Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malowankaaa

Makijaż moja codzienność...

Polecane posty

Gość BlankaMamafranka
W tym tygodniu bedzie program dla was w na tvn w romzowach w toku o tapecirach.

Do codziennego makijażu stosuję kosmetyki marki APC Cosmetics. Można je kupic w drogeriach jak i w sklepie internetowym. Zamawiałam już kilkakrotnie cienie sypkie oraz pudry. Jestem bardzo zadowolona z jakości oraz z niewygórowanej ceny. Opakowania są bardzo eleganckie. Takie kosmetyki z pewnością trafią w gusta najbardziej wymagających kobiet.

Gość kalionkaaaa
ale co to ma do tematu ?

Gość Miki Mouse 123
Jaki mialaś problem ? jak ten sam ? nie wiesz o czym temat był i piszesz jakies pieroły po 5 latach :/

Gość Polska Irlandka
o jaki fajny temacik był a własnie miałam zalozyc podbny ale chyba pocztam :D

Gość eeerfvvvvjjkk
gggggggg

Gość kaśka01
a ja miałam taki okres w życiu, że się malowałam non stop i nawet spałam w makijażu dla chłopaka :O to gdzieś z pół roku trwało, malowałam się pudrem, cieniami, kredką, tuszem, różem , codziennie prostowałam włosy, balsamy itp. :O Nie dość, że kupa kasy na to szła, to jeszcze moja cera była w tragicznym stanie, a skóra sucha jeżeli nie posmarowałam się balsamem. Ale na szczęście się oduczyłam i zamiast wydawać kasę nba kosmetyki wolę sobie kupić jakiś dobry jogurt do jedzenia, wyjść na basen - o wiele lepiej spożytkowana kasa i jedyne co robię to maluję paznokcie raz na 3-4 dni u rąk i nóg i CZASAMI użyję różu i błyszczyka- CZASAMI. i O WIELE lepiej na tym wychodzę, a zwłaszcza moja cera, która daaaawno nie miała na sobie wstrętnego pudru.

Gość Królewna na zamkowej wieży
Mi makijaż niewiele daje. Oczu malować nie muszę, bo mam ciemna oprawę a tuszu na rzesach praktycznie nie widać. Do tego czarne grube brwi . Jednak mam bardzo bladą cerę, biała jak mąka ( bielactwo nabyte ) nie mogę się opalać, bo robia mi się plamy z pozostałości pigmentu co mi został. Próbowałam kremów brazujących ale przy skórze albinoskiej, za bardzo rzuca się w oczy, gdy niedokładnie rozsmaruje :(:( Wiec się pudruje, by skóra nabrała beżowej barwy a nie nieboszczykowej :( Do tego cień do powiek i kreska na powiece. Dobrze, że chodź mieszkamy w klimacie umiarkowanym inaczej bym się załamała ;-(

Gość gość
Ale to normalne ja czuję dosłownie to samo, jak nie pomaluję się to nie mam ochoty nigdzie wychodzić bo czuję się brzydka dosłownie. Dlatego maluję się często. Ostatnio odkryłam bardzo fajne kosmetyki z https://www.miyomakeup.com/pl/ one są dostępne w Auchanie no i cenę ogólnie do jakości mają super! Bardzo lubię je używać do codziennego makijażu właśnie.