Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATKAA JAK

ZALEGLI ALIMENCIARZE-ŚMIERC GŁODOWA!

Polecane posty

Gość MATKAA JAK
a komu mam przysięgać i w jakim celu?????????? jakiemuś ciulowi na forum???

Gość kochanka Franka
Randman ty inteligentna bestia jestes,tylko rozmowcow masz ograniczonych.Ale i tak nie zrozumieja. Max ...geen commentaar

Gość D.BillI
dajcie już spokój Randmanowi - nie może się chłopina odnaleźć w nowej rzeczywistości i tyle może co sobie popierdolić i poszczuć na forum, pomarzyć o skośnookich, uległych kobietach...

To co zaszło między nimi wie tylko autorka topiku i jej mąż. On tu się nie wypowie a na jej szczerość nie ma co liczyć. Natomiast po zachowaniu jej byłego męża łatwo zauważyć, że chce jej dowalić. Ona sobie może pisać, że to przygłup ale po jego zachowaniu widać, ze gość jest sprytny, inteligenty, dobrze sobie radzi w życiu. Jego zachowanie ma jakąś przyczynę i uważam, że to dobrze rozgryzłem. "oczekujesz ze ktos sie bedzie poniżał zeby dostac alimenty od bylego no prosze cie" Jeżeli jest naprawdę tak jak ona pisze, ze tak strasznie jej dziecko cierpi to chyba tak, mogę tego oczekiwać od jego matki? A jeżeli to tylko takie sobie pieprzenie a naprawdę nie jest im materialnie źle, to w takim razie ukazałem jej zakłamanie. "Co ma odegranie sie na bylej do dzieciaka ot typowa zagrywka nie chce placic to se znajde powod i ma niech byla prosi i poniza sie?" Chyba nie jesteś facetem skoro tak piszesz. Widzisz, facetowi honor jest milszy od pieniędzy. Jeżeli ten koleś naprawdę ma kasę i nie płaci marnych (z punktu widzenia niemieckich zarobków) 500 zł na dziecko to nie postępuje honorowo, no chyba, ze ma ważny powód a takiej sytuacji bardziej honorowe jest jeszcze odegranie się na byłej żonie. Najwyraźniej on wie, że ją wkurza a potwierdzeniem tego są nawet owe smsy, w których twierdzi, że kasę wydaje na inne dzieci. I żeby było jasne - popieram kolesia ale nie robię tego samego co on, bo po pierwsze nie mam takich możliwości pracując legalnie w Polsce a po drugie stosuję inne chwyty, bardziej psychologiczne niż finansowe.

Gość mamaAniołków
współczuje dla tego dziecka ze ma tatusia nieodpowiedzialnego ja nie wiem co bym zrobiła z takim facetem

Gość MATKAA JAK
współczuje twojemu dziecku takiego tatusia jak ty bo widać do jakich typków należysz -jakbyś mógł tez bys wypieprzył gdzie pieprz rośnie i dziecko bys olał.żałosny jesteś ty i twoje psychologiczne pożal się boże chwyty!!!!!!!!!!!!! moje dziecko ma jca ktory ma zasrany obowiazek na nie płaci bo tak jest w wyroku sądu nie mowiac o moralnym obowiazku,a skoro jest nieszczęsliwy z tego powodu niech zwróci się z pismem do sądu o zwolnienie z alimentów poniewaz tak strasznie nienawidzi swojej exzony!!!!!!!!!!!! pewnie się sad przychyli jego słusznej prosbie:) nie roztrząsamy tu nienawisci mojeg ex do mnie---nigdy tez o niczym takim nie usłyszałam:) to ty wysnuwasz teorie na podstawie wlasnego zycia i doswiadczen co az bije w oczy:) widac jak załosny jetes ty i twoje zycie:) zal tylko twojego dzieciaka!!!!!!!!!! acha a moj ex nie jest w niemczech nic takiego nie napisalam to tylko znow twoje chore urojenia.nie doczytasz a roisz sobie jakies teorie spiskowa:)

Gość MATKAA JAK
jeszcze jedno:) idę o zakład ze masz nad sobą komornika:D:D::D:D:D dlatego tak nienawidzisz swojej ex:D

Gość D.BillI
'gość jest sprytny, inteligenty, dobrze sobie radzi w życiu' - nawet zajebiście, a jedyne z czym sobie nie radzi to rzekoma zemsta na byłej, której nie potrafi inaczej dowalić jak poprzez dziecko...geniuś! bardzo dorosły ach i jeszcze to dowalenie jest honorowe! ubaw po pachy byłby, gdyby nie fakt, że takich okazów na pęczki, a rozsądnych gości brak

