Gość mam tattoo Napisano Sierpień 26, 2011 Ja mam dwa.A wy ile macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poli28 0 Napisano Sierpień 26, 2011 też mam dwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Sierpień 26, 2011 Też dwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Sierpień 26, 2011 trzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 26, 2011 jeden ale duzy, i w planach nastepny tym razem maly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam tattoo Napisano Sierpień 26, 2011 A jakie macie tatuaże i gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiem też....... Napisano Sierpień 26, 2011 nie mam i nie zamierzam mieć....zawsze się zastanawiam jak widzę na ulicy młode dziewczyny z tatuażami jak to będzie wyglądało u nich na starość gdy ciało nie jest już takie jędrne a pomarszczone chyba niezbyt efektownie....no ale każdy ma prawo decydować o sobie i swoim ciele ale może warto za nim się zrobi tatuaż pomyśleć o przyszłości ...o pracy w której nie zawsze coś takiego jest mile widziane jak jest na widoku itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Sierpień 26, 2011 ja swoje tatuaze mam w miejscach w ktorych skora jest bnapieta cale zycie i moge je latwo zakryc kiedy chce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Zero, ale chciałabym to zmienić i mieć tatuaż na nadgarstku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam tattoo Napisano Sierpień 26, 2011 gdy będę stara (jesli dozyje starości) to chyba juz nikogo nie będzie dziwić babcia z tatuazem,tym bardziej ze mam we widocznym miejscu (nadgarstek)...a poza tym jak się komuś nie bedzie podobac to przeciez nie musi patrzec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam tattoo Napisano Sierpień 26, 2011 ewelka a gdzie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psycholog dypl Napisano Sierpień 26, 2011 tatutaz swiadczy o problemach z akceptacja i checi zwrocenia na siebie uwagi, byc moze ze wzgledu na male zainteresowanie ze strony rodzicow w dziecinstwie, albo grupy rowiesniczej w mlodosci. nalezy wam wspolczuc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nulka30 0 Napisano Sierpień 26, 2011 jeden :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam tattoo Napisano Sierpień 26, 2011 psycholog---> pieprzysz jakbyś się szmat nażarła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Sierpień 26, 2011 1 na posladku ale bede w tym roku robic nastepny od wzgorka przez biodro do posladka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bajka na dobranoc 0 Napisano Sierpień 26, 2011 jeden :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psycholog dypl Napisano Sierpień 26, 2011 nie złośćcie sie, rozumiem, ze trudno przyjac taka trudna prawde o sobie, ale to tylko nauka, kazdy jest inny, chciaz zazwyczaj jakies problemy osobowosciowe sie kryja za tatutazem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bajka na dobranoc 0 Napisano Sierpień 26, 2011 ale jaka prawda? zawsze mi sie podobal tatuaz i go mam ,a nie dlatego ,ze mam problem ze soba.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psycholog dypl Napisano Sierpień 26, 2011 tatutaz to okaleczenie, a tego nie robia zdrowe psychinie osoby. sorry, ale taka jest prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam tattoo Napisano Sierpień 26, 2011 tatuaz to okaleczanie,dobre :D ja nie mam problemu z osobowością,dzieciństwo miałam super,uwagi na siebie tez nie chce zwracac,tatuaze po prostu mi się podobają więc tą twoją teorię można o kant d.u.p.y. rozbić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dwa............. Napisano Sierpień 26, 2011 mam dwa na nadgarstku i jeszcze jeden ale nie napisze gdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Jeden na posladku wchodzacay lekko na udo i na dol plecow bardzo delikatnie drygi na stopie trzeci od ramienia do szyji na barku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Ja tez nie mysle ze tatauz to okaleczenie czy jest passe ludzie ktorzy tak moiwa malo o tym wiedza. Dwa z moich tatauazy sa dla mnie wazne i cos oznaczaja, dobrze wykonane moga zdobic i jest to sztuka a nie problem psychiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psycholog dypl Napisano Sierpień 26, 2011 powtarzacie tylko frazesy wbite wam do glowy przez kulture popularna i tv. ale mozecie byc pewne, ze kazdy, kto wie cokolwiek o psychologii, zaraz sklasyfikuje was jako osoby z problemami emocjonalnymi,tak samo psychiatrzy sadowi czy podczas rozsadzania o prawie do dziecka. tak samo przy zatrudnianiu do miedzynarodowych korporacji sa pytania o posiadanie tatuazu i dostaje sie za nie minus, ale wybor jest wasz, ja was tylko informuje co mowia o tym badania naukowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Nie przejmuje sie twoja opnia zbyt wiele osob ma w dziesiejszych czasach tatauze wszsysyc maja problemy psychiczne;)?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Sierpień 26, 2011 zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mnie nie boli 24 Napisano Czerwiec 19, 2018 Zawsze można usunąć jak ci się nie spodoba, kiedyś usuwanie było kosztowne teraz jest pełno salonów z laserem do usuwania tatuażu https://www.beautymedica.pl/zabiegi/laser-harmony-xl-pro-q-switched/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek85 0 Napisano Luty 18, 2021 Jeden chcę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdomówny 12 Napisano Luty 19, 2021 Nie mam nawet jednego. I nie zamierzam mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach