Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvhjgvhjgvjhgvjhvhg

Mam 29 lat i nkogo nie mam i nie bede miec i narasta we mnie zlosc frustracja

Polecane posty

Gość nie ma reguly
ja nigdy nie uogolniam, kiedy Ty przestaniesz to zauwazysz sam roznice, tyle w temacie

Gość nie ma reguly
to, ze jedna dziewczyna nie bedzie interesowala sie niczym nie znaczy ze reszta tez nie ja ma swoje pasje, a na forach srednio sie udzielam, chyba ze faktycznie ktos potrzebuje wymienic opinie w danej kwestii lub sama szukam informacji bo zamiast na forach wole sie udzielac w mojej pasji w rzeczywistosci fizycznej i duchowej ze tak powiem, niz wirtualnej a skoro Ty masz tyle pasji, to oto znalazles dla siebie najlepsze rozwiazanie z mozliwych kola pasjonatow, kluby danej dziedziny, spotkania - proste! bedziesz wsrod ludzi o tych samych zainteresowaniach i nie bedziesz mogl niomu juz nic zarzucac

nie ma reguly- Nie nie mówię że tak jedna pisze, to jest norma. Po prostu nie mam z nimi tematu, a na temat mody, seriali, kosmetyków czy dyskotek to rozmawiał nie będę, bo przyznaję że się na tym nie znam. A mam wiele zainteresowań, z tym że nie ma w nich żadnych dziewczyn. Sami faceci, czasem też są żony kolegów, którzy wciągnęli swoje żony w jakąś pasję, lub też żony towarzyszą mężom bo w domu im się nudzi. Tak jak piszę. Jedynie gdzie są kobiety na forum temetycznym, to jest ogrodnictwo, ale tam zazwyczaj już w podeszłym wielu a przynajmniej w średnim wieku. Na innych forach tematycznych są sami faceci i tylko oni się udzielają.

Gość nie ma reguly
bardzo dziwne, ja w ogole nie wiem, co zaczy pasja meska, pasja zenska w dobie, w ktorej nie ma zadnych ograniczen, gdzie kobiety wywalczyly sobie rownouprawnienie sam sprowadzasz kobiety do nic nie znaczacej istoty - jak chocby wypowiedz o zonach kolegow - w niej widac twoj stosunek do zenskiej czesci - wciagnely sie bo sie w domu nudza czy Ty wiesz w ogole co Ty mowisz ?? ja pracuje, a jak wracam do domu to sie nie nudze i facet nie musi szukac mi rozrywek, jest tyle roboty w domu, ze szok (na szczescie u nas jest podzial i nikt nikogo ie wyrecza) a dzieki temu ja moge isc na silownie, zaliczyc moj trening na rowerze, zaliczyc zajecia tanca, popisac, poczytac, a moj moze isc uprawiac jogging razem zas mamy wspolne pasje - podroze i motoryzacje i nie jestem pusta laska tylko dlatego ze interesuja mnie nowinki kosmetyczne - bo tak kobieta ma o siebie dbac wygladac pieknie, ale udawac, ze cos takiego jak kosmetyk nie istnieje na szczescie mam faceta ktory sam o siebie dba i to ze zapytam ktory zapach wybrac lub kolor czegos nie swiadczy ze ja go zanudzam, a jedynie pytam o rade widocznie na takie dziewczyny trafiasz, ale z Twoim podejsciem to sie nawet nie dziwie widac jakas zlosc w Twoich wypowiedziach o zonach kolegow, a nie rpzyszlo Ci do glowy, ze kobieta zarazila sie apsja od meza, ze jej sie to podoba ???

Gość czyms ie takim interesujesz
dziwnym, ze nie mozesz nikogo znalezc ??

