Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATKAA JAK

ZALEGLI ALIMENCIARZE-ŚMIERC GŁODOWA!

Polecane posty

Gość przyszły alimenciarz
Słuchajcie, jest możliwość żeby płacił alimenty bezpośrednio mojej córce? :classic_cool:

Nie. Płacisz alimenty jako swoją część kosztów utrzymania dziecka. Skoro dziecko jest przy matce to oczywiste, ze całość kosztów ponosi ona i ty jej tylko zwracasz swoją połowę.

Gość MATKAA JAK
randman dotąd traktowałam cie jak dzieciaka -pobłażliwie i na spokojnie ale widzę ze masz kompleks zdrady i pewnie twoja eks kopnęła cię głęboko w dupsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nadal nie doczytałeś!!!!!!!!! to ja zostałam zostawiona i zdradzona. i to mnie gówno interesuje bo mam go równie głęboko w dupie jak twoja eks ciebie. interesuje mnie tylko moj syn i jego dobro. mojemu ex huj w dupę i to dosłownie bo teg zrobić nie chciałam a jego obecna pewnie mu robi. a na drugi raz czytaj czytaj czytaj czytaj az doczytasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem myśl --czytanie nie boli!!!!!!!!!! drugą sprawa to to ze żadne przyczyny rozstania nie mają prawa wpływać na dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przyszły alienciarz
Czyli dołączę do zacnego grona nie płacących alimentów. :classic_cool: Jestem pewny, że moja żona przepieprzy te pieniądze, a córka nie zobaczy ani grosza. :classic_cool:

Gość frgregregrrrtrtrt
nie dupc laska bo jak masz zasadzone alimenty to idziesz do funduszu alimentacyjnego i masz te 500 zeta od panstwa

Gość frgregregrrrtrtrt
jesli oczywiscie kwota twoich dochodow nie przekracza ustawowejkwoty do ktorej mzoesz dostac te kase z funduszu

Gość MATKAA JAK
przyszły alimenciarz --------następny do odstrzału glupi kutas!!!!!!!!!!!!!! frgregregrrrtrtrt nie dupc laska bo jak masz zasadzone alimenty to idziesz do funduszu alimentacyjnego i masz te 500 zeta od panstwa----------------jak przekroczysz w zarobkach pewną kwotę--- gówno dostaniesz wiec nie dupcz

Gość frgregregrrrtrtrt
i nie ma kurwa druga polowa nalezy do kobiety bo kurka wodna kobieta wychowuje dziecko a to juz etat sam w sobie za ktory nikt jej nie palci a facet co? zaplaci i wszystko ma w dupie

Gość MATKAA JAK
kocham dziecko wiec je wychowuję i nie chcę by mnie ktos za to rozliczał ale glupi huj ktory nie da matce alimentow bo przepieprzy je na siebie------------- powinien siedziec by go przecwlili a potem zabic-by nie plodzil już wiecej dzieci -nieodpowiedzialny huj

"Czyli dołączę do zacnego grona nie płacących alimentów. Jestem pewny, że moja żona przepieprzy te pieniądze, a córka nie zobaczy ani grosza" Niestety tak to nie działa. Dług zawsze będzie już na tobie ciążył. Musiałbyś zawsze już pracować na czarno i nie mieć konta w banku. Poza tym ex może pozwać o alimenty twoich rodziców. "drugą sprawa to to ze żadne przyczyny rozstania nie mają prawa wpływać na dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Ależ jak najbardziej powinny wpływać. Dziecko cierpi ale praprzyczyną tego cierpienia jest osoba winna rozstania. Myślę, że sporo masz na sumieniu tylko będziesz się tu wybielać. Pewnie nie chcesz się ukorzyć przed byłym mężem i ponieść zasłużonej kary, zatem Ty jesteś winna obecnych cierpień swego syna. I w sumie jakie to cierpienia? To tylko pieniądze, jak tak bardzo cierpi bo czegoś tam mu nie możesz kupić to się zapożycz albo więcej zarób. Jedyna cierpiącą osobą w tym momencie jesteś Ty, szlag Cie trafia z powodu braku kasy.

" i nie ma k**wa druga polowa nalezy do kobiety bo kurka wodna kobieta wychowuje dziecko a to juz etat sam w sobie za ktory nikt jej nie palci a facet co? zaplaci i wszystko ma w dupie" Ale za to cierpi nie widząc swego dziecka. Ten Twój drugi etat to szczęście masz dziecko przy sobie. Ojciec który tak samo kocha dziecko nie może zaś być przy nim. To wyjątkowo niesprawiedliwe. W krajach islamskich dziecko zostaje przy ojcu. I jaki jest tego skutek? Brak rozwodów.

Gość MATKAA JAK
randman widzę ze jednak mialam rację:) kopła cię w dupsko tak ze az ci z jaj para poszła:) skoro jest dziecko niewinne i nie ma cieriec to czemu ojciec na to pozwala by jednak mialo sie o wieeeele gorzej niz ono????????? oczywiscie ze mnie krew zalewa bo ja o nie dbam a on ma w dupie ,ja chce by jechalo na wakacje on ma to w dupie ,ja chce by mialo lepsze buty czy plecak a on ma to w dupie!!!!!!!!!!! owszem moge pracowac jeszcze wiecej i jeszcze wiecej zarbiac ale pomyslales ad tym co wtedy zrobię z malym i ze wtedy juz niemal wogole nie bede go widywac a on mnie?????????? moze go oddac do schroniska????????????? jestes glupi cwel gowno wiesz i tyle!!!!!!!!!!

