Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serial linia życia

Linia życia - nowy serial polsatu! Zauważyliście to co ja widzę?

Polecane posty

Gość serial linia życia

Że ten serial przypomina jakąś telenowelę meksykańską, brazylijską czy wenezuelską? Kilka rodzin, w tym jedna rodzina ma firme produkującą napoje, druga rodzina restauracje, w jednej rodzinie są lekarza w tym córka ordynatora, która jest żoną lekarza, ma własne SPA,itp.

no i może to będzie w końcu jakiś porządny polski serial. Obejrzałam przypadkiem jeden odicnek nie wiedzac co leci i akurat byli pokazani mlodzi, muzyczka jakas (o dziwo nie stachursky czy ta z bajmu ) , w tle morze ( ale to nie bylo takim kiczem jak w m jak milosc) potem scena pokazany dom...dom ? posiadłość! piekna w jakims angielskim stylu chyba aż byłam w szoku że to polski serial. Aktorzy całkiem w porządku. Nie wiem czy to nie jest na licencji jakiegos inengo serialu ale wiem że TVN spaprał zarówno brzydule jak i majke chociaż Majki nawet nie oglądałam. te aktorzynki mnie przeraziły. w Linii życia same piękne kobiety, jedyną wadą jest że albo same blodnynki albo brunetki o kręconych włosach i wzystkie takie podobne...