Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianana91

ohydny biust... ;(

Polecane posty

Nie wiem co mam robić, mam obrzydliwy biust.. a mam dopiero 20 lat. jak stoję przed lustrem to chce mi się rzygać na taki widok..;( bleee

Gość dfsd
a co ja mam powiedziec? NIGDY nie bede miec faceta bo biustu w ogole NIE MAM (AA - 2 male rodzynki) :( ryczec sie chce! a mam dopiero 22 lata. ciesz sie ze w ogole cos masz!

Gość bylam w technikum z internatem
ohydny, to moze miec stara baba po porodach. Taka mloda siksa jak Ty, moze miec maly, duzy, sredni, szeroko lub wasko rozstawiony ale nie ohydny...

Gość bylam w technikum z internatem
dfsd masz 22 lata a myslenie 16 latki, ze posiadanie faceta zalezy od biustu. Po prostu bedziesz miec takiego, ktory nie leci na cyce, a na inne rzeczy. Ja jak zaczelam byc z moim (mialam 18 lat) to tez mialam AA w porywach do A. A on mnie kochal i jest ze mną nadal (dzis mam 23 l.) a cycki jeszcze troche urosly i są nie az tak male, choć niewielkie, ale są. Kup odpowiedni stanik, mi dzieki zmianie rozmiaru udalo sie w wieku 22 lat powiekszyc o jakies pol rozmiaru.

moje cycki są obwisłe, asymetryczne o przynajmniej jeden rozmiar, moja lewa brodawka czasem nie chce wyjsc na zewnątrz i mam mnostwo rozstępów na wiotkiej skórze piersi.. niedługo dojdzie do zbliżenia miedzy mną a moim chlopakiem.. to będzie mój pierwszy raz- boję sie że jak sie robiore to mnie wysmieje i straci ochote na mnie- bo teraz mói ze juz nie moze wytrzymac.. a jak mnie zobaczy nago to mysle ze to sie zmieni

Gość koneserdziewczyn
a tam pierdolicie ja tam lubie mniejsze cycki przynajmniej nie będą obwisłe na starość zresztą nikt nikogo nie kocha za cyce.

Gość wsaw fotkę to powiemy
jaki jest...

Gość wchodziszz
na voila.pl i tam już jest wytłumaczone

Gość wsaw fotkę to powiemy
OHYDNY

Gość to wstaw na fotosiku albo inny
m portalu i tu wrzuc linka obiektywnie ocenimy

Gość pluciak
Na fotosik wgraj fotke i wstaw linka :)

Gość baskimama
Albo rozmiar D albo duże. Dobrze dobrane "D" to jest na małe cycki, jak ty nosisz D i masz duże, to masz źle dobrane staniki i to przez to sobie najzwyczajniej te cycki zniszczyłaś, i tyle. Dobry biustonosz może naprawić.

Gość koneserdziewczyn
eee tam pierdolisz widziałem brzydsze.

żona-swojego- meza.. ale zobacz jaką jest asymetria;( tak sie strasznie wstydze, że mnie wyśmieje chłopak.. a jak sie poloże to już całkiem sobie wyobraz jak te cycki wyglądają

faktycznie jak na mlodą dziewczynę to nie masz się czym pochwalić ... Po prostu xle dobrane staniki musiałaś nosic , bo nie możliwe zeby tak wisiały jak u starej baby .

ale widzisz.. problem w tym, ze w staniku jest ok;) sporo osób mi powiedziało- ale masz fajne jędrne cycki.. bo to staniku- i nic nie widac.. a ja chce zeby bez niego było w miare ok. teraz biore yasminelle pierwsze opakowanie- mam nadzieje ze po nich mi napęcznieje ten biust i nie bedzie taka skóra wiotka wtedy bo troche spuchnie i sie uniosą cycki.. i robie pilingi, wklepuje balsamy.. i chyba trzeba cwiczenia- ale jestem niecierpliwa niestety

Gość jestem facetem i potwierdzam
ze jest niestety ohydny. schudnij.

tenneryfa- mialam bardzo czeste i szybkie spadki wagi.. i wzrosty i tak przez dluzszy okres czasu.. i głownie to obwiniam.. moje piersi są w takim stanie od jakichs 4-5 lat