Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dziwne że

Moje teoria o ludziach zakładających te durne tematy o dziewictwie i prawiczkach

Polecane posty

Gość bardzo dziwne że

Te tematy zakładają 3-4 osoby mające też czarne nicki. Chłopaki mają po 25-30 lat i zawsze byli odrzucani przez społeczeństwo to ich dojrzałość została na poziomie 15 latka. Właśnie dlatego zachowują się i myślą jak takie 15 latki z pierwszym zalewem testosteronu. Ogólnie to przykre jak brak akceptacji i normalnych kontaktów z ludźmi może zrobić komuś sieczkę z psychiki. Co myślicie?

Ale wyjasnijcie mi dlaczego sadzicie ze chlopaki z tego forum w tym ja mamy rozwoj emocjonalny zatrzymany na poziomie 15 latkow? Dlatego ze nie ganiamy za dziewczynami i nie chcemy tych uzywanych, przelecianych przez kogos?

Gość a czy to ich wina?
ze nikt ich nie lubil? i to powod by kogos ciota nazywac?

Gość . . . . . . . . .
HA HA, MIAŁEM JUŻ 2 DZIEWICE. a ty ile? chyba tylko ręce

Gość IMO13850
Beliar - czyli jesteś także hipokrytą.

Na bede mial 100 dziewic jak sprawie ze bedziesz wesolo machal rekami i nogami na kilkaset metrow :D

Gość IMO13850
Beliar "...bede mial 100 dziewic..." 1.Przepisać się na Islam. 2.Ubrać gustowną kamizelkę zrobioną z C4. 3. Zbratać się z Amerykanami. 4. Czerwony guzik! 5.??? 6. Sukces - DZIEWICE W PAKIECIE! :classic_cool:

Gość IMO13850
Czy mnie oczy nie mylą, czy przyszła siksa od cycków w stopce? :classic_cool:

Imo, odpowiedz dlaczego mialbym byc hipokryta? Poza tym c4 czy aby nie za drogie na takie cos? Nie lepiej trotyl?

Z reszta, nigdy nie znalem sie na materialach wybuchowych, teraz tez sie nie znam.

Gość IMO13850
Beliar - przeczytaj swoje wpisy, przeczytaj definicje hipokryzji, zastanów się nad swoimi wpisami i masz odpowiedź.

No wiara mysli dokladnie jak ja. Jak bym mial od razu sie wiazac ze swoja pierwsza to ona musi byc dziewica. Jak szalec to wszystko jedno z czym. Po szalenstwach to tez juz raczej wszystko jedno.

Gość ja tez tak mam jak wy
jak wiazac sie z pierwsza to ona musi byc dziewica

Mało który facet czułby się komfortowo w takiej sytuacji. Szczególnie w moim wieku. Gdybym miał 16-18 lat i starszą kobiete albo rówieśniczkę to mógłbym z nią być ale mając prawe 25 lat to zbyt bolesne. 🖐️

Gość IMO13850
Czyli przechodzimy do sedna sprawy. Jakbyś miał możliwość "wyszalenia" się, to nie przeszkadzałby Ci fakt, iż partnerka miała przed Tobą innych mężczyzn. Ale skoro jesteś prawiczkiem, to nie wyobrażasz sobie, aby Twe jakże kruche Ego miałoby zostać wystawione na porównanie z innymi członkami.

"Ale skoro jesteś prawiczkiem, to nie wyobrażasz sobie, aby Twe jakże kruche Ego miałoby zostać wystawione na porównanie z innymi członkami." Ja tam się nie wstydzę przyznać, że to cios dla dumy i ego faceta. Czułbym się mało męski i uważałbym, że ona też mnie tak postrzega. 🖐️ U niektórych prawików z czasem pojawiają się mechanizmy adaptacyjne, które mu uświadamiają, że lepsza taka niż ręka, bo prędko innej nie znajdą. 🖐️

jakbyś pisał sam o sobie... przykład dojrzałości się odezwał :D

Looser, szmata to moze byc panienka. Facet, chocby nie wiem jakim koorwiarzem byl to i tak sie nie zeszmaci.

"Facet, chocby nie wiem jakim koorwiarzem byl to i tak sie nie zeszmaci." lol. a myślisz, że dziewica będzie chciała kurwiarza, żeby ją zaraził swoimi chorobami wenerycznymi? jasne :D

A kogo obchodzi co dziewica moze chciec. Jak chce sobie chciec to niech sobie chce. Mam to w doopie. :D