Gość MATKAA JAK
ukorzyc przed ex męzem hahahahahhah kurwa nie myslalam zes taki popierd!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie nie chcesz się ukorzyć przed byłym mężem i ponieść zasłużonej kary, zatem Ty jesteś winna obecnych cierpień swego syna. I w sumie jakie to cierpienia? To tylko pieniądze, jak tak bardzo cierpi bo czegoś tam mu nie możesz kupić to się zapożycz albo więcej zarób. Jedyna cierpiącą osobą w tym momencie jesteś Ty, szlag Cie trafia z powodu braku kasy. .. o MASKARA!!!!!!!!!!!!!!! SKĄD SIĘ WZIĄŁ TAKI DEBIL NA TYM FORUM HEHEHHEHE??????????????????????? ZALEGŁY ALIMENCIARZ??????????????????? RACJA RACJA!!!!!!!!!!!!! ZONA PEWNIE GO ZDRADZIŁA I POSZŁA W DŁUGĄ Z NORMALNYM ZOSTAWIAJĄC DEBILA:d

Ano tak, ukorzyć. Przeprosić za swoje niestosowne zachowanie. Wyjaśnić, ze było się otumanionym feministyczną propagandą równouprawnienia i nie znało swego miejsca w szeregu. Robić mu loda za każdym razem jak przyjedzie ze łzami wdzięczności za to, ze ci na to pozwolił. Wtedy się dogadacie i myślę, że on będzie płacił nie tylko 500 ale i 1000 zł alimentów. Tam w Niemczech samo rodzinne na jedno dziecko to będzie tyle.

"skoro jest dziecko niewinne i nie ma cieriec to czemu ojciec na to pozwala by jednak mialo sie o wieeeele gorzej niz ono?????????" Żeby wymusić na Tobie odpowiednie zachowanie.

Gość klfjeifjefie
skad sie wzial?? zaraz wam powiem;p jest znany i nie lubiany na forum o rozwodach pod nickiem zniecierpliwiony;)

HEHEHHE WEŻ FACET POPEŁNIJ SAMOBÓJSTWO BO JAK PISAŁEŚ JAK KTOŚ NORMALNY I JAK SIĘ WYDAWAŁO SPOKO FACET TO WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA!!!!!!!!!!!!!!PRZYNAJMNIEJ TWOJE DZIECI BĘDĄ MIAŁY PO TOBIE RENTĘ:D

Gość klfjeifjefie
on nic nie zrozumie;) ma corke na ktora nie chce placic i chyba nawet jej nie lubi nie ma sensu dyskutowac

Gość bezszanz
randman wypierdalaj stąt cioto niemyta bo jak czytam te twoje wypierdy to samej mi sie chce srać, podstaw ryja bo nie mam w pobliżu kibla

Gość bezszanz
stąd*

Tyle, ze to pomyłka ;-) No jak to jest, czy kobieta przez którą posypało się małżeństwo nie zasługuje na karę?> A jak inaczej facet ma jej dowalić jak nie poprzez finanse. Dyskutujcie merytorycznie.

Gość bezszanz
szkoda że nie rozumiesz jednej rzeczy, facet zrobił dziecko i jego obowiązkiem również moralnym jest zapewnić mu utrzymanie, pewnie sam jesteś podlotkiem i twoi starzy zostawili cie na pastwe losu

Gość MATKAA JAK
moj ex chciał zebym walila go w tylek co mi nie odpowiadało wiec znalazł taką co go wali!!!!!!!!!! moze ty facet masz ten sam problem?:)

Gość bezszanz
powinien raczej znaleźć sobie faceta z którym nawzajem będą sie walić w tyłki

Gość MATKAA JAK
ale facetów się boi:) widzisz ze tylko przed kobietą zgrywa twardziela:D zupełnie jak moje ex:D

A czym ty miałaś go walić w ten tyłek? To na pewno nie podszyw? Po drugie ktoś tu pisał o 10 latach małżeństwa...jak było niby wcześniej? Ja czuję, ze ni e piszesz nam tu całej prawdy. " szkoda że nie rozumiesz jednej rzeczy, facet zrobił dziecko i jego obowiązkiem również moralnym jest zapewnić mu utrzymanie," No o co z tego? Facet ma jednak bicz na swoją ex (ewidentną materialistkę) i z niego korzysta. Moralny czy nie, ważne, ze skuteczny. Jak pisałem, podporządkujesz się, ukorzysz i wszystko będzie dobrze a on i swoje obowiązki zacznie wypełniać.

"ale facetów się boi widzisz ze tylko przed kobietą zgrywa twardziela zupełnie jak moje ex" Po tym poście widzę też, że niespecjalnie doceniałaś swego męża. Naprawdę słusznie facet postępuje. Inaczej będziesz śpiewać jak w końcu cie złamie ten ciągły brak kasy.

Gość bezszanz
ty chcesz żeby ona skomlała o to co jej sie prawnie należy? chyba koleś na głowe upadłeś i sie jeszcze nie podniosłeś