Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffff65656

Czy wasi znajomi też tak robią?

Polecane posty

jak rozmawiają z wami przez gg i się żegnają to piszą "pa" i automatycznie zmaykają gg nie dając szansy na odpisanie czgeoś, bo ewentualnie chcialibyście jeszcze coś powiedzieć im a oni tak z nienacka sobie idą??? wkurza was to? o czym świadczy takie zachowanie?

Gość Deliena
Nie jestem w stanie udzielić wiążącej i jednoznacznej odpowiedzi, gdyż nie leży to w moich kompetencjach.jednocześnie coraz bardziej niepokoi europejski kryzys zadłużenia i perspektywa niewypłacalności Stanów Zjednoczonych, jeśli kłócący się politycy nie dojdą na czas do porozumienia w sprawie redukcji deficytu. Uważam jednak, iż dalsza dyskusja w badanym aspekcie może wzbudzić szalone kontrowersje.

Gość diary8
jeju,moze im ise spieszy.. po co czekać az ktoś odp "pa." ?! ;] nara .. ;P

no ale jesli ktos tak robi prawie zawsze a ja jeszzce cos mialam powiedziec????

Ja tak czasem robię jak na prawdę gdzieś idę tzn piszę PA i zamykam laptopa to chyba też od razu na niedostępny mi wskakuje... jak mi ktoś tak robi to jak muszę coś dopisać to piszę odczyta później i tyle ;)

a mi sie wydaje ze to jakies nieposzanowanie drugiej osobyk, co innego jak czasami ale jesli czesto sie tak robi?

jak wychodze od obcego to nie, ale jak od koleżanki to ja mowie pa ona mowi pa i zanim wyjde czekam az mi nie powie czegos jak chce jeszcze ...