Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi włosami!!!!!!!

Polecane posty

Gość kingaaaaassssss...

jeszcze gdy ma brązowe oczy, ciemniejsze brwi i karnacje to ok, wygląda to nawet ładnie (choc i tak ładniej by było nawet w bardzo ciemnym brązie niż czarnym) a najgorsze co może być to: jasna skóra, niebieskie/szare oczy brązowe brwi (najczesciej rzadkie i ledwo widoczne) i kruczoczarne włosy :O no ja pierdole :O nie macie lustra???? Bardzo często spotykam się z takim widokiem, a jeszcze częściej widzę odrosty koloru ciemny blond tudzież jasny brąz na tych czarnych włosach .... to jest OCHYDNE i odrażające, oszpecacie sie tym nie pasuje wam to W OGÓLE!!! myślicie ze zrobicie z siebie latynoski ??? :D dla was zarezerwowoane są blondy, jasne brązy lub rudości a nie ciemne barwy:O już 100 razy lepiejna typowo słowiańskiej urodzie wygląda chociażby biały spalony blond niż krucza czerń :O

Gość olka rolka parolka
ohydnie;) Nie ma nic gorszego niż laski bez polotu.

Gość taka sobieeee
ja tam mam jasną karnację oczy anormalnie niebieskie i też czasami farbowałam się na czarno,oczywiście do tego musowo brewki na czarno. i każdy mówił że wyglądam super.wiec nie oceniaj wszystkich jedną miarą

Gość chce pracowaćć
popieram autorke!!!!! czarne włosy i jasne brwi :O:O:O kicz :O brwi powinny byc bardzo zblizone do koloru włosów. Tylko wiesniary się farbują na czarno!!! zauwazyłam ze jest to równiez popularne wsrod gimgównien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja właśnie mam problem z czarnymi włosami. Kiedyś gdy było to modne farbowałam się na czarno ale teraz nie umiem z tego wyjść. Problemem jest to że mam dużo siwych włosów. gdy czasem mam odrost i ktoś ze znajomych to przuważy to aż się dziwią że wtakim iweku można mieć tyle siwych włosów. Co mam zrobić? nie mogę nie farbowac włosów i czekać aż odrosną bo mam tyle siwych, nie pofarbuje też odrostów na brąz bo będa się różnić od czarnego i nie mogę też ich rozjaśnić bo kiedyś już robiłam pasemka i żeby wyszły mi choć trochę brązowe musiałam trzymać rozjaśniać 1,5 godziny a włosy były tak zniszczone, że szok. Fryzjerki powiedziały że pierwszy raz mają taką klientkę której njie chca się rozjaśnić włosy. nie wiem co mam robić.

Gość ja a co
popieram! wies tanczy i spiewa, ale..jak ktos nie ma pomyslu na sibie to albo:farbuje sie na czarno , albo na platynowy, bialy blond plus karnet do solarium :O i juz mysla , ez sa gwiazdy

Gość edfsegtfvhygtrfujt
oj duzo ludzi nie ma gustu i lustra ja mam ciemne brwi i czasami nakładam sobie na moje brązowe włosy zioła wtedy wyglądaja prawie jak czarna ale mi to pasuje za o nogi mam grube to je ukrywam a nie jak Niemki - które noszą obcisłe legginsy....

Gość jlbhbv
wklejajcie zdjecia, chetnie sie posmieje

Gość ioloka
pierdolisz autorze. Tak jak ktos wyzej napisal- nie oceniaj wszystkich jedna miara!!! Ja farbuje na czarno mimo wszystkich "wad" jakie wymieniles. I wygladam dobrze... Od dziecka mialam kruczoczarne wlosy, pozniej zrobily sie nijakie, mialy wszystkie kolory swiata, wiec zaczelam je farbowac. I wygladam ok. Wszystko zalezy od czlowieka, a nie od czyjegos widzimisie...

Gość kingaaaaassssss...
zrozpaczona to rób na poczatku na ciemny braz, nie bedzie takiej roznicy miedzy odrostami a z czasem ten ciemny braz bedzie sie zmywał na jasniejszy, podobnie ten czarny ... nakłądaj farbe tylko na odrosty i nie ejdz juz po całosci włosow oraz myj szmaponem przeciwlupieżowym najbardzien własnie od polowy wlosow ku koncówkom. a jak nie chce ci sie tyle z tym meczyc to zejdz pasemkami.... co 2 miesiace po trochuy cieniutenkich pasemek ale to u dobrego fryjzera. nie ma rzeczy niemozliwych jesli o to chodzi.

Gość ririririirri
ja jestem Polką z ciemnymi oczami,ciemne brwi,generalnie ciemna oprawa oczu...a włosy? baaardzo ciemny braz/wchodzacy w czarny....i wygladam naprawde dobrze:))

Gość czarne sa ok
Niek azda dizewczyna ktora ma czarne wlosy od razu ma rozowa cere, niewidoczne bwi i cienkie rzesy. Ok takim osobom nie pasuje to na pewno, ale mowic, ze kazda farbujaca sie na czarno to wiocha to tez przesada. Jednym pasuje, innym nie. Czarny to ladny kolor na wlosach, ale wiadomo musi pasowac. Nie kazda Polka ma typowo slowianska urode i nie kazdej pasuja blondy.

Gość kupukupukuoupuku
nie oceniaj wszystkich, taka np. urodzona blodnynka z jasnymi brwiami DITA VON TESSE wygląda w czarnym o wiele lepiej niz w blondzie

Gość ririririirri
no własnie...nie ma nic gorszego niz zołte blondy !!!!!!!! i laska z solarium ze stringami wychodzacymi ponad spodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bambiiii
Typowo słowiańsa uroda to nie blondynka niedouczona pało :D

Gość kingaaaaassssss...
sama mam ciemną karnacje , ciemne brwi i rzęsy, prawie czarne oczy ale włosy farbuje na ciemny brąz i gdy porownuje do czarnych to jest róznica i to duża . po pierwsze na plus to wieksza naturalnosc koloru ( jak wiadomo czarne włosy całkowicie mogą miec tylko afroamerykanie lub czasami żołci czy tam "ciapaci" :D po drugie nie wyglądam w nich tandetnie ze na pierwszy rzut oka widać ze farbowane i moge nie farbowac 2 miesiace a odrosty wcale nie rzucaja sie w oczy mimo ze naturalny kolor włosow mam brąz. nie jasny, nie ciemny, tylko poprostu brąz. cos takiego: http://www.studio-mody.com.pl/wp-content/uploads/2010/12/ashley-tisdale-hairstyles-brown-hair-pics-2.jpg a farbuje na taki: http://www.kozaczek.pl/img/5maj/135.jpg może dosłownie ciut ciut ciut jaśniejszy a to napewno różnica niż: http://s.v3.tvp.pl/images/0/6/d/uid_06dab91f6305a0bdcf7c69f6ac9995ec1262957283169_width_650_play_0_pos_3_gs_0.jpg :O:O

Gość ririririirri
a kto mowi o typowo słowianskiej urodzie??? bez agresji prosze :-)

Gość alejajka123
czarnym nie pasuja niebieskie oczy :P ja sama mam naturalnie ciemny braz wlosow, czarne brwi i ciemne oczy a karnacje etz raczej ciemna niz jasna i sie ciesze ;p a jasna skora+czarne wlosy + niebieskie oczy = upiór.