Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w takim szoku bylam

Zauważyliście jakie w Smyku są chore ceny?

Polecane posty

Gość zależyyy
Zależy na co kto zwraca uwagę, ale jakość kosztuje, po większości ubraniach ze smyka nie najtańszych to widać, ja wybieram jakość...

Gość zależyyy
Co mi po taniej szmacie, jak po pierwszym praniu jest do wywalenie, wtedy mnie cholera strzela :O

Gość małamamam
a czy polecacie ubranka z H&M i Zary?

Gość zależyyy
Choć wiadomo trzeba podchodzić rozsądnie, nie ma co masy drogich rzeczy dla maluszka kupowac, bo szybko wyrasta!

żeby po pierwszym praniu szmata była to chyba by musiało 5zł kosztować :/ Weźmy pod uwagę, że np. noworodek w części ubranek nawet nie zdąży pochodzić ( znaczy pojeździć :P) więc tutaj jakość to też jest pojęcie względne... ja np. córce nie kupowałam bardzo drogich ubranek i nie przypominam sobie, żeby któreś się poniszczyły nie licząc 1 body ( ale to w prezencie dostała)

Gość zależyyy
są takie rzeczy, że szybko się spierają, ale jak tanie, to wiadomo...

Gość zależyyy
belli, tak nie ma co przesadzać, jak pisałam wyżej...tylko że ja właśnie mam tak, że wolę kilka fajnych dobrych jakościowo ubrań niż stera tanich szmat...

Gość 11111111111111naprawde
w smyku są strasznie drogie ceny ale co do firmy to wcale jakas nie wiadomo jaka jakosciowo nie jest te same rzeczy sa w innych sklepach dzieciecych ale juz duzo tansze, oglądalam mate dla dziecka w sklepie dzieciecym ale nie zadnej marki tylko po prostu sklep z rzeczami dla dziecka no i za 80 zl fajną znalazlam, z ciekawosci przeszlam sie do smyka ta sama mata kosztowala 150zl

Gość a po chorobe szlas do smyka
CIuszki nie dosc , ze droghie to jeszcze brzydkie. W him i cia masz tanie ciuszki na promocjach lub wyprzedarzach i da sie wybrac ocs ladnego. Ja rodze za miesiac i wyprawke kupowalma latem w POslce w takich sklepach jak: reserved, 5-10-15,c&a, mothercare ( wielopaki). Reszte dokupilam tu gdzie mieszkam, tez na wyprzedazach i przez neta.

Gość D.Bill
jeśli na wyprzedażach można kupić rzeczy o 60% tańsze to sobie pomyślcie, jakie marże sobie ten sklep nakłada, bo na tym co wyprzedaje taniej też nie traci;)

Gość zależyyy
No że są drogie to ok, ale nikt mi nie wmówi, że są brzydkie :D

Gość zależyyy
Chyba że ma się gust ala bazar, oczojebne kolorki i cekinki wszędzie ;)

D.Bill dokładnie ;) Marże tam są cudne :D dlatego ja wolę zwykłe sklepy, w których notabene jest to samo i nawet o połowę taniej ;) Bardzo lubię np. kupować małej bluzeczki w TESCO :) Nie niszczą się, są ładne ;) duzy wybór... a i ceny niskie, w dodatku non stop jakieś przeceny :)

Gość zależyyy
jakby w innych sklepach było to samo i o połowę taniej, to smyki by dawno upadły, głupoty gadacie :D

Gość zależyyy
ale np. porządne jeansy dla dorosłej osoby też kosztują, więc co się dziwić że i dla dziecko dobra jakość kosztuje, norma :D

Gość D.Bill
dobra jakość w smyku? hmmm nie zawsze:(

wcale nie prawda... niektórzy chodzą do sklepu po markę... i cena nie gra dla nich roli...

Gość zależyyy
w każdym sklepie nie zawsze jest dobra jakość...przecież i w smyku są też dość takie jak na nich rzeczy, tzn. marki i one mogą być gorsze...

