Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madnesss

Dziwne zachowanie siostry mojego chłopaka

Polecane posty

potrafiła kiedyś zadzwonić mimo iż wiedziała, że szykuję dla Mojego romantyczną kolację.... dzwoni i pyta się co robisz? co jesz? Ryba, bleeeee a z czy ta ryba jest? Z jakim sosem, fujjj A sałatka jaka? A co pijecie? A jaki kolor tego wina? i tak przez 10min:)

skasowało mi częśc tekstu;/ ja też mam taki mały problem, ale powoli zaczynam znajdować nic porozumienia:) na początku Siostra Mojego K dzwoniła do nas non stop

Gość z. g.
errrrteeee Całowanie z bratem w usta to nie jest dobry pomysł, buahahahahaa

Gość madnes a ile ona ma lat a ile
brat ?

Gość mądnesss
on 50 ona 45

Gość errrrteeee
ale to nie jest takie normalne całowanie tylko taki buziak ale i tak dla mnie jest to okropne

Gość czang
jak sytuacja ?

Nie widziałam się z nią od tamtego pamiętnego spotkania. Nie pytam o nią, nie zaczepiam w ogóle tego tematu, olałam całe to zamieszanie. Nie rozmawiamy o niej i na razie jest ok (no może poza telefonami i smsami, ktore ze sobą wymieniają w czasie naszych spotkan, ale na to juz przymykam oko). Pewnie dopiero jak się z nią znowu osobiście zobaczę bede mogła ocenić czy coś się zmieniło w jej podejściu.

Gość czang
pisz co zrobisz.

Siostrzyczce tymczasowo przeszedł tamten foch, jest lepiej, chociaż widzę, że to typ, który miewa "humorki", bo w miedzyczasie był już inny wybuch złości,a właściwie złego humoru (na szczęście nie dotyczyło mnie:) Ale drażnią mnie te ich rozmowy przez tel. Ostatnio urządziliśmy sobie mały weekendowy wypad za miasto i juz pierwszego dnia 2 telefony i gadu gadu o duperelach przez 15 min. Drugiego dnia zbudziła nas telefonem z zapytaniem czy już wracamy(!). W ciągu nastepnych paru godzin jeszcze kilka razy sie do niego dobijała i taki to był wyjazd z siostrą "w pakiecie";)

Gość nie czytałem od początku
Czy brat jest przystojny? Możliwe że leci na niego jako na seksualnego , nie żartuję.

Gość apoillkkasssssss
Odpowiem ci Siostra jest zazdosna bo prawdobodobnie nie ma udanego zycia osobistego sama by tak chciala i prubuje ci w tym przeszkodzic ,, kurwa ja mam zle to czemu ona ma miec lepiej nie zasluguje na nojego brata, Pamietajcie co niekore siory potrafia niezle namieszac w zyciu uwazajac ze maja cos do gadania TO jest podloze podswiadomej rywalizacji z toba, Porownuje sie do Ciebie..?

Czy sie porownuje? Hmmm, raczej ma alergię na takie porównywanie. Kiedyś odwarknęła mojemu chłopakowi, żeby nas nie porównywał, podczas gdy on tylko wspomniał coś o mnie.

Czy sie porownuje? Hmmm, raczej ma alergię na takie porównywanie. Kiedyś odwarknęła mojemu chłopakowi, żeby nas nie porównywał, podczas gdy on tylko wspomniał coś o mnie.

Gość dziwne to wszystko...
witam nie wiem czy temat jest aktualny ale moze... mam problem takiej natury iz jak poznalam siostre mojego faceta wydala mi sie dorosla inteligentna kobieta,ma chlopaka i mieszka z nim od niedawna na swoim... zwykle jak jego siostra chciala sie umowic to znajdywalismy na to czas a i ja nie mialam nic przeciwko temu,bo podobalo mi sie to ze tworza tak zzyte rodzenstwo. niepokoily mnie pewne dziwne zachowania z jej strony,typu wklejaniie sie w niego,tulenie,calowanie przekraczajace moim zdaniem pewne granice.bo calowanie w szyje np nie nalezy raczej do normalnego miedzy rodzenstwem zachowania... ale sobie tlumaczylam ze oni tak poprostu maja... ale do czasu.kiedy moj facet pograzyl cala swoja uwage na mnie i na naszej przyszlosci,to sie zaczelo dziac.nagle siostra sie dziwnie zdystansowala i nawet ode mnie choc szukalam z nia kontaktu.moj partner bardzo sobie tego zyczyl bysmy sie 3maly razem.nigdy mi nic nie powiedziala zlego,trzyma fason i nie zniza sie az tak nisko. ale nawet nie probuje ukryc pewnych pragnien. placze ze moj facet nie dzwoni do niej,ze nie pisze itd. ona ma tez faceta i zatruwa go tak samo tymi samymi rzeczami. mowi glosno jak to ona go szalenie kocha,jak za nim teskni... dodam ze moj facet na chwile obecna jest niestety w wiezieniu i dzwoni do mnie codziennie,mam dzieci z poprzedniego zwiazku ktore pokochal jak swoje i z wzajemnoscia. planujemy sie pobrac. wiec nic w tym dziwnego ze moj facet woli zadzwonic do mnie a ja jak sie cos dzieje to i tak mu mowie o wszystkim wiec jest na bierzaco. czy u jego siostry czy cos... ale ona tego nie potrafi rozumiec ze ona ma swoje dorosle zycie i on tez. dodam ze ona ma 25 a moj facet 31 lat. to juz nie sa dzieci. ale jej milosc do mojego jest zaborcza. dziwnie sie zachowuje i wogole. pomozcie jak jak w sposob delikatny ale dosadny jej wytlumaczyc badz pokazac by przestala wyolbrzymiac sprawe i zajela sie tym co jest naprawde istotne i do czego poinna wciskac swoj wscibski nos...? pomozcie... moj facet tez nie wie co zrobic nie chce jej zranic a mama tylko wciaz powtarza biedna... badzcie starsi i madrzejsi i tylko ja glaszcze po glowce... jak mam jej pokazac ze ona musi sama stanac na nogi bez pomocy ciaglej obecnosci brata,trzeba sobie pomagac w trudnych sytuacjach,owszem,ale nie mozna tolerowac tak zaborczej milosci kierowanej w strone brata... a moze to ja jestem w bledzie i zle to czytam wszastko??

Gość wiktoriaem
madness zaglądasz tu jeszcze? jak wygląda obecnie sytuacja u Ciebie? mam podobnie i męczę się w tym związku już 6 lat... kiedys się nawet przez jego starszą siostre rozstaliśmy, ale nasza miłość nie chciała zniknąć więc wrócilismy do siebie i nawet zamieszkaliśmy razem. Bardzo go kocham, ale on nie robi nic w zwiazku z tym aby zmienić wreszcie ta sytuację. Niestety jego patologiczna relacja z siostra się nie zmieniła, czas leci, ja chciałabym założyc rodzine i mieć dzieci, on również, ale nie moge byc szcześliwa własnie przez to, bo to rujnuje nasz związek i moje relacje z jego rodziną. Mimo mojej miłości do niego nie wyobrażam sobie wejść do takiej rodziny, nie wyobrażam sobie mieć takiej bratowej i takiego męża, który nie stawia mnie na pierwszym miejscu. Ona nie ma faceta, jest sfrustrowana i zakompleksiona, poza tym nie ma żadnych znajomych, przyjaciół, więc to tez dlatego.