'gość jest sprytny, inteligenty, dobrze sobie radzi w życiu' - nawet zaj**iście, a jedyne z czym sobie nie radzi to rzekoma zemsta na byłej, której nie potrafi inaczej dowalić jak poprzez dziecko...geniuś! bardzo dorosły ach i jeszcze to dowalenie jest honorowe! ubaw po pachy byłby, gdyby nie fakt, że takich okazów na pęczki, a rozsądnych gości brak------------- bingo:) ale mu dosrałeś (aś) -dokładnie tak-------dowala dzieciakowi by matkę zabolało:) smiech na sali!!!!!!!!!!

"nie roztrząsamy tu nienawisci mojeg ex do mnie---nigdy tez o niczym takim nie usłyszałam to ty wysnuwasz teorie na podstawie wlasnego zycia i doswiadczen " Jego postępowanie nie byłoby logiczne gdyby nie chodziło o uraz do ciebie "acha a moj ex nie jest w niemczech nic takiego nie napisalam to tylko znow twoje chore urojenia.nie doczytasz a roisz sobie jakies teorie spiskowa" Może i nie napisałaś, ze w Niemczech ale łatwo się domyślić, że to jakiś bogaty kraj UE a nie dajmy na to Kambodża. " jeszcze jedno idę o zakład ze masz nad sobą komornika : dlatego tak nienawidzisz swojej ex" Nienawidzę jej bo skazała moje dziecko na wychowywanie się w rozbitej rodzinie z bardzo niskich powodów. Po drugie wyrządziła mi krzywdę a ja nie jestem z tych co wybaczają. Zadowoli mnie jedynie bezwarunkowa kapitulacja, ukorzenie się. "gość jest sprytny, inteligenty, dobrze sobie radzi w życiu' - nawet zaj**iście, a jedyne z czym sobie nie radzi to rzekoma zemsta na byłej, której nie potrafi inaczej dowalić jak poprzez dziecko...geniuś! bardzo dorosł" No przecież skutecznie jej dowala skoro ta aż żali się na forum. "ubaw po pachy byłby, gdyby nie fakt, że takich okazów na pęczki, a rozsądnych gości brak" Widać na tym przykładzie, że skoro "okazów na pęczki" to jest to najnormalniejsza w świecie postawa tyle, ze niezgodna z twoim feministycznym życzeniowym myśleniem. Skoro się faceta krzywdzi to trzeba się liczyć z odwetem. Honor męski tego wymaga.

Gość MATKAA JAK
Nienawidzę jej bo skazała moje dziecko na wychowywanie się w rozbitej rodzinie z bardzo niskich powodów. Po drugie wyrządziła mi krzywdę a ja nie jestem z tych co wybaczają. Zadowoli mnie jedynie bezwarunkowa kapitulacja, ukorzenie się----------- teraz po raz kolejny pokazałes jak jestes dennie głupi:) kopneła cię w jaja az zabolało i boli do teraz:) nie dziwię ze to zrobiła bo widac co z ciebie za chory człowiek:) gdyby ci zrobiła loda może by bylo ok:) ale cos mi się zdaje ze z przyjemnością robi go o wieczór innemu i nareszcie z przyjemnością bo coś jej się od życia należy:):):) a tobie nie pozostało nic innego jak żalenie się na babski forum wśród płaczących bab takich jak ty:D prawdziwy facet utrzymałby kobietę przy sobie:D:D:D a twoja czmychnęła właśnie w poszukiwaniu PRAWDZIWEGO faceta nie cioty jak ty:) a moj kobiecy honor wymaga by nie dac się takim ciotom jak moj ex i ty:)

Gość D.BillI
jakby był taki sprytny i tak dalej z honorowym włącznie to potrafiłby jej dowalić nie krzywdząc własnego dziecka... nie dorabiaj filozofii do trutnia - koleś poszedł po najmniejszej linii oporu i żadne dziecko go nie interesuje, także te nowe na które płaci i to nie jest najnormalniejsza w świecie postawa tylko objaw zapóznienia, oglądania się wstecz i nie radzenia sobie z kobietami - nawymyślaliście wynalazków, narobiliście postępu, a teraz płaczecie, bo skutki - trzeba było na tym drzewie siedzieć - wstyd! Tak sobie usiłuję przypomnieć, co honor męski ma wspólnego z odwetem na kobietach i własnych dzieciach?

