Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złamana gałązka wiśni

zostawiłam go przez swój egoizm

Polecane posty

Gość maxi123
roznie ale u nas jest tak ze najpierw nasze dziecie musi miec na mleko bo on zje makaron z sosem u mamy w szkole i bedzie ok a mleka naszemu krowa nie da!;)

Kobietki zaczerniałam sie tez:) He he widze,ze byle zonki te ktore zdradzaly smykale do skakania z kwiatka na kwiatek maja:) zeby tylko spadły :) o a tak mi sie pytanie nasunelo,jakby byla zona wziela slub,powiedzmy cywilny to ojciec zobowiazany jest dalej placic alimenty czy juz nie,bo ona wtedy nie jest matka samotnie wychowujaca dziecko..ciekawe

Gość maxi123
zmije na moim temacie szok co ci ludzie wygaduja, boshe dobrze ze trafilam tutaj na Was! alimety 500zl oczywiscie tak jak wspomnialm na tym sie nie konczy bo kupuje mu ciuchy zabawki soczki serki slodycze itp

Gość maxi123
jest jest zobowiazany do momentu az dzieciak sie uczy aczkolwiek jesli ona wezmie slub to moze wniesc o zmniejszenie alimentow chociazby na poprawe jej finansow, a Wy o zmniejszenie :np pojawienie sie nowegop dziecka, studia wasze no nie wiem...

Gość AAAABCD
wiecie co ? Jestem eks zona i mamy z eks mezem dziecko. WSPÓLNE DZIECKO, nie tylko moje. Nie z wpadki tylko urodziło sie dwa lata po ślubie. I w dupie mam eks, jego nową żonę, jego nowe dziecko i na sama myśl, że chciałby do mnie wrócić robi mi sie niedobrze. Ale robi mi sie tez niedobrze jak czytam wypowiedzi takich idiotek jak wy - drugich, zazdrosnych o dzieci z pierwszego związku, które nie widzą niczego więcej poza własnym interesem. I zazdrośnice bez serc i sumień - uważajcie ... los nierychliwy ale sprawiedliwy... żeby za wasze błędy nie odpowiedziały wasze dzieci...

Gość maxi123
AAAABCD ok w Twoim przypadku dziecko planowane, dziecko chciane facet zawali pewnie dlatego nie chcesz na niego patrzec, nie mowimy ze jestescie zle tylko ze niektore bywaja... nie bierz do siebie tego;) u nas to byla wpadka laska miala 18 lat nie zaznala zycia bo byla w pieluchach nie nkupowala sobie kosmetykow ciuchow jakie chiala bo szlo na dziecko nie na nie my teraz mamy inaczej i to tez ja dreczy. AAAABCD nie denerwuj sie.... my tez chcemy by ktos nas zrozumial

Gość AAAABCD
"moze i czsto tak ejst ze to facet zdradza czy odchodzi do innej ale w moim przypadku to ona odeszła, ona zdradzala, weic skoro to jej wina to neich teraz sama wychowuje dziecko, niech sobie sama radzi uwazam ze alimenty facet pwoeinien płacic wtedy kiedy jest winny rozpadu zwiazku facet che tez sobie ulozyc zycie a potem musi myslec jak tu zrobic zeby kasy nie braklo bo nei dosc ze go zostawila to ejscze musi jej za to płacic" To ci dopiero najmadrzejsza wypowiedź. Rozumiem, ze dziecko tez sobie sama zrobiła ta wstrętna EKS tylko po to aby ujebać życie Waszemu najcudowniejszemu pod słońcem facetowi.... Boże ... gdyby głupota mogła fruwać unosiłybyście się jak gołebice , debilki

Gość maxi123
a co my jestesmy winne ze nasi mezowie zostali zdradzeni przez te kobiety? zdradzała to niech teraz sama dziecko wychowuje nie ma sensu tego tlumaczyc, jestesmy zawsze te najgorsze;(

no i przyszla jakas BYŁA co jej zal dupe sciska bo pewnei były sobie zycie ulozyl i w koncu jest szczesliwy a ona nei wiem jak mu to zycie uprzykzyc a pisz sobie co chcesz ja mam cie gleboko gdizes ja wiem swoje i nic tego nie zmieni

aha dzieki maxi..ojcowie tez maja prawo starac sie o zmniejszenie alimentów,bo dziecko,czynsz, zona nie pracujaca a studiujaca itp wtedy sad bodajze nie podniesie alimentów napewno,jesli np ma napisane na papierku ze zarabia ok 2 tys a jesli ma wiecej czasem moze podniesc ale to tak ogolnikowo pisze kazda sytuacja z alimentami jest inna . A Ty zmijo nie nazywaj nas idiotkami,spadaj

