Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 24 lattaa

jesli tak wyglada poród naturalny to nigdy nie bede miec dzieci...matko..

Polecane posty

Gość co za dno :(
mamuśkaja nie ma znaczenia ile faktycznie masz lat :O wystraczy poczytac to co piszesz. A ze skrzywiona jestes skoro miałas i masz takie przykłady w najblizszym otoczeniu, to juz inna sprawa:( szczerze mowiac ,współczuje takiego ogladu rzeczywistosci:O zeby byłlo jasne: nie jestem mamuska , nie zamierzam byc, ale przynajmniej nie kompromituje sie takimi " madrościami" :O

Gość mamuśkaja
Dlatego wszytskim mowie szczegolnie singlom korzystajcie zycia. Gdy pojawia sie rodzina zycie ucieka wam przez palce tak szybko. nie ma czasu na hobby na rozowj osobisty na pasje, wszytsko skupia sie wokol jednego rodziny a wlasciwie przy jedenj osobce jaka jest wasze dziecko. Wszytsko podoradkwoujecie pod niego wszytsko.

Gość mamuśkaja
Dlaczego uwasza ze sie kompromituje bo mowie prawdę ? To co musimy w dzisiejszych czasach byc sztuczni zeby nie wyjsc na idiotów. I tak bedziesz cale zycie udawac ?

Gość z serii baśnie grimm
ja popieram mamuśke chociaż mogłaby to ładniej mówić wiadomo matki nam tak mówią żebyśmy też sobie życie zjebały

głupia jestes, udana rodzina to najwazniejsze i najlepsze co mozna w zyciu stworzyc i tak naprawde mozna jeszcze bardziej i intensywniej korzytac z zycia ( chociaz powinnam Cie zapytac co tak naprawde rozumiesz przez to pojecie ?). Skoro masz w otoczniu tylko przykłądy kobiet , które staly sie matkami a zarazem lochami,z fatalnym wygladem, bez planów, ambicji i mozliwosci samorozwije to cóz.. jeszcze raz wspołczuje. Ja znam zupełnie inne kobiety.

Gość mamuska:P
przesadzacie, to wcale nie jest takie straszne jak wyglada, fakt boli jak cholera, ale jakie to wspaniale uczucie kiedy klada Ci dzieciatko na piersi, najwspanialsze na swiecie, polecam ;) a poza tym moment, który pokazali na filmie nie jest wcale taki straszny, wtedy kobieta juz czuje ulge, najgorsze sa skurcze, na sama mysl mnie boli....

Gość vbm28
fuj ale taki poród obrzydliwy...ale ja nie chce dzieci wiec nie będę musiała tego przechodzić,na szczęscie

Gość co wy gadacie
mówiła mi koleżanka co rodziła W ZIME pare dni przed bożym narodzeniem one wszystkie po porodzie zmęczone a tu KSIĄDZ WCHODZI a one z rozwalonymi p. pobłogosławić chciał i pooglądać przy okazji może

mamuska:P a Ty nie opowiadaj głupot z drugiej strony, ze poród , pekaniie, nacinanie i cała ta cholerna fizjologia nie jest straszna :O

Gość mamuśkaja
Dobrze sporbuje pograc troche w wasze gierki i licze na to ze to co teraz napisze potiwerdzicie i was zadowoli. 1 Otoz wieszkosc kobiet jest szczesliwa w rodzinie, a to co ja pisze to stek bzdur wyssanych z palca 2 Wszytskie po porodzie jestesmy traktowane przez sowich mezów jak osmy cud swiata, kupuja nam kwiaty podrywaja, adoruja i wogole sielnka eh co za zycie 3 Jestesmy piekne mlode zadbane mamy zajebiscie jedrne ciała ze nie jedna bedzietna moglaby nam pozazdroscic. 4 Jestesmy non stop adorowane przez plec przeciwną az momentami mamy dosyc tych amantów 5 Nasze dzieci same zajmuja sie soba nic praktycznie nie musimy przy nich robic, a płacz kolka ząbki co to wogole jest ( nawet nie wiem) 6 Rozwijamy się non stop, szkolenia awanse. 7 Mamy czas na relaks imprezy dancigi Tak wyglada "prawdziwe zycie" nie wiem jak mogłam pisac wczesniej nieprawde wybaczcie

Gość co wy gadacie
JAK TO NAJWSPANIALSZE! gratuluje ambicji najwspanialsze to jest jak kobieta wykłada na uniwersytecie jak kobieta jest w programach publicystycznych jak KOBIETA O CZYMŚ MÓWI i móiw z przekonaniem, pasją, zachwytem widział ktoś WYKŁADOWCZYNIE na uniwerku? nie bo z dzieckiem nie ma na to czasu KRETYNKI!