Gość franek cyganek
jak to :) dzieci i kobiety mają się korzyć przed panem i władca taki ich marny los!!!

Gość franek cyganek
chopie jo ci powiem tyla-idz spac a nie rob się gorszej gańby -wstydu niż ta zes sie wogole urodził!!!!!

Gość wnerwiony max
zeby mieć dziecko trzeba myśleć samemu a nie liczyć na faceta. a gdyby umarl i cala jego rodzina to co ? weź babo pomyśl na drugi raz zamiast szukać frajerów

"teraz po raz kolejny pokazałes jak jestes dennie głupi kopneła cię w jaja az zabolało i boli do teraz nie dziwię ze to zrobiła bo widac co z ciebie za chory człowiek gdyby ci zrobiła loda może by bylo ok ale cos mi się zdaje ze z przyjemnością robi go o wieczór innemu i nareszcie z przyjemnością bo coś jej się od życia należy" No widzisz, strzelasz kulą w płot bo ona chciała do mnie wrócić ale ja postawiłem warunki, które mniej więcej proponuję Tobie byś mogła obłaskawić byłego faceta. Nie jestem frajerem, który ot tak przejdzie do porządku dziennego nad tym, ze jego babce zachciało się poszaleć. A wszystko miało miejsce już z 5 lat temu. "a tobie nie pozostało nic innego jak żalenie się na babski forum wśród płaczących bab takich jak ty" Kociaku, pokaż mi gdzie ja się na tym forum żalę :-). Wchodzę tu co jakiś czas skontrolować poglądy kobiet by łatwiej nimi manipulować w realnym życiu. Przy okazji unaoczniam im ich bezdenną głupotę poglądów prowadzących do podobnych sytuacji w jakiej Ty się znalazłaś. Było być oddanym swemu mężowi, doceniać go to nadal bylibyście razem. To ty założyłaś ten wątek, Ty się żalisz i rozpaczasz w jakiej jesteś trudnej sytuacji. Ja z dobrego serca dałem radę, jak możesz sobie pomóc. Skorzystasz albo nie. Jak nie to miej pretensje tylko do siebie, że nadal ci źle. "jakby był taki sprytny i tak dalej z honorowym włącznie to potrafiłby jej dowalić nie krzywdząc własnego dziecka... nie dorabiaj filozofii do trutnia - koleś poszedł po najmniejszej linii oporu i żadne dziecko go nie interesuje, także te nowe na które płaci " Na Polki - materialistki to najprostszy i najlepszy sposób by im dowalić - nie dać kasy. A jak tak dobrze mu się za granicą powodzi to doprawdy 5 stówek jest niczym, to nawet mniej niż na zachodzie płacą rodzinnego na dziecko, z kasy którą sam zarabia nie musiałby nawet uszczknąć centa. Gdyby szedł po najmniejszej linii oporu po prostu by jej odpalał te pieniądze zamiast cudować ze zgłaszaniem za każdym razem do MOPSu wpłaty 50 zł. "i to nie jest najnormalniejsza w świecie postawa tylko objaw zapóznienia, oglądania się wstecz i nie radzenia sobie z kobietami - nawymyślaliście wynalazków, narobiliście postępu, a teraz płaczecie, bo skutki -" Dziwna zamiana ról, bo kto tu niby płacze? Ani ja bo posuwam teraz po kilkanaście panienek rocznie ani jej ex bo ma kogoś za tą granicą. Jedyną płaczącą osobą jest tu autorka topiku. "Tak sobie usiłuję przypomnieć, co honor męski ma wspólnego z odwetem na kobietach i własnych dzieciach?" Męski honorowy facet nie pozwoli sobie w kaszę napluć. Ani innemu facetowi ani kobiecie (chcecie równego traktowania to macie). Za wyrządzoną sobie krzywdę oddaje dwa razy mocniej.

Gość HAAALO HALLO
O KURWA:) BURAK JUŻ 5 LAT NIE MOŻE PRZEBOLEĆ ZE GO BABA RZUCIŁA:) MA SWÓJ HONOR HAHAHA-------GDYBYŚ MIAŁ NAWET BYŚ PO TYLU LATACH O NIEJ NIE WSPOMINAŁ:)

Gość kurde jak to???????????
Dziwna zamiana ról, bo kto tu niby płacze? Ani ja bo posuwam teraz po kilkanaście panienek rocznie .... MARZENIA:D TE duże i te maleńkie:)

Jakby to było jakimś niezwykłym wyczynem. Nawet przeciętnego faceta w Polsce stać na jedną panienkę miesięcznie z burdelu, ale ja nie muszę płacić, o wiele taniej jest laskom mówić co chcą usłyszeć. A co chcą usłyszeć to dowiaduję się z takich jak ten portali. Poza tym same najlepiej pewnie wiecie przez ile łózek przewijają się samotne matki. Pozdrawiam kochaniutkie.

