Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja ja ja ja ja ja kkkoo

ile płacicie za ang w przedszkolu???

Polecane posty

Gość hejehejeheheh
wydaje mi sie że raz w tyg to za duzo jak za jednym razem, a co do zeszytu moze to dziecko tez tak prowadzi.............. wiesz nie kazdy jest orłem ...........

Gość hejehejeheheh
* godz w tyg, lepiej krócej a czesciej

14 dzieci to za duzo.. najlepiej jak jest np 4-6 dzieci - to i zabawa w grupie sie uda i nauczyciel moze indywidualnie z dzieckiem popracowac bez problemu i wiecej szansy na to ze dziecko sie bedzie odzywac w czasie zajec po ang. ale nie wiem czy w przedszkolach da sie robic takie male grupki, to juz bardziej w szkolach jezykowych.. albo np zmowic sie z kilkoma innymi rodzicami i np 4 dzieciakow razem posylac na lekcje prywatne do jakiejs anglistki.. tylko ze kasa pewnie bedzie wieksza za to..

Gość hejehejeheheh
a "syn prawie nic nie umie" no jaaaaaaaaa, przecież tu własnie chodzi o osłuchanie sie z językiem , pyzatym raz na tydz to nawet Einstein nie opanuje języka , co za durne matki

poza tym nie stresujcie sie tak tym angielskim w przedszkolu. to samo co w przedszkolu bedzie mialo dziecko jeszcze raz w 1 kl moze tylko troszke wiecej tam jakis slowek i nowe piosenki. w przedszkolu ang przygotuje dziecko ze bedzie mu latwiej uczyc sie tego w szkole. no i sie osłucha i jak sie pobawi bo pani sprawi ze lekcje beda ciekawe dla dziecka to nawet jak sie niewiele nauczy to wyniesie stamtąd pozytywną postawe wobec tego jezyka..

Gość tuujujujujuj
no po przedszkolu8 dieci have to speak English fluently he he

Gość no ja ja ja ja ja ja kkkoo
evvvvvva czy Ty pracujesz w przedszkolu????????????

Gość tybuju
no a ja dzieci nie mam

Gość skoro tak to ok
wiadomo ze na poczatku bedzie chaos, zanim dzieci zostane doprowadzone do porzadku po wakacjach

Gość ankietaaa kto
a inni????????

Gość cooooooooooooooooooooooo
no uważam ze to bardzo tanio , ja bym zapisala

Gość ja sam
ta pani co pisała że pracowała w przedszkolu i że tak wszystko jej się nie podoba to chyba pracowała i ją zwolniono gdyż kompletnie nie wie co jest dla dziecka dobre a co złe, co dzieku podoba się a co jest nudne, język angielski dla dzieciaków jest czymś ekscytującym. Wiadomo że większość zależy od lektora, sam pracuję już długo z dziećmi ucząc je języka angielskiego,, najpierw w szkole sieciowej, później po przedszkolach a teraz posiadam własną szkołę angielskiego dla dzieci. Możecie mi zaufać bądź nie ale nauczać języka angielskiego szkraby w wieku przedszkolnym nie jest czymś tak banalnym jak mogłoby się zdawać niektórym forumowiczom. P:odstawową zasadą jest to, że mamy nauczają dzieci języka matczynego czyli w naszym przypadku polskiego, i pod żadnym pozorem nie starajcie się do nich mówić w innym języku, wiem że to brzmi głupio ale taka jest prawda. Lepszym już sposobe jest wysłanie dzieci do cioci która je angielskiego nauczy, ale jednak najlepiej jest dzieci oddać w ręce specjalistów i nie mówię tu tego z powodów marketingówych, gdzyż nie podaję jak widzicie żadnych namiarów na moją szkołe i nawet nie wspominam w jakim mieście się ona znajduję, a szkoła jest skeirowana wyłącznie dla dzieci.

Gość gość
my płacimy 25 złotych i dzieci mają angielski codziennie przez 15 minut