Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczkajakichmalo

zobaczcie! Puszyste mogą być sexy!

Polecane posty

Gość hajhajaaa
kuleczkajakichmalo żadne człwoiek gruby nie akceptuje swojego ciała,nie wierz w to. Kazdemu grubemu człwoiekowi nadwaga,szczegolnie duza przeszkadza.A jak mówią,ze akceptują,to po prostu kłamia,bo coż mogą wtedyu powiedziec.

Gość hajhajaaa
Enfant Terrible na pewno tych przewrot.ow nei nauczyła sie będąć taka grubą,musiała je umiec jak była szczupła i teraz to po prostu wykorzystuje.

Gość hndhgynjtyh
gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj

Gość hajhajaaa
Enfant Terrible no to więc nie pisz,ze puszystosc to oznaka tylko czegos lekkiego jak piórko

Gość ...kropa...
kurcze waze 70pare kg ale nie dałabym rady sie tak powyginac jak ona, pogratulowac odwagi i sprytu jak na grubszą osobę, nie badzcie złosliwi ! są fani i grubych babek im tez sie cos nalezy !

Gość hajhajaaa
...kropa...juz to pisałam wyzej,ze ta kobieta musiała byc wysportowana jak była szczupła.Musiała umiec to wszystko jeszcze za swojej szczupłej figury.

Gość kuleczkajakichmalo
a mnie sie tam podoba, ze dzieczyna nie ma kompleksow. Ja bym tak w zyciu nie umiala mimo ze potencjalnej nadwagi mam moze z 4 kilo.

hajhajaaa Enfant Terrible na pewno tych przewrot.ow nei nauczyła sie będąć taka grubą,musiała je umiec jak była szczupła i teraz to po prostu wykorzystuje. Nieprawda, znam kilka wyjatkowo sprawnych fizycznie grubasów, którzy grubi sa "od zawsze" hajhajaaa Enfant Terrible no to więc nie pisz,ze puszystosc to oznaka tylko czegos lekkiego jak piórko przypadku ( na oko) ponad 100 kg kupy tłuszczu , zupełnie traci nawet ten ekhm "zartobliwy" wydziek

Gość kuleczkajakichmalo
„Całe moje życie byłam większa od pozostałych dziewczyn, ale z drugiej strony taniec zawsze był moją pasją. opowiada w wywiadzie dla Poleskivvies. W szkole średniej trenowała między innymi balet i jazz. Była również cheerleaderką. Tańcem przestała się zajmować, kiedy skończyła szkołę i urodziła dziecko. „Tęskniłam za tańcem. Każda kobieta powinna mieć hobby nie związane z dzieckiem, dlatego moim została rurka. cwiczyla ale nie byla chuda

Gość hajhajaaa
Enfant Terrible ale na pewno ci grubi znajomi nei sa az tak sprawni ,ze bedą wygibasy robic.

Gość hajhajaaa
kuleczkajakichmalo wybacz,ale jak trenowała balet,to była szczupła,a anwet mogła byc chuda.

jest zdolna niesłychanie, chciałabym kiedyś zatańczyć tak dla swojego faceta.ale... to nie jest w ogóle sexy jak dla mnie, jest gruba i ja jej wcale nie obrażam, stwierdzam fakty. sexy może być nadwaga 10 kg ale nie 30...

Gość hndhgynjtyh
gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj

Gość hajhajaaa
kuleczkajakichmalo ona ma komleksy,tylko po prostu o nich nie mówi.

Gość hajhajaaa
kafara jest zdolna,bo przed utyciem była wygimnastykowana.

Gość kuleczkajakichmalo
no moze i byla, tez mnie ten balet zastanowil :O

Gość hajhajaaa
pewnie ze moga byc sexy cha,cha :-) seksi nie oznacza ,ze ktos sie niby seksownie ubierze :-)

Gość hajhajaaa
pewnie ze moga byc sexy :-) przesadziełs z tą ostanią fotką,ta kobieta ma po prostu taka sylwetkę,ale gruba nie jest,popatrz na jej ręce,jakie są szczupłe.

Gość pewnie ze moga byc sexy
powiedzmy ze jest lekko puszysta .

Gość kata sera
piersi ją pogrubiają