Gość zal mi autorki
i to bardzo :-O zachowuje sie jak prymitywna suka :-O i mowie to jako kobieta. biedne dziecko ma..

Gość bukaaa
Po co dyskutujecie z tym Randmanem? On albo sobie robi z was jaja wypisując takie bzdury albo jest kompletnym idiotą. Stawiam jednak na pierwsze, więc wasza dyskusja i wkurzanie się tylko go rozbawia. Bez względu na to, jaka jest przyczyna wypisywania tych idiotyzmów, jakakolwiek dyskusja nie ma z nim sensu. Więc ignorujcie go, to mu się znudzi.

Gość kjabc
widze ze tu solidarnosc jajnikow jak sie patrzy.szczegolnie podobaja mi sie takie rasistowsko/seksistowskie wypowiedzi w stylu"poczejak co bedzie z twoim sloneczkiem jezeli je masz".Tego typu wypowiedzi powinny podpadac pod paragraf. Poza tym-co do tematu:Polska jest jednym z nielicznych krajow w ktorym sady rodzinne opanowane bez reszty przez facetki maja w nosie sytuacje materialna wspolmalzonka-mezczyzny.Bo tu chodzi wylacznie o mezczyzn.Jezeli chodzi zas o kobiety-no tu sprawa ma sie zupelnie inaczej.W moim srodowisku znam kilkoro mezczyzn ktorym zasadzono dziecko.W tej sytuacji wedlug tegoz samego polskiego "prawa"to byla zona jest zobowiazana do lozenia na swoje jak by nie bylo dziecko.Zafdna nie placi.Malo tego-wlos z glowy zadnej nie spadl.Jeszcze nie slyszalem zeby jakas facetka poszla do pierdla za to-TAK JAK ZAMYKA SIE MEZCZYZN.Jest to jeden z aspektow zycia publicznego w ktorym tzw. "prawo" uznaje rownych i rowniejszych.Wyobrazcie sobie teraz facetki-jak my-musimy sie czuc we wlasnym kraju wobec takiego faktu?

Gość kjb
""mamaAniołków współczuje dla tego dziecka ze ma tatusia nieodpowiedzialnego ja nie wiem co bym zrobiła z takim facetem"" no to pusc wodze wyobrazni swojemu seksizmowi.Swojej kobiecej solidarnosci jajnikow-no ... !!

Gość kanczaks
"bukaaa Po co dyskutujecie z tym Randmanem? On albo sobie robi z was jaja wypisując takie bzdury albo jest kompletnym idiotą. Stawiam jednak na pierwsze, więc wasza dyskusja i wkurzanie się tylko go rozbawia. Bez względu na to, jaka jest przyczyna wypisywania tych idiotyzmów, jakakolwiek dyskusja nie ma z nim sensu. Więc ignorujcie go, to mu się znudzi" ....tak jest.Dowalic mu.Opuc!!!.Jak sie miec inne niz jedyniesluszne facetskie poglady!!!!!.No juz !!! Na niego !!! Huuurrrrrrraaaa !!!!!

Gość kanczaks
ktoras mundra i oczywiscie solidarna,tolerancyjna,oswiecona itd,itp-probuje zamknac usta niejedynieslusznie myslacym-kradnac im nicki.Gratulacje idioto(to feministyczna nazwa dotychczasowej idiotki)jedna !!!

Gość bukaaa
Jeżeli piszecie, ze facetów zamyka sie do więzienia za niepłacenie alimentów, to znaczy, że nie macie na ten temat pojęcia. Myślę, że powinny się w tym temacie wypowiadać osby, które się na tym znają, a nie te, którym się to tylko wydaje. Do więzienia za niepłacenie aliementów idzie się tylko w przypadku, kiedy dziecko żyje w nędzy. Jeżeli więc kobieta pracuje i łoży na swoje dziecko, to facet jest bezkarny. Moim zdaniem jedynym sposobem na zmuszenie gnojów o płacenia na własne dzieci jest przymusowa praca. Jeżeli taki ojciec tłumaczy się, że nie może płacić alimentów, bo nie ma pracy, to posłać go np. do sprzatania ulic. Jeżeli przez miesiąc będzie zbierał śmieci po 8 godzin dziennie w upale i mrozie, to w większości przypadków kasa się znajdzie. :)

