Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 24 lattaa

jesli tak wyglada poród naturalny to nigdy nie bede miec dzieci...matko..

Polecane posty

Gość cieszona ta chwilą
ja sie wybawiłam. teraz bawimy się razem z mężem i z dzieckiem. Sa też chwile kiedy wyskakujemy na imprezy. Ty myslisz ze wszystkie mężatki się kurwią?

Gość mamuśkaja
jesli kobieta ma adoratorow to chcac nie chcac skorzyts az okazji. jesli siedzie taka zachukana przez meza w domu to na bank tego powodzeia nie a ma ludzie. czego wy tak wybielacie rzeczywisctosc.

Gość to może nie jest
nie, ale jeśli ktoś się dziwi, że żonata kobieta siedzi w domu, a nie jest teraz w barze i nie flirtuje z barmanem, to nie mam pytań.

Gość cieszona ta chwilą
powtarzam , ja ejstem zadowolona ze swojego ciala!@! nie potrzebuje masazy i innych ciulstewek. mam jedrny brzuszek i ciało, cwicze sobie i nie mam powodów do kompleksów .....JESTEM SZCZESLIWA I SPELNIONA KOBIETA

Gość mamuśkaja
ej a czy siedzac w barze pijac np mojito z przystajnym barmane to juz kurstwo. trzeba miec jakies swoje zycie w zwiazku anie wieszac ie na mezu jak bluszcz. atrakcyjna kiebta jest tego swiadoma ze nie tylko na domowym ogniksu zycie sie konczy.

Gość rozklapiocha jest normalnie
chcesz powiedzieć że z dzieciakiem lecisz na impreze a dziecko wtedy wstaje z wózka przestaje sie drzec i robi wam wszystkim drinki? HAHAHAHAHAH!

Gość cieszona ta chwilą
nie am nawet sensu dyskusji z kims kto nie umie kojarzyc faktow

Gość mamuśkaja
tak tak wiec dlateg siedzie na kafeteri i podwazam czyjes zdanie ciagle i atakuje bo jestem szczesliwa speplniana kobieta. zarwono moje zycie seksualne jest zajebiste moje ciało jets zajebiste moj zwiazek jest zajebisty i wogole jestem zajebista hahaha

Gość cieszona ta chwilą
kurwa tepoto gdzie ci napisalam ze idziemy na impreze z dzieckiem?? czytaj udupie ze zrozumieniem...ja piertole nawet czytac nie potraficie

Gość mamuśkaja
nie trzeba miec sowje zycie jakas odskocznie od codziennosci, jakis wpad od czasu do czasu bez meza i dziecka bo czlowiek zorbi sie kuchta domowa i tyle tylko ci w zyciu zostaje

Gość cieszona ta chwilą
czyli wg ciebie zlaosna mamusko skoro czuje sie atrakcyjna spelniona itp itd to juz mussze sie kurwic po barach? NIE MEIRZ INNYCH SWOJA MIARA

Gość mamuśkaja
jestes taka wzburzona ze naprawde nie widze u ciebie tego spelnienia zyciowego bez kitu

Gość cieszona ta chwilą
NO TAK ZAPOMNIALAM ZE WY LEPIEJ ORIENTUJECIE SIE W MOIM ZYCIU BUAHAHAHA ZENADA, NIE MA SENSU DALSZA DYSKUSJA BO O MNIE WIECIE WSZYTSKO AHAHAHA WSPOLCZUCIA TEPE LASKI

ja sie wybawiłam. teraz bawimy się razem z mężem i z dzieckiem. Sa też chwile kiedy wyskakujemy na imprezy no powiedz, co źle przeczytałam? jak jest dobra zabawa to są dorośli, palą co tam palą, piją i ŻADNYCH DZIECI i nie muszą jutro wcześnie wstać żeby zaprowadzic antka isie itd na lekcje tańca ba, NIE MUSZA WRACAĆ DO DOMU

Gość mamuśkaja
tez kurwa ciemnoto zaslepiona domowym ogniskiem czytaj ze zrozumieniem. kurwa masz dziecko a nie wiesz ze siedac przy barzej i rozmawiajac z kims nie uprawiasz seksu.

może ona zaszła w ciąże od siedzenia przy barze :-D

Gość mamuśkaja
ja pitole w dzisiejszych czasam najlepiej to siedziec w domu i tylko wisiec na mezu. rozmowa z kazdym innym facetem odrazu nie ktorym kojarzy sie z seksem. och naprawde chyab jednak twoje pozycie seksualne ni ejst udane skoro zwykle siedzenie pzy barze i hasło przystojny barman kojarzy cis ei z kurestwem

nie mam sie z kim kłócic ja ide do domu

Gość mamuśkaja
Jesli masz takie myslenie o takich sytuacjach to napewno to twoje powodzeni to fikcja

Gość co za dno :(
cieszona ta chwilą i mamuśkaja jestescie siebie warte, obie prezentujecie mentalnie poziom rynsztoka

Gość mamuśkaja
:) no i znowu miałam racje

Gość mamuśkaja
tak to jest jak tkos mowi prawdę nie owija w bawełnę zawsze go okresla mianem prostaka. nie jestem zakłamana osoba nigdy nie byłam i nie bede czarowa ze jest zajebiscie jak nie jest

Gość to może nie jest
jeśli to pozwoli ci spokojnie spać współczuję ci, że masz beznadziejne życie i jeszcze wszystkim o tym opowiadasz, naprawdę.

Gość co za dno :(
mamuśkaja Ty nie mowisz prawdy, tylko mentalnie jestes na poziomie jakies rozwydrzonej nastolatki, która w doopie była i gówno widziała, ale wydaje jej sie ,ze wszystko wie najlepiej :O takze, rozmówca jestes zadnym

Gość mamuśkaja
mowiłam o porodzie i posiadaniu dzieci a nie ze moje zycie jest zjebane. Fakt faktem gdybym mogła cofnac czas imo ze kocham moje dziecko nie zdecydowalabyms ie na nie.Teraz pozostaje mi sie z tym pogodzic i szykac sensu ogolnie.ale ostrzegam innych zeby dobrze sie zastanowili czy aby napewno tego dziecka chca. niech nie decyduja sie pod naciskiem otoczenia czy kolezanek

Gość fdhyj
dla niezorientowanych,pochwa zmienia się już w czasie ciąży,i w środku jest inaczej obojętnie ,czy po cc ,czy sn

Gość fdhyj
miałam cesarkę i cewnik, od tej pory mam problemy z pęcherzem,więc nie jest tak różowo jak się wydaje

Gość mamuśkaja
jasen 32 lata to rzeczywiscie gowno widziałam. Moja mama przez gwałt urodziła 1 sze dziecko. I zyła z tyranem prze tyle lat, moja kolezanke zostawił maz z dzieckie bo odszedł do młodszej. MOi koledzy z pracy lub po za nia cały czas mi opowiadaj jaki maja stosunek do kobiet, ze po to facet wychodzi za maz zeby miec dupczenie na miejscu przynajmniej nie musi szukac i prosic. To wszytsko przyklady z zycia

co to sn? jakieś nowe zboczenie? ja znam tylko s&m wyjście:surogatka i niańka WTEDY to owszem matka piękna zadbana i seksi i ma czas

Gość mamuśkaja
I to nie tylko mojego, jestem rozczarowana troche tym wszytskim ze inaczej wyglada to wszytsko. Ale to nie znaczy ze cały czas mam doła i mam ochte sie wieszac. Wrecz przeciwnie trzeba zyc dalej cokolwiek by sie nie działo