Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Seks w dniu owulacji i brak ciąży:(

Polecane posty

a mam jeszcze jedno pytanie bo tak tez słyszałam ze na poczatku ciazy moze byc okres.Czy jesli dzisiaj mam pierwszy dzien i jest on skąpyto czy....................?

Gość no to jeszcze
powiem tak -nie nakręcaj się już bardziej. Okresu w ciąży nie ma -jest tylko krwawienie które mylnie może być brane za okres. A jakie masz zazwyczaj okresy? Czy ten bardzo różni się od pozostałych? Może jeszcze się nie rozkręcił i tyle?

Gość cyki cyki
Nie masz okresu w ciąży, bo to niemożliwe. Można mieć plamienia i krwawienia. Jak cię tak bardzo nurtuje, czy jesteś w ciąży, mimo miesiączki, to idź po test i nasikaj. Może to przemówi do twojej głowy.

Gość ja tez mam regularne
rossii !!!!!!!!!!!!!!!!! daj spokój juz co!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co si enakręcasz znowu weż przestań!!!!!!!!!!1 idz na spacer do znajomych na zakupu gdziekolwiek i skończ juz myślec;/

Gość luzzz
ja miałam 3 dniowe krwawienie w czasie okresu, a byłam w ciąży, ale było to dużo mniej obfite i trwało krócej...test zrobiłam prawie tydzień później i były dwie wyraźne kreski... wyluzuj jakoś....nie ma sensu liczenie dni, notowanie, mierzenie temperatury, jak jest wszytko ok, to jak seks będzie powiedzmy co dwa dni, to się na pewno uda, bez cudowania!

Gość ja tez mam regularne
co prawda a co nie to nie wiem .. ale w 1 ciąży miałam okres a nie plamienia przez 2 miesiace potem w 3 miesiącu miałam plamienia tylko zarodek jakims cudem sie uchował.... moja mama równiez miała okres przez 2 miesiace... nie żadne plamienia.... ale każda kobieta jest inna

jest to mój pierszy dzien a okres u mnie trwa 3 dni i perwszy dzien jest bardzo obfity .Dzis krwawienie jest ale słabe.dostałam okres o 6 rano i jak teraz wymieniałam tampon to było troche krwi a nie tak jak zawsze ze przesiakniety cały

Gość luzzz
Ale jeśli to dopiero pierwszy dzień okresu, to musisz czekać, u mnie potrafiły się czasem i 3 dni rozkręcać!

Gość luzzz
nie wiem, czy jest normalny okres w ciąży, u mnie było krwawienie, ale też większe niż plamienie, chyba ze 4 podpaski przez te 3 dni zużyłam...

Gość no to jeszcze
rany to idźże na betę i nie marudź już więcej bo od tego doszukiwania się można dostać kręćka. Zrób betę -jeśli to ciąża to wyjdzie a jeśli nie to będziesz miała w końcu spokojną głowę bo od tych domysłów można oszaleć.

Gość cyki cyki
Rossi, ekhm, no wiesz, może nie rozpisujmy się aż o tak szczegółowych szczegółach, jak wymiana tamponu, bo nie w tym rzecz. Byłaś na wakacjach: i okres i cykl ma prawo wyglądac inaczej niż przed wyjazdem.

kurcze to moze zrobie dla pewnosci ten test, skoro mam krwawienie w spodziewanym dniu @ ale duzo mniej obfitsze niz zwykle

Gość luzzz
poza normą jest też, to że czasem może być mniej obfity... my się staraliśmy rok, więc na prawdę wszystko przed tobą...nie zawsze jest tak od razu i nie można panikować na zapas!

Gość cyki cyki
Nie można mieć okresu, będąc w ciąży. Stosowanie tego skrótu myślowego później prowadzi do powielania bzdur, w które wierzy sporo kobiet.

Gość no to jeszcze
a poza tym ludzki organizm to nie maszyna precyzyjna która zawsze działa tak samo -rozchwianie zdarza się i tyle.

Gość luzzz
dokładnie, rozchwiania się zdarzają...

Gość no to jeszcze
nie rób testu bo jeszcze zobaczysz cień kreski i się zacznie. Zrób Beta Hcg -będzie 100% pewności.

Gość luzzz
raczej w ciąży nie jesteś, zresztą my tego nie stwierdzimy, jak się nie rozkręci, to zrób test, ale to za kilka dni i tyle...

Gość no to jeszcze
BETA, BETA i jeszcze raz BETA! Bo zamęczysz siebie i wszystkich na tym temacie ;)

oki wierze wam juz nie ma szans na ciaze i oki choc trudne to zrozumienia ze w srodku cyklu w dniach płodnych sie nie udaje

Rossi nie nakręcaj się:) widzę że jesteś w gorącej wodzie kąpana tak jak ja:))))) Tyle że u mnie jest inna sytuacja bo ja mam 2 letnią córeczkę a teraz staramy się o drugie Za pierwszym razem staraliśmy się 3 cykle i udało się:) a teraz dopiero 1 cykl starań, @ powinnam dostać 1.09 i mam nadzieję że jej nie dostanę. Też bardzo bym chciała żeby się udało ale to wszystko nie zależy tylko od nas samych;) Siedzę i analizuje, udalo się czy się nie udało, bez sensu. Nie udało się to trudno próbujemy dalej. Zastanawiam się czy miałam wczoraj owulację czy coś się zaczyna dziać?? Jakoś nigdy nie zwróciłam szczególnej uwagi na objawy mogące świadczyć o owulacji. Ale wczoraj czułam wyraźnie kłucie jajników, ból piersi i do tego tak jakbym miała dostać @ Moje cykle od stycznia w większości były 28 dniowe, zdarzył sie jeden trwający 25 dni i teraz ten ostatni był 31 dniowy. Ostatnią @ miałam 1.08, z mężem zabraliśmy się za powiększanie rodzinki w sumie spontanicznie ale świadomie (13,14,15 i 17.08) oczywiście bawimy się dalej:)))) Szanse są przecież zawsze:)

3 cykle to mało za tym pierwszytm razem i pewnie tak nie świrowałas

Gość jie noooooooooooooooooooo
dziewczyno skoncz juz jestes pierdolnieta jak nie wiadomo co :O:O

Gość cyki cyki
Rossi, zapytam może brutalnie: i co z tego, że nie masz? To nie licytacja: ta ma, tamta nie ma, aj, ja nie mam, coś ze mną nie tak.

aaa i dziś jest to samo czuję jakbym za chwilę miała dostać@. Przed pierwszą ciążą zaczęłam obserwować swój cykl , mierzyłam temperaturę itp. Na stronie 28 dni.pl możesz prowadzić swój wykres. Dziewczyny analizują jak poprosisz o pomoc. I ten mój ostatni cykl kiedy się udało nikt nie dawał mi szans na ciąże, wszyscy jednogłośnie stwierdzali że nie było owulacji a tu psikus:)) była tyle że dużo później, wtedy moje cykle trwały 31 dni