Jakby to było jakimś niezwykłym wyczynem. Nawet przeciętnego faceta w Polsce stać na jedną panienkę miesięcznie z burdelu, ale ja nie muszę płacić, o wiele taniej jest laskom mówić co chcą usłyszeć. A co chcą usłyszeć to dowiaduję się z takich jak ten portali. Poza tym same najlepiej pewnie wiecie przez ile łózek przewijają się samotne matki. Pozdrawiam kochaniutkie. ---------------- hehehhe i myslisz downie ze ktos sie na to nabierze:)? jestes impotentem odkąd zona odeszła:) ot rozwiązanie problemu:)

Gość kanczaks
Uwielbiam wrecz w tak rozpasanej rozbujanej solidarnosci jajnikow,przypominac te skrzetnie skrywane przed opiniam publiczna fakty.Tego facetki nie chca wiedziec najbardziej.Oto lista: 1. Mezczyzni sa plcia doznajaca 90% przemocy, padaja ofiara 90% morderstw i pobic. Mimo iz latwiej jest obrabowac z pieniedzy kobiete niz mezczyzne, to mezczyzni padaja tez ofiara niemal wszystkich rabunków. 2. Mimo ze mezczyzni w znacznie mniejszym stopniu niz kobiety korzystaja z publicznej edukacji wyzszej, podejmowane sa wysilki majace na celu nie odwrócenie lecz poglebienie tej sytuacji. 3. Mimo ze srednia dlugosc zycia mezczyzn jest o 8 lat krótsza od sredniej dlugosci zycia kobiet, to na badanie, leczenie i profilaktyke meskich dolegliwosci przeznacza sie 6-krotnie mniejsze srodki niz na badanie i leczenie damskich dolegliwosci. 4. Proporcja ilosci samobójców do samobójczyn ma sie jak 5:1. Mimo tego brak jest jakichkolwiek dzialan zapobiegawczych czy chocby wyjasniajacych ten stan rzeczy. 5. Wiek emerytalny kobiet i mezczyzn sa rózne, a dokladniej, kobiecie przysluguje przywilej, choc nie przymus, wczesniejszego przejscia na emeryture. 6. Urlopy tacierzynskie sa nadal zalosnie krótkie w porównaniu z macierzynskimi, a powszechne uzasadnienie ich wprowadzenia, nie odwolujace sie ani do praw mezczyzn ani do praw dzieci lecz do praw kobiet, zenujace. 7. Ojcostwo dziecka nadal przypisywane jest mezczyznie na podstawie zwiazku malzenskiego z matka dziecka, bez wykonywania testów genetycznych, mimo ze w wypadku blednosci takiego przypisania panstwo nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci wyplacenia dziecku czy mezczyznie odszkodowania za popelniona pomylke. 8. Bezdomnosc w 81% wypadków dotyczy mezczyzn, mimo tego nie istnieja programy wychodzenia z bezdomnosci kierowane specjalnie do mezczyzn. 9.Pomimo ze mezczyzni zyja znacznie krocej niz kobiety-nasze swiadczenia emerytalne nie sa wyzsze proporcjonalnie do dlugosci zycia a wiec wypracowane przez nas ciezka praca pieniadze w ciagu calego zycia kazdego z nas-znikaja gdzies w tajemniczy sposob. 10.Nastapila deprecjacja finansowa ciezkich i uciazliwych prac fizycznych-ktore wykonuja w przytlaczajacej wiekszosci mezczyzni.Sytuacja taka spowodowala dalsze pogorszenie zamiast polepszenia sie stanu zdrowia mezczyzn. 11.Jak wynika z badan genetycznych przeprowadzonych w USA,ponad 1/3 mezczyzn wychowuje w rodzinach cudze dzieci.Nalezy zalozyc ze podobnie sytuacja ta wyglada rowniez w Polsce.

bukaaa-- olej go kanczaks+kjb+kjabc=Randman sama widzisz ze facet ma roztrojenie jazni:D

kjabc widze ze tu solidarnosc jajnikow jak sie patrzy kanczaks Uwielbiam wrecz w tak rozpasanej rozbujanej solidarnosci jajnikow powtarzasz się z tym jajnikami impotencie:D:D:D: