Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość oszczędna kobita

Mój PLAN OSZCZĘDZANIA pieniędzy...Zaczynam od września!!

Polecane posty

Gość jabczankowiec olek
kurwa mać pies sra. :) to chyba wina kaczyńskiego :P tak przynajmniej gadał rudy donek w TVN /. :P

dzieki za odp, jak bede miala kase to moze ten olejek wyprobuje, tylko zastanawiam sie czy bedzie dla mnie odpowiedni poniewaz bardzo mi sie przetluszczaja wlosy...musze codziennie myc... a co do kosmetykow, czesto mialam tak, ze kupowalam bezmyslnie albo na zapas i ostatnio robilam porzadek w lazienkowej szafce i odkrylam tam mase nieuzywanych kosmetykow....taka strata pienidzey...teraz staram sie najpierw wykonczyc cos zanim kupie nowe, poza oszczednoscia to zyskalam wiecej miejsca w lazience :)

Gość oszczędzająca studentkaaa
jeżeli potrzebujesz nawilżenia - fajny. jeżeli czegoś więcej - raczej nie. aha i ostrzegam, bo on intensywnie pachnie. mi się zapach podoba ale nie kremuję okolic oczu bo łzawią po nim :(

a do rąk kozie mleko jest bardzo fajny! raz dwa się wchłania i po 5 sekundach można już naprawdę papiery przekładać :) ja go uwielbiam :):)

Gość oszczędna kobita
Salchicha Ten olejek w ogole nie rpzetłuszcza włosów. też sie martwiłam czy i moich nie rpzetłusci bo ja musze myc co 2 dzień. Jest SUPEROWY...a wlosy mam tak blyszczące jak w reklamach, już z 2 razy zdarzyło się ze mnie kobiety pytały na ulicy co stosuje do włosów.

Gość oszczędna kobita
Co do niewykończonych kosmetyków to ja miałam identycznie.Jak zobaczyłam ostatnio ilość mopich niewykorzystanych kosmetyków to się załamałam. Także w tym miesiacu jadę na niedokończonych ksometykach które zalegały w szafkach:-) Od miesiąca już stosuje bezwzglednie zasadę " do deńka"!!!

Gość oszczędna kobita
oszczędna studentka Ja do rąk jak i do nawilżania ust( zamiast drogiej pomadki ochronnej) stosuję wazeline z rosmanna!! Nie ma dla mnie nic lepszego...a jaka taniucha!!!:-)

oj ja też stosuję projekt denko :D:D w tym miesiącu na pewno nie odwiedzę drogerii bo wszystko mam :) tylko muszę płatki kosmetyczne w biedronce kupić

ja też wazelinę, ziajkową ;) najlepsza na suche płatki nosa :D i jak wychodzę z psem zimą na spacery długie to też nakładam na usta :) ale u mnie króluje jednak sztyft z neutrogeny :):) stosuję sobie na zmianę jedyne co mnie wkurza to ta wazelina jest w pudełeczku a'la słoiczek i paluchy się tam wkłada :O no i zimą twardnieje w torbie ;)

Gość roibos zwany czerwonym krzew
nie zawiera kofeiny a odchudza bo to jest zioło nie należy do gatunków herbat

Gość oszczędna kobita
Aha dziewczyny i jeszcze jedna sprawa z pielegnacja włosów. Najwazniejsza w pielegancji włosów jest maska i odżywka. Szampon może być zwyczajny, tani bo on nic nie robi z naszymi włosami. Ja osobiscie uwielbiam szampon polleny dla dzieci " bambino"- uwazam ze jest podonie dobry co johnson&johnson a kosztuje cos ok 2 zł, no i kupuje tez szampony ziołowe polsich firm. Nie warto wydawac kasy na szampony 30-40 zł...lepiej ta kasę wydac na superową odżywkę

ja robię 2xtydzień maskę z nafty, żółtek 2, rycynowego i migdałowego :) a na co dzień to raczej dodaję do szamponu olejku rycynowego ciut bo się po nim włosy super rozczesują :):) z włosami problemów nie mam na szczęście. myję codziennie bo lubię akurat ;)

