Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_panna

Do dziewczyn ktore sprzedaja swoje uzywane suknie slubne na Allegro...

Polecane posty

Gość beata112
normalnie gówno

Gość beata112
pierdu pierdu

Gość zakochana_panna
dziewczyny ale bez wyrazow,bo chyna kazda z nas zna jezyk polski i rozne przymiotniki :) ale generalnie juz wole chinska...po za tym dziwczynie podoba sie taka wiec sobie kupila...no i oczywiscie w frimowym salonie,wiec i cena jest w zasadzie ''firmowa''...

Gość zakochana_panna
oj jak przekupy na rynku...zwykly temat jak to na kafeterii ,a tu burza wyzwisk, po co? bo was nikt nie zna to mozna pisac co sie chce...oj zalosne...

Gość beata112
ale za to jakie śmieszne

Gość beata112
zmień nika

Gość beata112
a jak nie zmienię to co mi zrobisz

Gość beata112
ja tylko proszę,beata 112 to mój nik

Gość beata112
twoje to może być miejsce na cmentarzu

Gość beata112
własnie odkryłam że mogę zablokować mój nik,dzięki

boshe , zakochana panno ... z każdym kolejneym linkiem po prostu się pogrążasz , jeżeli te byszczace szmaty podobają się ci chociaż w 10% to pogratulować stylu , gustu i smaku ... Jestem z Warszawy , mamy tutaj bazar Różyckiego , przyjedź sobie i na pewno znajdziesz idealną suknię dla siebie w stylu tych co wkleiłaś i nie będziesz musiała czekac na paczke z chin . A teksty że cie "stac" na suknię z salonu , tylko że wolisz wziać slub na Maurituisie są żałosne ...

nie chodzi o to czy mnie stac czy mnie nie stac...poprostu mam takie a nie inne przekonania...i nie uwazam zebym sie pograzala...tak i owszem stac mnie na slub na Mauritiusie nie wydaje swoich ciezko zarobionych pieniedzy na sukienki po pare tys zl. Wole zaoszczedzic na sukience,butach dodatkach itp i spedzic super czas na pieknej wyspie.Nikogo nie zmuszam do myslenia tego co mysle ja. temat zaczal sie od czegos zupelnie innego. Problem w tym ze stac mnie na 5 takich sukienek po 4 tys z mojej miesiecznej pensji ,skoro twierdzisz ze mnie''nie stac''. I mimo to licze kazdy grosz bo ludzie nie bogaca sie na wydawaniu pieniedzy,ale na ich umiejetnym wydawaniu i oszczedzaniu... Przypominam ze temat jest zupelnie o czyms innym i nie wiem czemu dalam sie wciagnac w ta dyskusje w sumie o niczym..

Gość weeeee
ale tu nie chodzi o to czy suknie które się podobają zakochanej pannie są ładne czy nie są, tylko kurcze o to, że jak sobie wyszukuję sukienek i chcę nową to chcę nową, a nie założoną tylko raz, szczególnie jak samemu też się planuje taką suknię założyć "tylko raz". Po to są kurcze opcje do filtrowania żeby sobie ustawić że chcę białą, nową, i w takich a takich widełkach cenowych. Po to sobie takie opcje wybieram, żeby nie musieć przebijać się przez kolejne opisy sukien "w idealnym stanie, założonych tylko raz no normalnie prawie nowych" tylko jak wiadomo prawie czyni różnicę :).

Gość mireczkaa
a mnie się podobają te sukienki z linka. Nie wiem gdzie widzicie jakies szmaty??? Wydaje mi się, że większość z Was, a już na pewno Pani Teneryffa, żyje w przekonaniu, że jak firmowe to lepsze. Otóż wyobraźcie sobie, ze wiele znanych marek szyje właśnie w Chinach. Dokłada potem swoją marżę i sprzedaje jako firmowe:) Ja jestem maniakiem torebek. W swojej kolekcji mam m.inn. stary model Prady- kupioną we Włoszech, z certyfikatem, woreczkiem i numerkiem. A ostatnio mąż był w Afryce i kupił mi piękną podróbkę- identyczną jak nie lepszą niż mój oryginał. Prawda jest taka, że wydawać tyle kasy na raz założoną sukienkę jest, moim zdaniem, głupotą. Też wołalbym ślub na MAuritiusie niż sukienkę za 4tysiące. Pozdrawiam

wybrac filtr to nie jest problem,problem w tym ze te dziewczyny umieszczaja je jako ''nowe'' kiedy wrzucaja je na Allegro wiec filtrujac ,automatycznie otrzymuje ''nowe''. Pod tytulem aukji wpis ''nowa''...W opisie kiedy wejde ''uzyta tylko raz'' a jako miniaturke zdj wrzucaja zdjecie katalogowe...dlatego mnie to denerwuje. Dzieki ,ze ktos w koncu zrozumial o co mi chodzi ,bo juz myslalam ze zbzikowalam... :(

Gość gość
takie laski jak wy to koszmar na allegro, nie powinnyście kupować na allegro bo nie macie zielonego pojęcia, oczekujecie cudu - że będziecie wygladać jak modelki, chcecie kupic tanio szmatę i oczekujecie że będzie jak nowa. Koszmar wszystkich internetowych sprzedawców...