Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolka czerwona

bliźniaki po clostilbegyt

Polecane posty

Całe życie czułem ze będzie syn. Kiedyś babcia mi wrozyla i tez wyszedł jeden synus:) i wczoraj byłam przekonana ze usłyszeć na 100 procent chłopiec a tu niespodzianka:) dziewczynka a drugi maluszek nie chciał pokazać. Chciałabym tez jednego synka:) chociaż najważniejsze by urodzili sie zdrowi a płeć to ostatnie co ważne. Tak na prawdę to od początku ciazy czułam synka i corcie i tez chciałabym :) a jak tam u ciebie? Okres przyszedł?

Asiu ja Ci przewiduje że będziesz mieć parke :) ciężko Cię znaleźć na nk bo zbyt wiele kobiet o tym imieniu i nazwisku z Wawy mi wyskakuje :(

Kasienia, to może ja ciebie znajdę :) napisz imię i nazwisko wiek i miasto lub jak jeszcze wejdziesz na szukać mnie na nk to zamiast wawa wpisz Chełmża tam na pewno znajdziesz mnie

Gość królik skaczee
Asiula nie wiem kogo pytałaś z tym okresem ale się i tak wypowiem, ja dopiero w 14 dniu cyklu jestem:) Czyli najlepsze dni w cyklu:) Jutro ginekolog, już się doczekać nie mogę co tam zobaczy, mam zarombistego lekarza i zawsze z wizyty wychodzę z bananem na buzi, tylko raz z płaczem... Wiecie kuje mnie z dwóch stron jak nigdy zawsze reagował tylko jeden jajnik. Ciekawe czy dostane zastrzyk jeżeli jeszcze nie było owu myślicie że mogę się upomnieć czy nie wypada:) Zastrzyk daje chyba większe szanse co?

króliczku - ja bym się upomniała o zastrzyk :) 3mam kciuki, daj znać co i jak ;D Asiu - odezwe się z konta męża bo tylko on ma nk a ja mam fb :)

Gość królik skaczee
Kasieńko :) Co u Ciebie? Ja nie dostałam zastrzyku bo okazało sie że już po owulacji:) Teraz mogę tylko czekać na efekty. Jeszcze z 12 dni do @

hej króliczku :) a ja właśnie dziś dostałam @ i po prostu umieram, brzuch mnie boli i ogólnie słaba jestem :) dostałam @ 3 dni po odstawieniu luteiny więc tak w miare ok :) no ale teraz mi się zapomniało kiedy ja mam iść do lekarza na usg owulacyjne hmmm... a Ty jak już po owulacji to teraz tylko czekać :D

Gość królik skaczee
Już myślałam że tu nie zajrzysz :) No ja jeszcze nic nie wiem. Dziś mój 7 dzień po owu. Myślę że w niedziele zrobie pierwszy test :) Objawów specjalnie nie mam jedynie to trochę więcej śluzu i trochę sutki mnie bolą a tak to spokojnie. Oczywiście dam ci znać :) Ja byłam w 15 dniu i już było po owulacji. A ty się kiedy wybierasz?

Gość królik skaczee
Występuje u Ciebie zawsze owu po clo? Dlaczego masz mieć podwójną dawkę? Czytałam że starasz się już dwa lata. Ja rok a wydaje mi sie że to już tak długo.

no niestety to już 2 lata starań :( pierwszy cykl z clo zaowocował owulacją, ale niestety się nie udało :( drugi cykl był bez owulacji :( w 43 d.c. zaczęłam brać luteinę na wywołanie @ i w końcu 53 d.c. dostałam @ i teraz aktualnie zaczęłam 3 cykl z clo na podwójnej dawce :) i powiem Ci nie za dobrze się czuje wieczorami i ogólnie czuje się trochę słabsza, to mój ostatni cykl przed laparoskopią, czyli też ostatnia szansa na to żeby tej laparoskopii uniknąć :/ Masz może nk lub facebooka? do niedzieli jeszcze tylko 3 dni wiec czekam z niecierpliwością na wyniki Twojego testu i mam nadzieje że zobaczysz dwie kreseczki :) 3mam kciuki za Ciebie!!!

a na monitoring wybieram się dopiero 6.05 bo wcześniej niestety jest ten weekend majowy i gin nie przyjmuje :( no ale to będzie wtedy 17 d.c. a owu w pierwszym cyklu miałam około 20 d.c. :) no zobaczymy jak to będzie ... powiem Ci że jeżeli Ty teraz zobaczysz 2 kreseczki na teście to dasz mi nadzieje na to ze może i na mnie już czas :) buuuziaki

Wiesz bardzo sie boje zrobić ten test. To mój pierwszy cykl z clo i miałam wielkie nadzieje. Kupiłam na allegro testy o czułości 10 za 1 zł :) Ale jeszcze nie przyszły mam nadzieje że do niedzieli je będe miała inaczej nie robie :) O laparo jeszcze nie myślałam, pewnie z 3 cykle popróbuje na clo. A jak sie nie uda no to musze męża wysłać na badania. W sobote wieczorem już nie będe nic piła żeby wynik był bardziej wiarygodny. Chciałabym dostac jakis sygnał z organizmu żeby mieć więcej siły a tak niczego nie umię wyszukac specjalnie u siebie. Wiesz po clo to ja sie fatalnie czuje. Jestem słaba, jest mi niedobrze, serduszko szybciej bije i w ogóle mam wrażenie jak bym była na jakimś kacu... Nie chce już tych tabletek !!!!