Gość vbm28
dzieciar to tylko kula u nogi

Gość mamuśkaja
Nie ma tylko takich przykładów wokół siebi, bo ma kolezanki ktore sobie z tym swietnie radza No ale one sa nadziane maja ksae na opiekunke na kosmetyczne itp. Jak mowiła wczesniej i sie powtorze mas kase dasz rade to pogodzic. co za dno opowiedz co osiagnełas jak sobie radzis moze sie czegos naucze od wachowca.

mamuśkaja jeszcze raz powtarzam, ze jestes skorzywiona i chyba mocno skrzywdzona :O

Gość mamuśkaja
yyy nie czaje ;/

Gość mamuśkaja
ok ty nie jestes wiec powiedz jak ci sie udało a wlasciwie nawet nie wiem co osiagnełas bo nic nie chcesz napisac

co osiagnełam? bardzo duzo. własciwie wiekszosc z tego co zaplanowałam i to przed 30 m.in. dwa kierunki, rozwijajaca praca , która nie wymaga ode mnie siedzenia w biurze od 8- 16, koncze doktorat (chociaz chyba nie zostane na uczelni), zwiedziłam chyba pól swiata. I jestem szczesliwa, na pewno nie sfrustrowana tak jak Ty. Mam meza. Mam do kogo wracac. Widze kobiety, na stanowiskach naukowych, dyrektorki, piekne, zadbane, dzieciate, spełnione. Które założyly szczesliwe rodziny, rozwijaja sie, wciaz dobrze wygladaja, a męzowie nie mowia o nich per " moja stara " i cenia je za cos wiecej niz tylko ciało:O

Gość mamuśkaja
Dobrze gdzie pracujesz i na jakim stanowisku?

moze mam Ci podac jeszcze rozmiar stanika i nr konta bankowego :P? pracuje w duzej , miedzynarodowej firmie oraz na wyzszej uczelni

Gość mamuśkaja
Mi tez wiekszosc z tego co zaplanowałam sie udało mimo iz miałam trudniej w zyciu niz ty. Ja akurat mam poniekad pracę biurową, i od tego mi juz tylek rosnie. Takze mysle nad zmianą. Jestem juz dawno po studiach. Mam do kogo wraca mały spi a maz lezakuje . Mam rodzicow ktorych kocham nad zycie łacznie z rodzenstwem zawsze moge na nich liczyc. Miałam wiel ciezkich zyciowych sytacji ale porazka dawłam i siłe nigdy mnie nie dołowała. MOje moto cyt. " Człowiek, który boi sie ponosić porazki i ryzykować, osiaga o wiele mniej od człowieka , który upada i myli się. Ja nie miała sielanki ale te porazki dały mi siłe wiare i motywację. A kots komu cos przyszło łatwo gdy spotka go nagle nieszczescie nie daje sobie rady i targa sie na wlasne zycie.

Gość słuchajcie jaki dowcip
w dużej firmie? masz na myśli Pamiątki z Ciechocinka? doktorat łatwo jest zrobić szczególnie z humana pierdolenie 3 światy jak mi powiesz że masz inżyniera to powiem Oo

Gość mamuśkaja
Oja poroste pytanie uwielbiam kiedys ktos wyolbrzymi. Tak bo pytanie ogolnie na jakim stanowsku to odrazu mi powie gdzie mieszkasz jaki nosisz rozmiar stanika spodni itp Bez przesady zachowujesz sie w tym momencie jak pospolity kosnumetn ktory nie rozumie prostych porcedur.

A skad ten wniosek, ze miałam łatwiej niż Ty :O??? "Tak bo pytanie ogolnie na jakim stanowsku to odrazu mi powie gdzie mieszkasz jaki nosisz rozmiar stanika spodni itp Bez przesady zachowujesz sie w tym momencie jak pospolity kosnumetn ktory nie rozumie prostych porcedur." moje stanowisko i tak nic Ci nie powie:O słuchajcie jaki dowcip a skad wniosek , ze jestem po studiach humanistycznych :D?? porazająca logika ...

porażająca odpowiedź :-) co z tego że dwa kierunki jak mogą być gówniane? liczy się ILOŚĆ NIE JAKOŚĆ

Gość mamuśkaja
A moze psychologia albo pedagogika znam tyle osob na kierowniczych stanowiskach ktore sa po pedagogice ze mnie szlak trafia jak słysze ze ktos skonczył taki kierunek.Ludzie nie maja pojecia o zarzadzaniu tylko porbuja wychowac sobie pracowników a nie umiejetnie zarzadzac.

słuchajcie jaki dowcip odpowiedz godna pytania, a raczej zarzutu :D a jezeli sa gówniane, no to cóz,..nie byłabym w tym miejscu w którym jestem teraz

Gość mamuśkaja
A stad wniosek ze miałas łatwiej niz ja bo pisałas ze ja musiałą miec naprawde ciezko , zreszta napisała ze po mim streszczeniu sie nie dziwisz

aaa w TYM miejscu, rozumiem. masz na myśli krzesło od komputera przed biurkiem? urzekła mnie twoja historia

mamuśkaja nie jestem na kierowniczym stanowisku:D nie znam NIKOGO kto byłby na takowym po pedagogice lub psychologii. Znam za to sporo absolwetnów tych kierunków, z których tylko niewielu udało sie gdzies zaczepic

Gość mamuśkaja
jest tylu bezrobotnych dobrze wykształconych. A poporstu radza sobie w zyciu nie ci wykształceni tylko ci co potrafia kombinowac i maja głowe na karku. w dzisiejszych czasch ten papierek nic nie oznacza.To juz nie ma takiej wartosci jak kiedys