Gość 11111111111111naprawde
to jak wytłumaczysz mi cene tej maty identyczna, ta sama firma itd a taka roznica cenowa prawie 2razy moja tesciowa jak cos dzieciom kupuje to chodzi do smyka dlatego ze obok ma galerie handlową w ktorej jest smyk i za przeproszeniem d**y jej sie nie chce ruszyc zeby podjechac do innego sklepu, dlatego ja sie wkurzam bo kupi dziecku spodnki czy bluzke na ktorej cena mniej wiecej to 50Zł a ja bym za to miala wiecej rzeczy a i tak ona zawsze kupuje takie rzezcy ze ja dziecka w to nie ubiore... np jak maly mial miesiac to mu spodni i bluzek nakupila w tym smyku jak wiadomo ze rodzice stawiaja na wygode i ubranka są typ body pajace spioszki . ani razu dziecka nie ubralam w te jej rzezcy i mowilam ze mi takie nie potrzebne ze jak chce cos kupic to bodziaka jakiegos a ona znowu mi jakies bluzki przynosila ;p

[zgłoś do usunięcia] zależyyy jakby w innych sklepach było to samo i o połowę taniej, to smyki by dawno upadły, głupoty gadacie Nie prawda ;) Po prostu smyk ma tam swoje metki i to za nie się płaci :D tak samo jest z innymi tego typu sklepami :P Jest masa osób, które nie wejdą do zwykłego sklepiku żeby nawet były tam ciuszki wyszywane złotą nicią :D Wiem coś o tym, bo pracowałam troszkę w handlu ;)

Najłatwiej zauważyć jest to na wózkach ;) porównaj sobie kiedyś firmami to się sama przekonasz ;) Przecież SMYK nie ma "swoich" wózków ;P To samo jest z ciuchami :D

Gość zależyyy
Nie mówmy o zabawkach w smyku, bo to inna sprawa! Ale co do ubrań to są marki których nie ma innych sklepach i na pewno nie o połowę taniej! :D

Gość hjbmnbnbmmm
1300 f,:????:D sorry ze tak od dupy strony;) 1300?? ciekawe skąd takie dane:D nam akurat rozmiarowka primarka w ogole nie pasuje, wracając do tematu, to prawda ze w Smyku sa wysokie ceny, ale muszę przyznać ze produkty jakościowo są rewelacyjne, tak jak ktos wyzej napisal skoro twierdzisz ze to chore to znaczy ze ten sklep nie jest dla ciebie, wszystko:)

Gość zależyyy
Ja natomiast nie wierzę w super jakość w Tesco i to za grosze!

Gość D.Bill
no i czy te gorsze marki są niżej wycenione? gdzies pytałam na innym temacie (ale nikt nie podpowiedział), czy nie ma ktoś problemu z zamkami i zatrzaskami - dostaję trochę nowych ciuchów od teściowej, ze smyka m.in. też i ok. 90% z nich użyję parę razy i dupa - zatrzaski się wyrabiają i zamki też...i wiem, że tanich rzeczy babka nie kupuje, więc się zastanawiam jak to jest z tą jakością (albo z moim pechem)

Gość zależyyy
Jak pisałam są różne podejścia...ktoś woli mieć dużo i tanio, ja wolę mieć dobre i mało...

dla mnie tesco to kicz straszny... rozumiem białe bodziaki czy inne takie pierdołki... ale reszta, masakra...

córka chodzi 2 rok w bluzkach z TESCO ( z krótkim rękawem ;) więc coś z nich nie wyrasta :D tak samo ze spodenkami jest) i ani nie są sprane, ani nie powyciągane- wyglądają niemalże jak nowe ;) więc mi nie mów :P Jedyne czego bym w TESCO nie kupiła to buty- są plastikowe i do **** Szukając jakości patrzy się na skład i... ogólnie na oko ( jak się je ma :P) Trochę wprawy i to wszystko ;)

Gość zależyyy
W zwykłym sklepie poszwę na kołdrę i poduszkę dla noworodka można kupić za 30 zł, albo coś niewiele więcej, więc tanio, w sklepie raczej taniej się nie da, no ale to widać, że to ani dobre jakościowo, ani ładne...i co z tego że tanie, lepiej już dołożyć i kupić coś dobrego...

Gość zależyyy
dwa lata w ubraniach z Tesco i jak nowe, jasne :D, przecież to nawet bardzo dobra bluzka po tym czasie się spiera, sorry ale mocno przesadzasz...