Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miska29miska

nie zaprosiła mnie na wesele!!!

Polecane posty

Dziekuje!Juz wiem jak toz boku wygląda chociaż niektórzy troche w innym swietle postawili sprawe niż to faktycznie wygladało.Mam jednak nadzieje ze nie bedziecie w takiej sytuacji bo to jednak troche boli.Ja bym tak nie postapila ale widze ze to oczywiste.Spokojnie ja do kosciola sie nie wybieram bo nie mieszkam w Polsce,moze gdyby niektórzy czytali ze zrozumieniem to nie zarzucali by mi ze pisze haotycznie.Trudno troche mi sie oberwało,ale moze dlatego ze zawsze chce byc w porzadku.Pora na zmiany...

"moze gdyby niektórzy czytali ze zrozumieniem to nie zarzucali by mi ze pisze haotycznie" Wyżej sama przepraszałaś za niejasności, wiec zdecyduj się, czy to Ty piszesz chaotycznie, czy inni czytać nie umieją. "Trudno troche mi sie oberwało,ale moze dlatego ze zawsze chce byc w porzadku" Założyłaś temat, wiec napisaliśmy co o tym myślimy. A z tego co widzę, większość olałaby taką "przyjaciółkę", a Ty drążysz temat.

Ciekawe z czym ty tutaj sie zwróciłaś?jaki był twój"dylemat"?Nie nie odpisuj... Bosheeee gdyby wszyscy byli tacy 'mądrzy"