Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

fux ja fajne rzeczy robisz:) a co do tych kamieni to chyba wolę jednak z dziurkami:) można je wtedy przyszyc fajnie:) ale dzięki bo do tej bransolety też użyłam bez dziurek:D

Calluna ta stronka z allegro co mi podałaś jest super:) już wiem gdzie zamówić:) faktycznie lepiej tam to wszystko wygląda:) a powiedz srebro też warto tam kupić? typu sztyfty itp

Fuxja fajna ta wiklina wyglada jak prawdziwa, a kwiaty z czego?? Pudełko na wino super, na 100% drugiego takiego nie dostaną :) Na sutaszu się nie znam więc nie wiem :):) Pytanie jedno do wszystkich, mogę dodać wasze blogi do listy na moim?? :)

Mirellka, dzięki. Ja widzę same krzywizny i niedoróbki, ale mam zamiar opanować sztukę sutaszu i "cudów" z gazety do perfekcji.

Z gazety to faktycznie cuda :) Tak mozesz dodac moj blog. Bez mojej ksywy na Kafe ;-) Dzieki! Tak, srebro tam to faktycznie srebro :P z podrobkami srebra sie w zasadzie na Allegro nie spotkalam, a ze jestem uczulona na nikiel, mam aparat pomiarowy ze soba. No wiec srebro tez ma jedne z najtanszych i lepszy wybor (moim skromnym zdaniem).

Z modeliny oczywiście Kotolotko :), ale tej zwykłej. Na dodanie bloga oczywiście zgadzam się, trzeba rozpowszechniać swoje prace.

To super bo widzę , że właśnie tanie i jestem mile zaskoczona , dziękuję Ci bardzo raz jeszcze :D:D:):) szkoda tylko , że mało jest kamieni o płaskich kształtach:(

Gość pięknie i oryginalnie
prezentują się niektore otoczaki z morza lub rzek odpowiednio polakierowane albo też pomalowane farba typu nitro. Proponuje takie nie za duze. To bedzie niezwykle oryginalne, opniewaz nad morzem, na plazach mozna znalezc wcale niemalo takich z odciskami skorupiakow sprzed milionow lat

Gość powiem Wam, ze
w hurtowniach jubilerskich wychodzi najtaniej w przeliczeniu na koralik czy inny element, oczywiscie kupujac na miejscu

Pięknie i oryginalnie - dobry pomysł! :) Zaraz mi oczy wyjdą z tego oglądania Calluna hahah

Widzisz kiedyś nawet myślałam o tym żebyś dodała mojego bloga do siebie ale teraz nie chcę:) po prostu tam nie ma rzeczy z których tak na prawdę jestem dumna:) jak zrobię kilka prac sutaszowych to założę nowego:) i wtedy będziesz mogła śmiało dodać:D:)

p.s. nie chodzi o te konkretne aukcje, nalezy sie wystrzegac zwlaszcza ametystow, peridotow i przezroczystych kamieni, bo to szklo, i turkusow, bo to howlit, ale czesto zdarza sie taka zygzakowata modelina albo fimo A czaroity ktore u nich kupilam jako naturalne byly modyfikowane

Hahaha kwiatuszki też mogą być:D i nawet dobrze bo przez tą czekoladę to zawsze miałam smaka:D

a idźcie Wy mi wszystkie z tymi kamieniami!!! Właśnie szukałam czegoś odpowiedniego dla moich kotów no i wpisywałam oczy oko itd no i znalazłam BAWOLE OKO i przy okazji zajebisty wisior.................. Który okazał się przedłużaczem stosunku BUUUHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D:D