Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

kitka, wybacz ze pytam ale nie chyba nie doczytalam, masz juz dzieci? czy starasz sie o pierwsze?

witam wszystkich:) My Lady Love znamy się już:) podtrzymywałaś mnie na duchu zanim zaszłam w 1 ciążę:):)) witam serdecznie a co do plamień to tak jak pisze kitka

A co tutaj tak cicho,dziewczynki nie macie o czym poplotkować.Lady Love to byłaby już moja 3 dzidzia :-),mam córcie 12letnią i syka 2 latka.Ale jakoś teraz mam złe przeczucia,że nie będzie łatwo.

I powiem WAM mimo że już mam dzieci to tak samo zależy mi zajściu w ciąże jak bym się po raz pierwszy starała.POZDRAWIAM

A mój chłopina właśnie wyjechał i nie będzie go do soboty.Naszczęście moja przyjaciółka @właśnie mi się skończyła,i nie mam stresa że przegapie te dni,ale jak wróci to nie dam mu spokoju i mam nadzieje że się uda :-)

a u mnie raczej nic z tego.. temperatura spadla mi az o 5 kresek :( nie dosc ze cos za wczesnie..to jeszcze taki spadek, a bylo juz tak dobrze :(

hej Dziewczyny :-) Kitka mój małżonek tez się włóczy po delegacjach, ale jakoś się udało. Strał się, bo wygrażałam się w dni płodne go najadę i zażadam sexu :-D

a ja jak nie miałam okresu tak nie mam, w ciąży też nie jestem... hmmm już nie wiem o co chodzi! u mnie brak ochoty na cokolwiek, mały od rana rozrabia i wszędzie jest go pełno, a ja tylko sprzątam itp.. pot sie ze mnie leje.. u mnie 35 stopni dziisiaj :) testowała któraś z Was dzisiaj, przydała by sie jakaś pozytywna informacja na forum ;)

cholernie zle sie dzisiaj czuje.. slabo mi, mam jakies zawroty i nudnosci.. to chyba z tego stresu chcialam isc dzisiaj po test ale nie wiem czy mi sie oplaca skoro temperatura i tak mi spadla.. mam jeszcze cicha nadzieje ze jutro sie podniesie, bo boli przed okresowych jeszcze nie mam, a zawsze byly Boze przeciez ja zwariuje! :(

dzięki za ciepłe przywitanie:) i już się wpisuje do tabelki stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia....................?.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2.......30.08.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012 a co do objawów ciążowych to jestem w 24dc a mam 31 dniowe i jeszcze mnie nic nie boli jak na @ więc czy za wcześnie jeszcze czy mogę mieć nadzieję na dobry znak bo od ewentualnego zapłodnienia minęło 10 dni więc na test jeszcze chyba za wcześnie

Gość lubie porządek...
stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia....................?.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2... ....30.08.2011 Zaciążone ...............................................................termin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

dzięki za ciepłe przywitanie:) i już się wpisuje do tabelki stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia....................?.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2.......30.08.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012 a co do objawów ciążowych to jestem w 24dc a mam 31 dniowe i jeszcze mnie nic nie boli jak na @ więc czy za wcześnie jeszcze czy mogę mieć nadzieję na dobry znak bo od ewentualnego zapłodnienia minęło 10 dni więc na test jeszcze chyba za wcześnie

CZEŚĆ STARACZKI.Lady Love może ty niepotrzebnie tak się sobie przyglądasz,daj spokój z tą tempka,poczekaj zobaczymy czy @przyjdzie,może za bardzo się stresujesz.Pwiedz a który cykl się starasz,bo nie napisałaś w tabelce. Fdeee podziwiam twoją stanowczość :-),jak widać opłacało się. POZDRAWIAM

Cześc wafelek,nadzieje to Ty musisz mieć,a co do objawów to często przy zafasolkowaniu są podobe do tych przed @,także ciężko stwierdzić.Ale trzymam kciuki.

dzięki kitka35, ale to nasze pierwsze starania a latka lecą i boję się czy z nami wszystko ok i czy nie będziemy mieli problemów z zajściem ;(

witam dziewczynki mam pytanie do kitki, jak namowilas meza na trzecie dziecko? bo ja mam 36 lat a moj facet raz chce a raz nie

Prawde powiedziawszy nie musiałam namawiać,córcia nie jest jago biologicznym dzieckiem,także on chce mieć jeszcze jedno że tak powiem nieładnie "swoje",a ja nie mam nic przeciw.

Aty wafelek nie martw się masz jeszcze czas,30 lat zdążysz jeszcze nie jedno urodzić :-)

Gonia a jak twój facet raz chce raz nie to znaczy że się wacha,to go namawiaj może się zdecyduje,nic straconego.POZDRAWIAM.

Gonia co to znaczy w naszym wieku? Przy mnie małolata jesteś :-P

wiesz, juz dawno sie tak nie przygladalam, tempke pod koniec cyklu zawsze mierze.. przynajmniej wiem kiedy dostane ta cholerna @ nie napisze ktory cykl sie staram.. za duzo liczenia, +-2lata, cykle krotkie po 24-25dni.. wiec sama widzisz ze dosc sporo czasu.. :(

fdeeee ,przepraszam nie zauwazylam twojego wieku :) udalo ci sie za pierwszym razem?

Lady Love faktycznie długo,a powiedz byłaś u lekarza,leczycie się jakoś,czy poprostu cały czas się staracie.

stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia..........ok..2lata.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2... ....30.08.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012 Wpisałam Twój czas starań Lady love