Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosc zakompleksonychhh

WKURZAJĄ MNIE TE MAMUSIE CO WIEDZĄ JAK TO JEST PO PORODZIE

Polecane posty

autorka ma brzuch bez fałd,mozg jak sadze rowniez:O plasko jak na stolnicy i daw zwoje mozgowe jak u kury:O szkoda dyskusji z idiotka:O

Gość koliawslo
ja tez marzyłam o tym żeby znależć się szybko w domu. leżałam poharatana po cc i nie mogłam nawet z pryczy szpitalnej zejść żeby dziecko nakarmić. Ale została we mnie też kobieta, nie tylko mamuśka. I zazdrościłam tej dziewczynie tego brzuszka. Ale nie z nienawiścią. tylko ta po prostu, chciałam nie byc juz obolała i ubrac sie jak człowiek a nie jak wypłosz

Gość sobota wieczor
ej dziewcze widac ,zes młoda i głupia. pierwsze chwile dla mnie nie liczyl sie wyglad,bo o to mozna martwic sie pozniej.dzieciatko bylo calym swiatem i nawet do glowy mi nie przyszlo,zeby myslec o brzuchu ,czy patrzec jak wygladaja inne w szpitalu?na takie rzeczy jest czas pozniej

Gość a ja w przedzialku na srodku w
koliawslo po CC brzuch sie zawsze duzo dluzej wciaga

Gość odpowiedź75
jagody 369 ale z Ciebie tempa strzała/ jak można leżec w szpitalu i bąki zbijac. Po porodzie ja rozumiem - ze boli- sama rodziłam całkiem niedawno no ale zeby być taką jak siebie opisałaś - makabra. Niechluja z Ciebie i tyle.

jagoda jest moze i TĘPA!!! analfabetko,ale ty lepsza od niej nie jestes:O

Gość ODPOWIEDŹ75
aLE PRZYNAJMNIEJ CHCĘ WYGLĄDAĆ JAK KOBIETA A NIE JAK ŚCIERKA. hhiihih buhahaha adwikat się znalazł (a). bleeeeeeeeeee

mozesz wygladac nawet jak milion dolarów, ale bedziesz mentalna sciera i połmozgiem:O

Gość Hmmmmmm........
Ja mam 24 lata i 5 miesięcy temu urodziłam swoje pierwsze dziecko. Brzuch ciążowy był u mnie wielki bo z powodu zwężenia miednicy dziecko wypchało w macicą do przodu a nie na boki jak to w większości przypadków bywa. U mnie było tak, że po porodzie miałam nadal brzuch jaki mają dziewczyny w 7 miesiącu ciąży i bardzo mnie to frustrowało jednak na sali były dziewczyny w moim wieku a jedna miała 19 lat i też miały solidne brzuszki niewiele mniejsze od mojego także to raczej nie kwestia wieku, dodam jeszcze że rozmawiałam z jedną babeczką a była ok 40 stki (miała cesarkę i 4 kg chłopca ) która miała prawie płaski brzuch!!!! Mówiła mi że od zawsze miała bardzo silne mięśnie brzucha więc nawet ten ciążowy nie był wielki pomimo dużego dziecka (to było jej drugie dziecko), nawet jak ja chodziłam na KTG a ona już tam była i spacerowała po korytarzu to mój mąż się smiał i mówił "patrz, ta chyba nosi w sobie jakąś miniaturkę bo brzucha nie ma " :D a nie wiedzieliśmy że ona już urodziła i miała jedynie taki brzuszek jak chudzielec który solidny obiad:D.

Gość odpowiedź75
luzlux buhahahhaha. Dobre dobre wiesz!!! Tak więc wracając do tematu. Dziewczyny- szanujcie się jak na Polki przystało. LuxLux - dołącz do nich - i poczytaj coś na necie o kobietach z klasą, a dopiero potem zabieraj tu głos. a może to Ty jagoda369 - hmmmmmm. Obojętnie Ty też poczytaj.

XliloX , tak urodzilam 12.08.2011 synka Adasia :) Jak tak czytam te co pisza o malowaniu sie na porod i innych pierdolach to sobie mysle , ze jestescie naprawde POJEBANE. I mam w dupie co o mnie napiszecie. :)

Teraz jeszcze widze ile wy "kobiety z klasa" :D bledow robicie :O SZOK!!! Az zal czytac tych wypocin. A tak na marginesie to kazda kobieta ktora rodzila naturalnie to wie , ze mam racje.

Gość odpowiedź75
no rodziłam naturalnie i to dwoje dzieci naraz. Babo z czym Ty do ludu z takimi uwagami!!!!!!!!!! Błędy na forum czasem się zdarzą bo pisze się szybko - ważne aby odczytać. Kobieta ma być ozdobą też na zewnątrz a Ty widocznie myślisz ze urodziłaś to masz specjalne przywileje. jagoda369 wyglądaj jak sobie tam chcesz - ja poprostu chcę wyglądać zawsze świeżo i z dobym samopoczuciem dla siebie.