Jestem z Rybnika, to na Śląsku :) i mam 24 lata (tzn. teraz w czerwcu bd miała 24) :) a Ty? ja tak długo staram się o dziecko że opuściły mnie nadzieje, jak dostałam clo to przy pierwszym cyklu miałam takie wielkie nadzieje że jak zobaczyłam 1 kreske na teście to leżałam w łóżku i płakałam przez 2 dni :( no ale potem pomyślałam sobie ahh... nowy @ nowe szanse, i jak lekarz powiedział mi na monitoringu w drugim cyklu że to jest cykl bez owu to prawie mu się popłakałam w gabinecie, ale powiedział mi żebym nie płakała i że spróbujemy jeszcze jeden cykl na podwójnej dawce a jak to nie pomoże to zaczniemy trochę inaczej działać :) w tym cyklu powiem szczerze że nie licze na zbyt wiele bo już się przygotowałam psychicznie na laparoskopie :) no ale co ma być to będzie, teraz pogoda jest taka ze nie można się dołować :P 3mam za Ciebie kciuki i mam nadzieje że Tobie uda się już w pierwszym cyklu :) i że niebawem będziemy się na mejla wymieniac fotkami z usg naszych maluszków :)

Gość królik skaczee
Wiem wiem gdzie Rybnik :) Ja jestem z Mikołowa. To też na śląsku. Ja mam 25 lat. Mówisz że płakałaś 2 dni? Ja narazie płacze 3 godziny... Robiłam rano test i tradycyjnie 1 kreska. Fakt zrobiłam przed @ ale jak by miało wyjść to by już wyszło. Zostało mi może 10 % nadziei że coś sie jeszcze może zmienić. Ja też wierzyłam jak nigdy że tym razem sie uda, wszystko było idealnie. Jak tylko dostane @ zapisuję męża do lekarza.

Gość królik skaczee
Ja też nie mam dzieci :( Może dlatego to jeszcze bardziej boli.

oj tak mi przykro króliczku :( no wiem jak Ci teraz przykro, rozumiem Cię doskonale! Ale musisz patrzeć na to w inny sposób, niebawem będziesz mieć kolejną szansę :) musisz uwierzyć w to że może w kolejnym cyklu się uda :) ja dziś wzięłam ostatnią dawkę clo a czas w jakim powinnam iść na monitoring wypada w weekend majowy, więc ide dopiero po i nie wiem czy będę wiedzieć kiedy jest owulacja ... no ale co ma być to będzie. Mamy na śląsku fajną pogodę wiec może nie myśl tyle o dziecku a zajmij się sobą, ja np. dziś byłam sobie na solarium i robie sobie dziś mały dzień pielęgnacji :P Najwyraźniej nam nie prędko jest dane być mamusiami ale wierze ze na nas też w końcu przyjdzie czas :) Nie załamuj się kochana!!!

Gość kasiania89
jak samopoczucie króliczku?

Gość Sylwka87
Cześć dziewczyny, doskonale Was rozumiem, wiem co czujecie, bo mam dokładnie tak samo. Ja jestem jeszcze przed CLO, trafiłam w końcu na konkretnego lekarza, bo do tej pory kazdy mówił coś innego i nie zlecał niczego konkretnego. Teraz czekam na @, żeby zrobić badania, wtedy wizyta z monitoringiem i decyzje co dalej. Trzymam za Was kciuki :)

ciężko to wszystko przetrwać, ale warto poczekać Kobietki, jest na co, na nasze największe szczęście

Gość królik skaczee
Dziękuje za pocieszenie :) ale już jestem w ciąży :) Clo jednak działa :) W poniedziałek ide do gin. W dodatku przy owulacji pękły dwa pęcherzyki :) Teraz ja 3mam kciuki za inne

Gość gość
Króliczku a po jakim czasie stosowania CLO Ci się udało?

Gość gość
Kasienia, a mąż robił badania ? może problem jest po jego stronie?

Gość królik skacze
no nam się udało w drugim cyklu z clo. Ale brałam w tym samym czasie jeszcze kapsułki z wiesiołka. Zobaczcie ja też nie wierzyłam że się uda a jednak. Byłam zobaczyć już moją kropkę ale na serduszko jeszcze muszę poczekać i przyjść za 2 tygodnie. Mam nadzieje że tym razem będzie wszystko dobrze. 3mam za Was kciuki!!!