Gość oszczędna kobita
ja to od wazeliny jestem uzalezniona:-) dla mnie nie ma roznicy czy wysmaruje sobie usta sztyftem nivea czy tą moja wazelinką:-) A do rpzesuszonych rąk nie ma nic lepszego!!!! No i na nosek przy katarze też idealna:-)

ja nie lubię produktów z nivea. szampony - dla mnie tragedia. ten krem w niebieskim opakowaniu - stosuję tylko na łokcie i do stóp bo zapycha mnie strasznie ale w domu zawsze jest :D, pomadki ochronne - okropne dla mnie :) za to wazelina się super sprawdza :) i zimą jak mam manię picia herbat z miodem to po wyszorowaniu ust szczoteczką, nakładam miód własnie :) tylko muszę się powstrzymywać żeby się nie oblizywać ;)

a ja nie wiem po co, przed każdą zimą kupuję oliwkę a i tak uzyję może raz czy dwa :D:D ale w tym roku tego nie zrobię ;)

Gość oszczędna kobita
studentka skoro tak to wykorzystaj ta oliwke której tamtej zimy nie wykorzystałaś.Przecież oliwka ma długą date ważnosci.

podczas robienia porządków kosmetycznych oddałam koleżance, bo ja i tak z niej nie skorzystam :) zimą sprawdza się u mnie rewelacyjnie neutrogena i tylko ją kupię :) do ciała póki co mam garniera tą kurację 7dniową kakaową. fajna ale za droga, następne zakupy mleczka do ciała będą w Biedronce ;)

a właśnie, jakie podkłady polecacie? ja z essence testuję ale nei jestem zachwycona i następny zakup to będzie Ingrid - podobno super są

Gość oszczędna kobita
Eris- City matt...ja mam juz chyba 4 opakowanie!!:-)

Gość prawda o ptakach
Kris Carr wygra ła z rakiem Co poleca? Dietę wegańską, warzywa, owoce, orzechy i zboża. Najlepiej na surowo. Ale nie jest ortodoksyjna. Jeśli chcesz jeść mięso, to dwa, trzy razy w tygodniu, i tylko z ekologicznych gospodarstw. Przepis na zielony drink: 2 duże ogórki (jeśli nie pochodzą z ekologicznego gospodarstwa, należy je obrać) duża garść jarmużu lub sałaty rzymskiej duża garść kiełków groszku 4 5 łodyg selera 1 brokuł 1 2 gruszki lub zielone jabłka szpinak Przepuścić przez sokowirówkę. I pić na pohybel rakowi

oj matujący, ja mam cerę suchą i boję się wszystkich matujących ;)

ja obecnie mam resztke z la roche possay (zaszalalam sobie jak mialam kase) na przemian z maybelline long lash czy jakos tak...essence kosmetykow nie cierpie, mieszkam w Niemczech i tutaj to sa najtansze kosmetyki kolorowe i wyprobowalam pare rzeczy z tej firmy ale nie bylam zadowolona...lakiery bardzo szybko odprysukja, podklady tez do niczego jak dla mnie...ale ja mam bardzo wymagajaca cere bo nawet la roche ani vichy mi nie sluzy...

ja mam w szafce prócz essence, kobo ale głupia kupiłam szybko za ciemny kolor i muszę go z kremem używać :P

Gość oszczędna kobita
studentka faktycznie opinie dla tego podkladu ingrid sa bardzo dobre. Kup, kup ten podkład i napisz koniecznie jak się u ciebie sprawdził. Ja poki co nie kupuje podkładu bo mam erisa i muszę go wykończyć do ostatniej kropli.:-)

Gość oszczędna kobita
Salchicha ale ja nie mowie ze wszytsko z tej firmy jest dobre. Ja mowie o konkretnym tuszu do rzęs- probowałyście ten tusz? dla mnie BOMBA!!:-)

ja się czaję na niego ale to dopiero jak skończę MF 2000 kalorii ;)

Gość oszczędna kobita
aha dziewczyny i jeszcze chciałam was przestrzec rpzed kupowaniem kosmetyków na poratlach aukcyjnych. Byłam w angli i tam na bazarach uginały sie stoły od tuszów, podkładów, cieni, szminek firm takich jak loreal, max factor, lancome i to wszytsko kosztowało 1 funta:-(

nie no spoko, ja tez nie krytykuje, tylko akurat mnie podklad i puder nie sluzyl i lakiery nie pasowaly...a co do maskary to nie pamietam juz czy ja mialam czy nie, ale chyba cos mi szczoteczka nie odpowiadala...musialabym nasteonym razem obczaic w drogerii, juz niebawem bo tusz sie konczy :) ale dopiero jak sie skonczy hehe :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować