:(

Gość mamuśkaja
Plastyka pochwy ok a co z resztą brzuch masz zajebisty nie masz rozstępów.Cycki tez masz jędrne? Masz jędrne ciało, bez siłowni dietetyka, nie da rady a to wszystko kosztuje.Sama plastyka pochwy nie wystarczy na bank. Jestem tolerancyjna, ale chce opisac prawdę. Nie chce tutaj pozbyc sie ludzkosci, ale nie chce zeby dziewczyny po porodzie popadały w depresje czy cos w tym stylu bo wyobrażały sobie inaczej a to jednak tak rozowo nie wyglada. Chcę, zeby się porządnie zastanowiły czy aby napewno tego chcą. I tyle .. A to mnei się cały czas obraża, i atakuje wiec i ja atakuję. dlaczego mam byc bierna skoro ktoś pbraza mają osobę. I caly czas daje mi do zrozumienia jak jestem beznadziejna bo miałam pzykre dziecisntwo. Nie przejmuje sie tym, ale tez nie lubię bajkopisarzy.

Gość mamuśkaja
Mąz mnie nie zostawił, ale znam wiele przypadków. Pomyslcie dlaczego jest tyle rozwodów teraz.

Gość mamuśkaja
Nie rozumiem dlaczego mam filozofować na tym forum. Wykładam kawe na łąwę. Znam taki tekst i on jest dobry. Bo wszystkie rzna takie paniusie na tym forum, uzywają wyszukanego słownictwa jakie to one sa mądre a w rzeczywistosci wygląda to tak: "Bułkę przez bibułkę a h..a gołą ręką."

Gość bhgtygyty
uwazamy ze kazda baba powinna TO widziec a nie tak se ...

Gość bhgtygyty
dla jakiegos chujca co sie zlał...moj bosz po co wam ta meka,,,,idiotki....

Gość Ja jako ja
PLUSY i MINUSY minusy - poród miałam ciężki, bardzo bolało. Parę miesięcy po porodzie GŁÓWNE zajęcie to opieka nad dzieckiem (jednak decydując się na dziecko, wiedziałam miałam 32 lata i byłam świadoma że to nie jest lalka, ktorą wystarczy położyć) Dodatkowe kilogramy. Na seks trzeba poczekać co najmniej 6 tygodni i pierwsze 2mies. stosunków były średnio bolesne. plusy - tuż po porodzie poczułam się najszczęśliwszą kobietą świata mając przy sobie maluszka. Rodziłam sn (siłami natury) a więc tuż po porodzie czułam się naprawdę dobrze. W drugim miesiącu życia dziecko zaczęło uśmiechać się do mnie świadomie - co wynagradzało mi opiekę nad nim. Po 2 mies. zaczęliśmy uprawiać seks, ktory po czasie przestał różnić się od tego przed ciążą. W ciąży przytyłam 9kg, a po urodzeniu w ciągu 1,5mies. straciłam 12kg, ważyłam mniej niż przed ciążą. To prawda, dużo schudłam, ale nie dlatego że siedziałam na Kafeterii i biadoliłam jakie to życie z dzieckiem jest ciężkie, ale ćwiczyłam w domu kiedy mąż na chwilę zabierał maluszka, a także wtedy jak maluch przysypiał. Jestem chudsza niż przed ciążą, karmiąc piersią macica szybciej się kurczy, co tym samym oznacza bardzo szybkie tracenie brzuszka. Mąż - człowiek którego wybrałam świadomie na towarzysza mojego życia, ani razu nie stwierdził że jestem wielorybem kiedy miałam brzuch, a teraz jak wychodzimy na miasto, to wprost nie może się nadziwić, że ja która całkiem niedawno urodziłam mam super figurę, a dziewczyny nierzadko z gimnazjum, a więc młodziutkie, mają figurę jak lwy morskie. Co do pochwy, byłam nacinana i oczywiście szyta, moja pochwa była węższa, nie szersza!!!!!!!!!!!!!!! Akurat wcale nie bylo to dla mnie ważne, wolałam na odwrot bo mój mąż jest hojnie obdarzony przez naturę. Wniosek z tego taki - jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Jesteś leniem, to będziesz grubą bułą do końca życia! Jak wzięłaś sobie za męża pajaca, to zamiast kibicować Ci w dojściu do normalności, będzie się z Ciebie nabijał i łaził po barach zaliczać laski. Jak masz partnera inteligentnego, to nie musisz włóczyć się po barach i szukać tam dowartościowania, o to powinien zadbać Twój mąż. Wiek 32 lata nie świadczy o dojrzałości psychicznej, co najwyżej fizycznej. Dziękuję za uwagę. Szczęśliwa, zgrabna, dowartościowana mama malutkiego synka :)

Gość 123...
wczoraj to obejrzalam,a w nocy mialam koszmar,że rodze,straszne

Gość uhauha
widać jesteś jeszcze niegotowa na tego typu "rewelacje". Póki co, pozostaje ci Bolek i Lolek :) wtedy może przyśni ci się Tola :D

Gość Kwiatuszka
Mnie jak byłam w ciąży, to mąż całował po brzuszku, nie rozumiem wprost, jakich łajdaków mają te gwiazdy powyżej. Żeby nabijać się z ciężarnej żony? My jak chodziliśmy na USG to mieliśmy łzy w oczach, żeby po takim czymś myśleć o żonie że jest grubasem? To tak jakby facet nie był świadomy skąd ten brzuszek, no ale jak jest matołem, to pewnie i nie wie...