Gość i to by bylo na tyle w
kwestiach pasji, od innych wymagamy wiele, od siebie nie wymagając wcale

nie ma reguly- Ja interesuje się wieloma rzeczami, od wędkarstwa po strzelectwo a także suvival, historię, rolnictwo itp. W tym zakresie nie zanam kobiety o podobnych zainteresowaniach. Bieganie czy siłownia to raczej nie zainteresowanie. Ja też jeźdżę na rowerze, ale nie jestem jakimś pasjonatą kolarstwa, tak jak inni. Więc to tak jak z tą siłownią. Są ludzie co czasem lubię na niej poćwiczyć, ale większość się nie interesuje kulturystyką. Właśnie o takie coś mi chodzi, to są własnie te zainteresowania "ogólne". Czyli ktoś napisze, że interesuje się fotografią a napytanie co robi za zdjęcia, to odpowiada że lubi robić zdjęcia z znajomymi na imprezach itp. więc taka to cała pasja, albo interesuje się muzyką, czyli zwyczajnie ją słucha, jak każdy z nas. Więc moim zdanien to raczej nie są zinteresowania.

Gość gvhjgvhjgvjhgvjhvhg
Znalazlam wczoraj faceta w kosciele, doprawdy

Gość zycie_warte_grosza
@Barć w sumie masz racje. Ale to zależy na kogo trafisz. Czasami już na samym początku widzisz, że rozmowa jest ciężka wiec w tym przypadku lepiej dac sobie spokoj, odczekac troche i znowu zagadac. Kazdy ma zly dzien, jest zajety w danej chwili itp. Po 3 próbach można śmiało zaprzestać. Internet daje Ci ta mozliwosc, ze jestes w stanie przemyslec co chcesz napisac, powazne i krepujace pytania gdy nie wypala obrocic szybko w zart, ale to jest zbyt sztuczne. Jestesmy wowczas wiekszymi aktorami, niz w momencie wcielania w zycie metod zaczerpnietych z perswazj/manipulacji itp. Taka rola odgrywana w serialu może mieć czasami różne skutki w momencie spotkania z dana osoba poza firewallem. A samo pisanie na gygy, na dluzsza mete nie ma sensu. Chociaz w zyciu, niektorzy odgrywaj role czarnych charakterow... ehhh watek mi sie urwal. A rozmowa o zainteresowaniach jest ciezka, zwlaszcza gdy obie strony prezentuja skrajnosci. tak jak to napisales np. kosmetyki vs samochody itp. lepiej pogadac o planach i marzeniach, ktore chcialoby sie kiedys spelnic. Jak minal dzien, czy byla ona dzisiaj swiadkiem zabojstwa... cokolwiek innego.

Gość nie ma reguly
szybko oceniasz, rolnictwo to dla mnie tez dośc ogólny temat sport to moje zainteresowanie, pasja odka pamiętam, zdrowy styl życia, odpowiednie odżywiania więc to jest moja pasja, którą łączę z moja pracą rehabilitanta, więc z łaski swojej nie sprowadzaj mnie do tego, że aa idę sobie raz powyciskam i pięknie - daj spokój sport i taniec jest obecny w moim życiu od 6 roku życia a taniec ?? o tym nic nie napisalęs a motoryzacja ? podróże ?? czepiasz się widze byle czego, żeby tylko udowodnić sobie, że masz racje Historia ?? prosze bardzo które wieki najbardziej Cię interesują, powszechna ?? Polski ?? starożytność ?? mam osiągnięcia w dziedzinach o których mówię, plus ogromną satysfakcję - jogging jest wynikiem braku możliwości ostrego trenowania - niestety kontuzje wiec nie oceniaj, dopóki się nie dowiesz ale jak tak wszytskie dziewczyny traktujesz to powodzenia wydałam zbiór wierszy, pisze cały czas, czytam - i tylko dlatego, że nie interesuje mnie jak działa kombajn, nie znaczy, że siedzę i nic nie robię a Ty co w zyciu osiagnaleś ?? poza zgorzkniałym podejsciem do zycia i kobiet ?? przyjzyj sie sobie a silownia wpisuje sie w moje pasje, bo jest nim sport choc pewnie uznasz to z aplytkie bo powinnam wiedziec jak sie strzela z łuku żalose, próbowałąm Cie zrozumieć, ale teraz to mi się już nawet nie chce ja wychodzę do ludzi dziele je z nimi i akcpetuje ich takimi jakimi sa, Ty umiesz tylko wsyztskich krytykowac naprawdfę sie ogarnij

