Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w takim szoku bylam

Zauważyliście jakie w Smyku są chore ceny?

Polecane posty

Gość do zalezyyy
a ja wam powiem, że spodnie kupuję i we wranglerze i w lumpie:D - te drugie oczywiście są też b.dobrej jakości w bardzo dobrym stanie, a i nikt w takich nie chodzi;] w ogóle obracamy się w gronie ludzi dobrze sytuowanych,a każdy po lumpach chodzi...tylko na kafe matki piszczą jakie to obrzydliwe i że biedota się tam ubiera, a gówno prawda

Gość zależyyy
Nie zrozumiałaś, chodziło mi o to, że nie ma co porównywać cena z lumpeksu i z Wraglera, bo wiadomo że w lumpie taniej, to głównie porównanie...

Gość do zalezyyy
bellik- przecież nie wiesz, że na kafe to matki mają chody u modek,są szpiegami i wróżkami, bo wiedzą kto kim jest,co robi, jak się zachowuje?:)

Gość do zalezyyy
wiem, wiem zalezyyy - akurat to o tym lumpie nie porownywalam do Twojej wypowiedzi tylko tak napisalam apropo's :)

eee w second handach też można dostać fajne rzeczy... ale trzeba mieć szczęście, lubić wcześnie wstawać i być dość silną kobitą żeby mieć szansę z tymi agresywnymi emerytkami :P ja kupiłam swoją ulubioną sukienkę w lumie :P

Gość zależyyy
Bo teraz jest moda na ubrania z lumpu, tak jak kiedyś była moda na smyka, proste :D, co nie znaczy, że któreś jest lepsze od drugiego :D...Nic bardziej głupiego nie widziałam, jak ludzie mający kasę i kupujący używane rzeczy dla dziecka na allegro, chodzi mi o noworodka :D, ale jest taki trend, trzeba kultywować ;)

Ja dla małej sporo w lumpie kupiłam jak była mała... ale im starsze dziecko tym mniej fajnych ciuchów :/ A i ja nie mam szczęścia do ciuchów fajnych w lumpach, ale miałam w pracy dziewczynę, bardzo ładną, zgrabną, piekne paznokcie, bardzo zadbana, i w ogóle strasznie taka zorganizowana itd. Nie wiodło im się najgorzej- mąż dyrektor gdzieś tam, ona koordynator u nas itd. Dziewczyna była naprawdę wyjątkowo- strasznie pracowita, inteligentna i mimo iż zasówała nieraz na 3 etaty ( ona uwielbia chyba pracować :D a i wszystko bardzo szybko robi) i część pracy do domu zabierała to dla dzieci w ciul czasu zawsze miała ;) Jeeezu ale się rozpisałam :D Do rzeczy :P Ta dziołszka się zawsze czadersko ubierała.... na zakupy łaziła do galerii- ale zawsze wynalazła przeceny :D Do tego miała w ciul rzeczy bardzo pieknych i wyjątkowych... i właśnie większość tych rzeczy była w z lumpeksów :D @ dziewczyny tak ją zawsze męczyły, żeby im odsprzedała to, to i to i proponowały jej zawsze za to kupę szmalu :D

Gość do zalezyyy
bellik, ma laska smykałkę do tego hehe:D...ja też znam różne zamożne panie, które się ubierają tam i chodzą super ubrane...ost. widziałam dwie dyrektorki z podstawówki, dziane jak cholera, bo mężowie jeszcze jacyś tam z wyższej półki;] teraz nikt się nie wstydzi tam chodzić...

Gość Nie wiem po ile jest w
Dla mnie Smyk nie jest luksusem, bo dominuje w nim głównie jedna marka - Cool Club, która jest polską marką. Rzeczy tej marki szyte są ze średniej jakości bawełny i po praniu wyglądają tak jak te z 5-10-15. Wzornictwo też takie sobie ...tzn. czasem jest jakaś fajna kolekcja, a innym razem nic ciekawego i tak to się kręci. Jeśli chodzi o resztę sprzętów i gadżetów to zdecydowanie większy wybór i lepsze marki (bo Smyk ma ostatnio najwięcej polskich i chińskich) są w Świecie Dziecka (to taki sklep jak Smyk z jeszcze gorszymi cenami, ale większym wyborem ładnych markowych rzeczy).

A butelki, smoczki i inne drobiazgi - te same, tych samych firm które są w Smyku - można kupić sporo taniej w zwykłych hipermarketach i większych drogeriach. Sumując, lepiej jest zacząć kupować rzeczy dla niemowląt wcześniej, kiedy ma się czas i energię, żeby połazić tu i tam, niż zostawić wszystko na końcówkę i słono przepłacić kupując całość w jednym miejscu.

No i szkoda, że autorka przegapiła te wakacyjne szalone wyprzedaże. Ja też w ubiegłym roku je przegapiłam ...bo człowiek zabiegany nie wiedział, ale teraz już zawsze pamiętam i na nie czekam.

WITAM, sprzedam nowe body dla chłopca i dziewczynki w rozmiarze 68 FIRMY H&M cena 19.90szt. oraz sweterek i spodenki za 19.90 Zainteresowanych prosze o kontakt kate24s@wp.pl

Gość adgbszdfFD
DO AUTRRRRKI

Gość adgbszdfFD
nie wiesz ze W NIEDZIELE NIE ROBI SIE ZAKUPÓW :O nastĘpna ,,mądra,, :O

Gość gość
Jeśli chcesz kupić oryginalne ubrania i niedrogo sprawdz ten lumpeks: innestyle,pl/