Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 24 lattaa

jesli tak wyglada poród naturalny to nigdy nie bede miec dzieci...matko..

Polecane posty

A ja nie zauważyłam wielkich zmian po porodzie, nawet jest jakby ciaśniej niż przedtem i wyglada wszystko też prawie tak samo.

Gość cieszona ta chwilą
kuzwa to ja nie wiem, mialam ogromnie ciezki porod a moja pochwa jest nadal bardzo waska!!!!

Gość to może nie jest
pragnę przypomnieć, że sama nie stronisz od przekleństw i wyzywasz ludzi. "jebana kurwa"- chyba nie zrozumiałaś przesłania i moich intencji :) szanuję odmienne zdanie innych, o ile nie przemycają patologicznych idei. wspaniale, że nie chcesz mieć męża i gromadki "bachorów", ale naucz się szanować kobiety, które mają dzieci i decydują się zajść w ciążę. Gdyby cały świat prezentował twój typ myślenia, to pomyśl co mogłoby się stać za kilkadziesiąt lat. i daruj sobie, dziecko.

Gość rozklapiocha jest normalnie
no faktycznie ze cud natury w 9miesięcy z dziewczyny robi się babsztyl

Gość mamuśkaja
Dokładnie z niezłej suczki, dzagi dziuni, lachona robisz sie....... moja stara. Codziennie słucham wow ale nezła dupencja poszła, laska, maniura lachon. A jak potem wchodza na tematy rodzinne to pada tekst moja stara zrobiła cos tam,moja stara itp itd.

Gość cieszona ta chwilą
babsztyl? to chyba z takiej ktora o siebie nie dba!!!

bo tu nie chodzi o to czy ciezki porod tylko O WIELKOŚĆ DZIECKA jak rodzisz małe 2,800 to pewnie nie jest tak tragicznie ale jak rodzisz dziecko-słonia miniaturke to.........

Gość mamuśkaja
jak napisałam wyzej jedyne wyjscie z tej całej sytuacji to byc choelrnie bogadym bo tylko wtedy mozesz doprowadzic sie do zajebistego stanu i wyglady. bez kasy to mzoesz tylko sie wkurwiac ze facet oglada sie za innymi.

ku wa A KTÓRA MA NA TO CZAS? dla pewnosci: masz dzecko czy też tylko pierdolisz farmazony co ci babcia z mamą wciskają? kobieta po porodzie nie dość że źle wygląda to jeszcze musi obrobić to małe różowe świniątko i wiem co mówię- dwoje rodzeństwa jedno 5 drugie rok,zachciało się na stare lata

Gość cieszona ta chwilą
moje nie bylo male ...dziecinko nie wiesz nie pisz.. dl;atego kurwa mialam ciezki porod!!!!!!! ciezko u ciebie z logika

Gość mamuśkaja
cieszona ta chwilą pwiedz szczerze ,a le tak szczerze czy jestes zadowolona ze swojego pozycia z mezem i ze swojej sylwetki po porodzie?

przesz mówie że jak małe to łatwo przejdzie a jak słoń to jest 10h, nawet 12

Gość cieszona ta chwilą
ja pierdole hahahah ciemnogrod na maxa. Nie trzeba miec kasy by zajebiscie wygladac po porodzie, czasem nawet lepiej niz przed ciążą!!!

Gość cieszona ta chwilą
jestem zadowolona!! nie wiem jakich macie mężów ale moj jest cudowny i sex tez!!

Gość mamuśkaja
jasne hahaha sama siebie chyba oszukujesz. dawaj fote zasłon twarz ocenie czys zadbana

moja STARA (no bo przecież już nie laseczka...) mnie urodziła 2,700 byłam najmniejszym dzieckiem ZAWSZE w podstawówie w przedszkolu a przytyła 30kg weź sobie przytyj 30kg i schudnij potem... I BEZ CIĄŻY TRUDNO DOBRZE WYGLĄDAĆ

Gość mamuśkaja
aha czyli masz zajebiscie jedrne ciało nie masz obwisłych cuków nosisz szpile i seski wdzianko no i seks z mezem codzinnie ?

Gość cieszona ta chwilą
nie upadlam na glowe by jeszcze jakims sfrustrowanym idiotkom na forum udowadniac:) JAK DBASZ TAK MASZ. JA JESTEM Z A D O W O L O N A!!

Gość mamuśkaja
zaloze sie ze siedzac teraz przy kafeteri siedzisz w dresach

Gość cieszona ta chwilą
oczywiscie, ze nosze szpilki , wygladam sexi (nie mylic z ubiorem typowym dla kurew ktory wy zapewne preferujecie). Oj chcialybyscie miec takie powodzenie jak JA:D

No i co się kłócicie :p wiele kobiet wyglada lepiej po porodzie niż przed :) wiele też lepiej wygląda w okolicach 40 niż kiedy miało 20 :) nie ma na to reguły. A co do sylwetki po porodzie to ja np jestem o 5 cm szersza w biodrach :) ale to dobrze bo przynajmniej bez problemy pasują na mnie ubrania w rozmiarze XS bo wcześniej zdarzało sie że najmniejsze spodnie w sklepie ze mnie spadały :p A z pożycia z mężem zawsze byłam i jestam zadowolona :) mąż też

Gość cieszona ta chwilą
zonk, siedze w sexi koszuleczce i czekam na meza az wyjdzie z kapieli:)

Gość tet
muszę se dziecko zrobić ;D

Gość mamuśkaja
pomyslmy jest sobota wieczór, siedzisz na kafeteri a nie w jakims barze popijajac drnka z seksownym barmanem, jakie wnioski nie masz powodzenia

Gość mamuśkaja
ja tez moge napisac, klawiatura tak jak papier wszytsko przyjmie

powodzenie to ty masz u dzieci tylko one teraz ssą ci sutki. a na szpile to bym nie patrzyła, wszystkie stare knurzyce noszą szpile żeby poprawić wielkie udziska po nadwadze ciążowej szpileczki, sweterek włoski "na pieczarę" i to wam się wydaje seksi?

Gość mamuśkaja
wow zobacz ja nie mam powodzenia a nasz wieczór wyglada tak samo

Gość to może nie jest
bo ma męża i nie jest kurwą? może dlatego jest teraz w domu... :O

sugerujesz ze tylko kurwy nie wychodzą z domu? strach wynieść śmieci

Gość mamuśkaja
powtarzam lepiej wygladaja te ktore maja kase a dlaczego bo: -chodza na masaze -zabieg kosmetyczne -kupuja drogie ciuchy i perfumy( przy czym pachna nieziemsko) Nawet jesli jestes szczuplejsza po porodzie niz przed jesli nie masz na fajne ciuchy i kosmetyki dalej pozostajesz szara myszka i zaniedbana