Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaKa

Fotografia ślub, plener za symboliczną kwotę, Lublin i okolice.

Polecane posty

Gość ewelinaKa

Wykonam zdjęcia ślubne i plenerowe. Koszt 200-300zł. www.ewelinaka.pl

Gość anka903
Polecam tego fotografa są to początki tej dziewczyny ale robiłam nam zdjęcia na naszym ślubie nie chcieliśmy jakiegoś drogie fotografa i w sumie gdy by nie ona to pewnie nie mielibyśmy wcale zdjęć... Ale muszę przyznać że dziewczyna ma pasję i zdjęcia robi bardzo fajne.

Gość do oszustki Ewelinki
Taka debilna bo inaczej tego nie można nazwać reklama więcej robi złego niż dobrego. Mam nadzieje że nie jest to praca na czarno i z tych 300 zł jest odprowadzony podatek a za usługę młoda para otrzyma rachunek. Tak kryptoreklama obraża innych z których robi się idiotów.

Gość rzeczywiście zdjęcia są piękne
ale ja jestem z małopolski, szkoda że tak daleko, bo bym Panią napewno wzieła do zdjęć ślubnych.powodzenia.ponieważ zdjęcia są piękne.

Gość rzeczywiście zdjęcia są piękne
i zapłaciła bym napewno więcej ehh szkoda że to tak daleko,

Gość karolinka881
Ja myślę że to jest bardzo dobra reklama bo zdjęcia są bardzo ładne i nie każdego stać na fotografa za 2500zł....

Gość 6czartych
"Fotograf ślubny" z Nikonem 90 i kitem gratulacje Na stronie są same pstryki porównywalne z tym co robią goście na weselach. Kadry nieprzemyślane, odbiegające od wszelkich zasad kompozycji, kolorystka zdjęć fatalna, skóra od łososia do żółtego. Brak jakiegokolwiek myślenia aparatem, po prostu cykanie. Współczuje parą które tam są zaprezentowane bo jak widać nie potrafią rozpoznać kiczu i chałtury od prawidłowej fotografii. Zresztą sam wyznacznik 200-300 wiele mówi o osobie która wykonuje zdjęcia na czarno

Gość podoba mi sie
Jak dla mnie zdjęcia super...U uważam że ta dziewczyna daję rade a powyżej komentarze to chyba tylko zazdrość i głupota ludzi. Pozdrawiam

Jak na niski budżet to bardzo ładne zdjęcia, a co do "prawdziwych fotografów" potrafią policzyć sobie trzy razy tyle i zdjęcia mieć równie powalająco wykadrowane.

Gość mam coś do powiedzenia
zapraszamy do wypowiedzi osoby które mają zaczerniony nick i więcej niż 100 postów. Pomarańczkom czyt. autorce tematu dziękujemy

Gość Kryptazreklamy
Tak słucham, Jestem pomarańczowy. czytaj nie zarejestrowany. Po pierwsze Jak widać na zdjęciach pani zaczyna zabawę z fotografią, gdzieś doświadczenie trzeba zdobywać. Te 300zł to pewnie na paliwowo i wywołanie kilku fotek. Więc uczciwa wymiana:) Pani zdobywa doświadczenie a my fotki. Dobra opcja dla tych którzy mają skromny budżet. :0 Lub zależy im bardziej na filmie. Co do wcześniejszej opinii zgadzam się, Widziałem gorsze zdjęcia fotografów za 2500 zł. Oferta uczciwa Jeżeli jest pani zainteresowana proponuję dodać ogłoszenie w serwisie ogłoszeń www.ogloszenieslubne.pl A na zaczepki czy odprowadza pani podatek. Prawie każdy fotograf jak nie zażyczy sobie tego klient unika podatku.

Gość Frrree
Po co odgrzewasz ten temat. Jaki masz w tym cel?