Gość kadabra
Wczoraj sledzilam ten temat ale nie smialam sie wtracic;)Przejechaly by mnie walcem,dopiero bym byla rozchlapciocha hihihi;)Ja jako ja,uhauha i kwiatuszka hurrra wspaniale pociagniecie tematu:>

Gość mamauśkaja
ja jako ja dlatego schudłas po ciazy bo karmiłas piersią, moze i jestes szczupła ale cycki na bank zwisy ..coś za coś

Gość mamauśkaja
Miałam 12 kg do zrzcuenia po ciazy mimo ze nie karmiłam piersia długo, udało mi sie to zrzucic ale ciało juz nie jest jedrne jak kiedys. Mam meza, ktory tez całował mnie po brzuchu itp. i dalej mowi ze nie moze wytrzymac jak mnie widzi w bieliznie, ale wystarczy posłuchac kolegów(jak sie wypowiadają o swoich zonach) Maz przeciesz wam nie powie kochanie wygladasz paskudnie bo płacz awantura i lament gotowy. Normalnie wszystko łykacie jak młode pelikany, wierzycie ze to wszystko takie cudowne zebyscie sie nie obudziły z reka w nocniku. Ile razy widziałm jak szczesliwa parka szła do koscioła pod raczke a w domu gydbysmy scianami w mieszkaniu nie jedną rzecz napewno bysmy zobaczyły.Zawsze jedno kocha bardziej niz drugie jak facet jest dobry to kobieta szuka wrazen jak kobieta jest ok to facet szuka wrazen. Tak jestesmy skonstruowani jesli mowimy o naturze.

Gość kadabra
Mamuskaja tak sie zdarza ale nie mozna patrzec na swiat przez czarne okulary,wszystkich facetow jak i kobiet posadzac ze sie zdradzaja lub tylko o tym mysla,bo bysmy oszalaly,bo wlasciwie zawsze wszystko jest mozliwe ale nigdy nie wiemy co nas spotka i oby nas wszelkie zlo omijalo.A wiec glowa do gory i co tam te 53 kg przy wzroscie 160 tak trzymaj:)Moj maz by powiedzial niezla dupcia bo nie lubi szczuplutkich kobiet,wiesz kazdy ma swoj gust nie masz osiemnastu lat zeby ci to tlumaczyc.A skora wszystkim wiotczeje z czasem i nie ma na to lekarswa ani eliksirow mlodosci ewentualnie skalpel.Ciesz sie swoim maluszkiem,mezem i soba oczywiscie i duuuuzo zdrowia to podstawa:)

Gość pixdziernikowy sukces
oooooooooooooooooooooooooo

Gość spoxcool :D
Odbiorcy Ten film jest najpopularniejszy wśród: Płeć Wiek Mężczyzna 45-54 Mężczyzna 35-44 Mężczyzna 25-34

Gość mamuśkaja
Wow tak pozytywnych słów dawno nie słyszałam od kafeterianki. Naprawdę kadabra jestem pod wrazeniem. Masz pozytywne podejscie do zycia nie zmieniaj tego. Pozdrawiam

Gość dasfdgdggfdtgfe
juz widziałam takie filmiki wczesniej, w zyciu nie zgodziłabym sie na pród natrualny, to jest okropne i obrzydliwe, chyba nie jestem dzieciarnią bo mam 22 lata i nadal tak myśle, nie jesteśmy zwierzętami i mamy XXI w dlatego możemy rodziców przez cesarke i tak własnie bede rodzic

Gość bi kul
mamuskaja- popieram twoje teorie w 100%, ja jeszcze nie mam dzieci i nie spieszy mi sie , choc jestem juz w wieku okolo-30-kowym ;) lepiej zyc w gorzkiej swiadomosci otaczajacej rzecywistosci niz w slodkiej uludzie.. pozdrawiam i mimo wszystko zycze "przelamania" realiow rzeczywistosci ( w koncu cuda sie zdarzaja i to tze jest fakt)

Gość kadabra
Ja mam dzieci i nie zyje w slodkiej uludzie i nikt mi nigdy nie mowil ze to bedzie latwe urodzic i wychowac dzieci.Uwazam ze to jest cos pieknego,uwielbiam swoje dzieci a tych nocy nieprzespanych nie zaluje juz nawet zapomnialam(mimo ze moja najmniejsza milosc ma dopiero 15 miesiecy)Jakie to przyjemne jak mowia Ci mamusiu kocham cie bardzo jestes najpiekniejsza,najlepsza... zamkna sie w pokoju i nie wchodz mama a pozniej przynosza Ci tak bez zadnej okazji swoje wspaniale dziela sztuki z wyrazami milosci ,kolorowe domki z kwiatami i cala rodzina trzymajaca sie za rece...Oczywiscie klocic sie tez potrafia.Ok juz nie przynudzam .Mialam cesarke i porody normalne nigdy bym swiadomie nie wybrala cesarki.Moj maz byl przy wszyskich porodach i nie zauwazylam zeby sie cos w nim zmienilo nie wiem moze mam rozowe okulary lub zyje w slodkiej uludzie;)Pozytywne myslenie to polowa sukcesu.Mamuskaja rowniez pozdrawiam:)