Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sghkuswa

Mój facet bez przerwy mówi że podoba mu się

Polecane posty

Gość sghkuswa

Jessica Alba że jest piękna, że ma piekne usta nosek no i w ogóle cud miód i malina, szkoda tylko że ja za cholerę jej nie przypominam i mam zupelnie inny typ urody. Już nawet zaczynam się zastanawiać i powoli zbierac na operacje nosa bo mam kinol jak klamka od zakrystii. Nie wiem jak mam reagować, czy olać jego gadanie czy go opieprzyć choć opieprzyłam go już kiedyś i to żadnego oczekiwanego efektu nie dało :/

Gość ZAzAZAzAgnieszkaZaZAzAz
Zacznij gadac o Bryan Greenberg

Gość karrlaaa
skarbie taniej i to znacznie bedzie zmienić faceta niech spada :)

Gość arbuzzzzzzz
a dlaczego mam nie fadać jak alba wygląda pięknie a ty pewnie jak kupa, niech se chłopak chodziaż na fajną laske popatrzy w telewizorze

Gość sghkuswa
dawniej jakby mi ktoś powiedział że mój facet będzie przy mnie sie inną zachwycał to bym powiedziała że od razu bym go zostwiła a teraz jestem w związku gdzie facet tak się zachowuje i nie jestem w stanie tego zrobic z takiego powodu, choć strasznie mnie to drażni i denerwuje. Ps. nie jestem brzydka jak kupa po prostu mam zupełnie inny typ urody a on nie jest misterem świata.

Jessica Alba nie jest piekna. Twoj facet to jakis niedorozwoj. I to powaznie mowie, niedorozwoj emocjonalny. Zmien go na innego, chociaz nie wiem czy to cos pomoze, bo kazdy ma jakies idealy medialne. Do Alby nietrudno startowac, dobrze ze nie podobaja mu sie jakies prawdziwe pieknosci. Wiec w sumie masz szczescie......

Gość sghkuswa
w tej chwili to on śpi, najlepsze jest to że nie jest żadnym szczeniakiem jest wykładowcą i oczekiwałabym od niego jakiegoś rozsądku i świadomości tego że takie gadki mnie ranią. A Alba brzydka nie jest ale on ma na jej punkcie ogromnego fioła

Gość karrlaaa
Mój kiedys powiedział przy kolacji ze znajomymi że jego ideał to Sandra Bulock i wszyscy wybuchneli śmiechema ja najbardziej sięubawilam bo co jak co ale Sandra to ja napewno nie jestem :) I nie będe :)

Gość karmazynowa w.
mojemu męzowi zawsze podobała się megan fox i wybrał sobie mnie bardzoo do niej podobno :) tylko zapuściłam długie włosy. Czasami warto wiązac się osobami bliskimi naszego ideału bo potem jest tak jak u ciebie.

Gość oliwka śliwka'
karrlaaa kurde co jest z tą sandra bullock ?! Poznałam chyba z dziesięciu facetów którym się BARDZO podobał a ona przecież nie jest żadną pięknością

Gość karrlaaa
sghkuswa - głowa do góry i OLAĆ jego gadanie :)

Gość hiena/a
plote 5/10 Alba nie jest cudo pogięło? cię ? to kto jest wedlug ciebie cudem ? beata kępa ?

Gość karrlaaa
oliwka śliwka' cholera wie co a Sandra -też mi konkurencja :)

Gość LKKL
oj były czasy że się bawiło wackiem na widok alby :D