Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakataka

moja mama twierdzi ze przekarmiam 3 letnia corke

Polecane posty

Gość nast i azja
I własnie o to chodzi. Wszytskiego po trochu i będzie dobrze. Swoją drogą dziecku jest co innego potrzebne a dorosłemu co innego. PS. mam ochotę na sałatkę z tuńczykiem;-).

Gość nast i azja
to na jakiej uczelni studiujesz?

Gość nast i azja
Laski ja was opuszczam, zeby nie było, nie idę poczytać tylko zrobię sałatę i włączę jakiś film, póki Jagny nie ma.

Gość so sweet....
nie,low-carb sa po to zeby w jak najwiekszym stopniu wyeliminowac wegle!

Gość teosia
ryz z jabłkami i salatka z tunczykiem...ginger odpowiedz sobie,co jest lepsze dla utrzymania/zrzucenia wagi?

no wyelimonować węgle, żeby nie łączyć ich z tłuszczem... bo człowiek chce czy nie chce tłuszcz przyjmować musi...

ja jestem w ciąży i nie zrzucam teraz wagi... a sałatka z tuńczykiem jak doładujesz majonezu... to bez komentarza...

Gość so sweet....
ale wegli nie musi:O najlepszy przyklad dieta luzta,dukan itd:O

Gość teosia
no i zobacz ginger, jakie masz poryte myslenie...ja nie wpadłabym na ten majonez, a ty tak...jestes czy bylas gruba przez ZŁE NAWYKI ZYWIENIOWE wlasnie jak ten nieszczesny majonez do zwyklej salatki:O

noo o to chodzi w dukanie... eliminujesz węgle na rzecz tłuszczu! i z niego przyjmujesz energię...

ale skąd wiesz jak kobieta robi sałatkę... ja mieszkam w niemczech i tutaj każda sałatka jest z majonezem... surówki są z sosami albo bez... po prostu widzę co i jak sie je...

Gość teosia
tunczyk+salata=bialko z mala iloscia tluszczu,idealny posiłek... ryz z jablkami=weglowodany!!!! i zero bialka! od tego tylko dupa rosnie, zero sytosci,zero skladnikow odzywczych!

Gość sssdsdds
TYlko niepotrzebnie malej zołądek rozciagasz i to sie odbije niekorzystnie w przyszlosci

Gość teosia
ginger, toz ci tłumacze ze to sa głupie nawyki zywieniowe, co cie obchodzi jak robia inni, rob tak zeby bylo zdrowo!!! ogarnij sie z tematem bo dziecku krzywde zrobisz!

i to prawda, byłam tłusta z powodu złych nawyków żywieniowych wpojonych przez moich rodziców!!!

Gość teosia
w dukanie nie eliminujesz wegli na rzecz tluszczu!!!! jezuu, juz nie wiem jak ci tłumaczyc!

Gość nast i azja
Nie jem majonezu... Nie lubię, ale nawet gdybym go jadła lyżkami to i tak utrzymam swoją wagę... Jaga je majonez ( nie łyżkami) i jakoś w szkole się z niej śmieją, że wyglada jak z oświęcimia...

ale skąd wiesz jak kobieta robi sałatke z tuńczyka??? ja znam wersję z czerwoną fasolą, groszkiem, jajkiem i kukurydzą i masą majonezu... i dla tego nie jem... a ja jem ryz i świeże jabłka... z resztą gin nakazał mi jeść banany i ryż bo regulują gospodarkę wodną w organizmie i się nie puchnie

Gość nast i azja
ginger jak jesteś w ciaży to nie siedź tyle przed kompem, bo niezdrowo. Tak poważnie piszę.

Gość teosia
ja robie tak ,ze biore tunczyka w sosie wlasnym, salate lodowa,pomidora, ogorka, czasami jajko,mieszam i gotowe:D a ty wyskakujesz z majonezem,fasola... ----------------------------------------------------------------------------

Gość teosia
w dukanie jesz sam tłuszcz????? nie no.....,dobra koncze z toba dyskujse bo wiedze masz ZEROWĄ!!!!

Gość nast i azja
Z tego o pamiętam to w dukanie jest chyba w chooj białka, ale mogę się mylić. Moja koleżanka stosowała to wiem, że chyba cycki z kurczaka jadła.

no i widzisz ty znasz inną wersje, czy to moja wina? byłam już dziś na basenie a teraz i tak pracuję więc wyjść nie mogę...

Gość teosia
Ginger, tobie sie wydaje ze zywienie sklada sie tylko z tłuszczu i weglowodanow?

Gość oj współczuję...
Mój mały też lubi pojeść...Czasami jak mu się włączy apetyt to na raz potrafi 6 kromek chleba zjeść.Ale ma też czasami dni że nic do buzi nie chce włożyć.Dzisiaj np jadł parówkę,chlebek frytki,banana. No i przy wz ok 102 cm warzy ok15 kg.

heh to chyba mówimy o innym dukanie... ja znam o tym, w którym na śniadanie je się bekon, na obiad golonkę a na kolację karkówkę

Gość fasola księzyczowa*&^
To chyba dieta kwaśniewskiego... Dukan jest tylko jeden dieta pierre dukana. Polecam książkę Nie potrafi schudnąć