Gość nie ma reguly
zycie warte gorsza - wlasnie racja! rozmowa to dialog dwoch osob, a nie z gory narzucone tematy a kolega barc sie chyba pomylil i sam nie wie czego chce ja tez nie nawijam na non stopie od 6 lat z moim facetem o to ktory miesien wytrenowalam, a ktory wiersz zna na pamiec... moj facet pasjonuje sie ekonomia, jest czlonkiem instytutu, ale opowiada mi o tym, co sie dowiedzial, co osiagnal, bo chce i chce sie podzielic, a to nie znaczyz e ja mam zaraz wylatywac z wiedza ekonomiczna, bo ani mnie to nie interesuje, ani nic ale mojemu facteowi to nie rpzeszkadza, wystarczy ze wiem od niego to co chce mi powiedziec

nie ma reguly- A gdzie ja kogoś krytykuje? Podróżami to można się interesować, jak się podróżuje w stylu Cejrowskiego itp a nie jak się jedzie z biura podróży do Egiptu, przynajmniej tak mi się wydaje. Piszę tak jak jest, nie spotkałem w necie dziewczyny z pasją. Albo mają zaintersowania ogólne, czyli ciuchy, kosmetytki imprezy , ploty itp, albo pieprzą coś o dzieciach i marzeniach o mężu i rodzinie, a pasji nie mają żadnych. Takie są moje doświadczenia z dziewczynami w necie i w realu. A teraz możesz po mnie jechać, bo jesteś kobietą, więc twoim zdaniem to pewnie moja wina że kobiety niczym się nie interesują i nie można z nimi pogadać na jakiś sensowny temat.

Gość mam 27 lat i nigdy nie miał
em dziewcyny i net mi nie pomoże bo mam dupny charakter :O

Gość nie ma reguly
haha i znowu- ja nie jezdze z biura podrozy ale od razu zalozyles, nie zadajac nawet pytania wsiadam w nasz samochod i jedziemy na tulaczke :D albania, maceodnia, w tym roku bedzie jeszcze lepiej a w przyszlym zamierzamy zdobyc gorskie szlaki gruzji ale Ty od razu nie zapytasz, a rzucasz, ze nie z biura podrozy wiec jesli tak traktujesz ludzi to spadaj gowniarzu :D szkoda mojej energii i taka pointa masz dokaldnie to na co zasluzyles zadufay jestes strasznie :D dzieki, ze trafilam na normalnego czlowieka :D dzieki ze zamiast sie puszyc zyjemy, a nie wegetujemy jak niektorzy :D

Gość nie ma reguly
ja np napisalam, ze mam duzo zainteresowan, pasji czy chosby zabijaczy czasu :D ale dla Ciebie to ciagle malo :D bo uznales, ze wyskakuje do silowni raz wtygodniu, jeszcze do egiptu itd palant jestes i otworz w koncu oczy :D i nie dlatego ze jestem kobieta swietnie dogaduje sie z facetami - bo tam przyznaje sposrod kierowcw jestem tylko ja i jedna babka od nas z kola :D ale jest spoko zaden facet nie sprowadza nas do parteru tak jak Ty to robisz, i nie umniejsza naszych pasji

Gość do barcia parcia
chlopie szczerze ?? moja dziewczyna np tylko tanczy, ale dla mnie to jest az tanczy, bo wklada w to cala swoja energie, a Ty taki pasjonat siedzisz na necie i meczysz bule,masakra jakas