Gość maxi123
wiadomo ze ma placic AAAABC , to tez jego dziecko, dziecko sie na swiat samo nie pchalo zrozumiale... chcodzi dziewczyna o to ze jesli tak jak w naszych przypadkach laski zdradzaly to powinny poniesc jakies konsekwencje!ONE NIE DZIECI

Gość maxi123
lolkaaahjkahkhak poszukaj w necie na bank cos znajdziesz, u nas powiem Ci wolalbym sam go utzrymywac bo ta kasa na paliwo idzie a nie na dziecko niestety

hehe zmijo jedna juz sie napalilas na nasz temacik i bedziesz tu glupoty pisac..bardzo zabolal Cie temat,ze jesli zdradzila powinna ponosic tego konsekwencje a nie zerowac na ojcu. Przeciez to jest sprawiedliwe.Jesli on zdradzil to niech on utrzymuje,,co cie to tak boli? sadze ze nalezysz do tych,ktore dzisiaj na weekendzie daja pierwszym lepszym dupy:)

Gość AAAABCD
napisałam już - nic a nic mnie nie obchodzi eks i jego nowa rodzina. Życze im dużo szczęścia. Ale... to nasze wspólne dziecko i nie widzę ŻADNEGO powodu, zeby eks miał nie płacić alimentów - zresztą to jedyny wkład jaki ma w wychowanie i życie codzienne dziecka.

Gość AAAABCD
lolkaaahjkahkhak- ty tak zrobiłas i masz teraz meza z "odzysku " ?

Gość maxi123
AAAABC masz ochote pogadac?bo widze ze boli Cie to ze kasa jaka on daje to jedyne co robi dla waszego dziecka, dzieciak peweni tez cierpi, to jak?tylko nie ublizaj nam tylko dlatego ze nie lubimy ex moze Ty jestes inna na te na ktore trafilysmy niesety nie ma słow i tyle...

maxi nie bede nawet szukac bo ona cwana slubu nie wezmie:)wie,ze wtedy mamy prawo wniesc nawet o zmniejszenie ,tutaj sa plusy ze on moze wziac slub a ona nie bo jeszcze bedzie sie domagał zmniejszenia alimentów.Prawda taka ze takim mamusiom to tylko kasa i zerowanie na bylym im siedzi w tych pustych lebkach ,i rozpaczaja jak to my im dzieciom dokuczamy:Phhehe

Gość AAAABCD
a ... ... zarabiam pięć razy więcej niż eks i jego żona razem wzięci. Jak wystąpiłam o podwyżkę alimentów - to eks mimo, ze miał zarobki 1700 zł brutto i małe dziecko - nic nie wywawlczył choc się odwoływał do sau to i tak sąd zasądził podwyżkę . Moje zarobki w tamtym czasie to 6500 :)

Gość maxi123
AAAABC wiec zrobiłas troche jemu na złośc z tymi alimentami?

AAAABCD no i tym ostatnim postem dałąs caly twoj obraz nie chodzi ci o kase na dziecko bo jej masz duzo tylko o to zeby ubrac byłemu zeby zrobic mu na zlosc gdybys była fer nie wniosłąbys o podwyzke widzisz takie wy byłe jestescie- po tym co teraz napisalas nie wypowaiadj sie juz tutaj

Gość maxi123
masz racje;)

tak ja wiekszosc byłch nie chodzi o to zeby dziecku było dobrze a o to zeby byłemu zrobic zle ja gdybym odeszła od meza nie wzielabym ani grosza od niego odchodzac decyduje sie na bycie sama odchodze od niego-odchodze od jego pieniedzy i on o tym dobrze wie ze gdybysmy sie rozsali ja nie chcialabym zadnych alimentow na nasze dizecko

A..----skoro tyle zarabiasz,to byly maz powinien starac sie o alimenty na siebie:) Przy okazji na obecna partnerke:P Glupia jestes,udowodnilas jaka z Ciebie materialistka i pusta krowa

Gość maxi123
pzrerabiałm to kiedys niesety to tak nie dziala ja bym kase wziela bo niby dlaczego nie tu akurat AAAABC ma racje ale nie dzwonilabym i w pupie go miala

Gość maxi123
ale to fakt AAAABC zrobilas to by jemu dowalic bo niby po co?za kare?za to ze nie inetresuje sie dziecxkiem?