Gość fakeeeee
eeee

Gość zajebista racjonalizacja
"Dlatego ja wolę być sam. W takich związkach to zawsze jest przewalone. Trzeba poznawać jej rodziców, rodzinę, znajomych , chodzić z nią na imprezy i inne pierdoły, których nie lubię. " ha ha ha :D to też jest piękne "ja nie lubię się zwierzać, czy pieprzyć na temat pogody. Takie rozmowy mnie nudzą, a z dziewczynami nie porozmawiasz o polityce, historii, przyrodzie czy innych tematach, którymi się interesuje." oba te teksty świadczą o nieprzystosowaniu społecznym, społecznej niedojrzałości i racjonalizowaniem swoich problemów.

nie ma reguly- Żal mi twojego faceta. Z taką heterą jak ty, to musi mieć nieźle przewalone w życiu. Aż cieszę się że jestem sam, a nie z takim kimś jak ty. Mam nadzieję że i do twojego faceta uśmiechnie się w końcu los i pozna jakąś normalną dziewczynę a ciebie pogoni, czego mu życzę z całego serca. Bycie z taką heterą to musi być naprawdę koszmar....

Gość barć to następny
bagno czy andrzej z biłgoraja który będzie nam nawijał jak to kobiety nie interesują się astronomią więc on biedaczek nie ma o czym z nimi rozmawiać. Przecież to mentalność na poziomie podstawówki albo "jakiej muzyki słuchasz?" i wywalania z góry tych co udzielą "nie poprawnej" odpowiedzi. Relacje międzyludzkie to trochę bardziej skomplikowana sprawa niż suma "pasji". Swoją drogą to ktoś kto twierdzi, że ma wiele pasji jest raczej mało wiarygodny. Pasja to w końcu bardzo intensywne i czasochłonne zajęcie.

Gość ciekawe na jakiej
podstawie twierdzisz, ze ona jest hetera? w zasadzie jestes nieprzystosowany jak ktos tu napisal i skoro potrafisz komus zyczyc takich rzeczy to w pelni zaslugujesz na swoja obecna sytuacje a ty sie "nie ma reguly" nie przejmuj - pewnie jestes hetera, bo masz typowo meskie hobby :D a on najpierw by chcial, zeby dziewczyna takie miala, a pozniej jednak jest dla niego zbyt dominujaca jak sie jest takim pantoflem i takim niezdecydowanym, to ja sie nie dziwie kosmetyki za glupia, ale silownia to juz hetera hahaha :D :D uwielbiam auta :D ahoj

Gość nie ma reguly
uuuu czekaj bo sie przejelam :D moj facet ma jaja, w zwiazku z czym ani on ani ja nie musimy sie niczego obawiac, ani rozmowy o pogodzie, ani dzikiej podrozy w nieprzystepne pasma polnocnoalbanskich gor nie wytrzymujesz konkurencji, to sie zdecyduj :D podtrzymuje i napisz cos jeszcze to sie niezle ubawie :D

Gość nie ma reguly
barc to nastepny ---- > zgadza sie :D a ja jeszcze musze na spelnianie swoich pasji i marzen zarabiac :D ale barc chyba ma onopolo na pieniadze spadajace z nieba :D no i jeszcze sie taka nie urodzial co by mu dogodzila :D

Gość nie ma sensu mu doradzac
to zagorzaly frustrat, a ja chcialam tez pomoc

"a robicie coś w ogóle czy tylko stękacie? zarywacie jakieś laski? jeśli tak, to pewnie uderzacie tylko do tych pi,eknych?" Jak podchodzić to tylko do pięknych. Bądź tak dobry i znajdź sobie paszteta aby kto inny mógł się cieszyć fajną panną. "dla was mam radę: szukacjie przez net" To dobre tylko dla bab. "to super sposób dla takich pipek, bo możecie laskę rozkochać swoim charakterem, a zobaczyć was moze później" Rozkochać charakterem przez neta ... dobre.

"zabawne, ze ja znam osoby pelne pasji, z ktorymi mozna pogadac o wszytskim, niezaleznie od plci" Też znam takich /pasjonatów/. Rozmowa z nimi to poziom onetowych tekstów.