Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zagubiona

Ex mojego chłopaka nie chce się od niego wyprowadzić !!!

Polecane posty

Gość taka zagubiona

Rozstali się miesiąc [ ! ! ! ] temu a ona wciąż tam mieszka, co mogę zrobić ? Jak mamy to załatwić? Facet nie chce akcji typu policja itp .. ale przecież to nienormalne, że mój chłopak mieszka z inną kobietą....

Gość Lilly Evangeline**
jestes pewna, ze zerwali? :)

Gość pan klepka
a skąd masz pewność, że on chce aby ona się wyprowadziła?

Gość Lilly Evangeline**
mnie się wydaje, ze facet chce upiec 2 pieczenie na 1 ogniu 🖐️

Wezwijcie policję, przynajmniej będzie śmiesznie;)! A tak serio, to może ona szuka mieszkania? To nie jej wina, że tak szybko koleś znalazł sobie inną, może wiązała z nim jakieś plany na życie?

Gość pan klepka
i ozwał się głos rozsądku a gdzie twoja kochanka fikuśna?

Gość taka zagubiona
wiem, ze zerwali, on nic nie kreci, nic nie ukrywa byłam u niego w domu normalnie, a ona siedzi sobie i beczy w kuchni i pierogi robi jak nigdy nic a na drugi dzień on te pierogi w pracy miał

Gość co to się porobiło panie
Coś szybko się pocieszył, na pewno nie jesteś przyczyną tego zerwania? :O

Gość Lilly Evangeline**
wybaczm ale nie mogłabym z takim gościem być. Teraz nie ma szacunku do kobiety z którą jeszcze niedawno wiele go łaczyło a później tak samo postapi z tobą. :O

Gość takie tam duperele
Jasne, że zerwali. Pewnie na dzień bo w nocy może nadal są razem :D Tego chyba nie sprawdziłaś? A tak na marginesie: urodziłaś się już taka naiwna czy to prowo????

Gość Lilly Evangeline**
*wybacz

Gość taka zagubiona
przeciez napisałam wyraznie, ze byłam u niego w domu, w jej obecności, czyli zerwali i ona nawet wie, ze on ma inną i skąd pomysł o braku szacunku ? Gdyby jej nie szanował to wezwałby policje i wypieprzył ja z domu

Znam podobna sytuacje - facet zostawil dziewczyne z dnia na dzien, kazal jej szukac sobie mieszkania, co z jej dochodami nie bylo latwe. Facet grozil, ze jesli ona sie nie wyprowadzi, on to zrobi zostawiajac ja z rachunkami, ktore spokojnie przewyzszaly jej pensje. Jego nowa miala ciagle pretensje do niego o to ze mieszka z byla, on frustracje wyladowywal na bylej, byla stala sie klebkiem nerwow. Cudem znalazla mieszkanie po niemal trzech miesiacach. Jak sie komus ladujesz w zwiazek to wykaz sie wyobraznia. Tej dziewczynie na pewno nie jest latwo.

Gość taka zagubiona
cholera ja rozumiem, ze moze miec problem czy cos ze znalezieniem mieszkania, ale niech wiec szuka tego mieszknia a nie robi mu pierogi, lepi wlasnorecznie - na to czas traci poza tym niech wyprowadzi sie do rodzicow albo przyjacioł, w koncu jakby jego nie było to gdzies by mieszkała

buhahahahaha miesiac temu zerwali a ona juz robi takie akcje:o zalosna jestes

Gość gieronimo
A pierogi były z mięsem czy z kapustą?????

Gość sraniewbanienadywanie
,,a nie robi mu pierogi, lepi wlasnorecznie'' nie no k...a ma teraz pewnie nie jeść, nie pić tylko 24/7 szukać mieszkania :D ale suka, jak ona śmiała lepić pierogi sobie na obiad :D a poza tym pewnie siłą mu ich nie wciskała do tej pracy hahahah. Skoro tak Ci na nim zależy to przygarnij go do siebie na ten czas zanim ona cos znajdzie i sie wyprowadzi?

Gość Lilly Evangeline**
i ty nie widzisz problemu?:O nie masz honoru🖐️

Gość taka zagubiona
To jest jego mieszkanie, nie jakies wynajete, ona sie tam wladowala to niech spada, nie ma prawa do jego mieszkania a pierogi wciska mu na siłę, codziennie mu lepi, bo on uwielbia, ale powiedział jej, żeby tego nie robila, bo jak bedzie chciał to pojdzie do restauracji

Gość taka zagubiona
to było do ---sraniewbanienadywanie

Gość Lilly Evangeline**
on jeszcze zateskni za jej pierogami i bedzie cie nienawidził za to, ze przez ciebie od niej odszedł.

,,ale powiedział jej, żeby tego nie robila'' ale jednak je zjada :D jakby tak bardzo ich nie chciał to by nie brał, może mu wciskać żeby wziął je do pracy ale na siłę mu ich do gardła nie wpycha :D

Gość taka zagubiona
to co ma robic focha jak panienka ? jak mu wciska to je, uwielbia pierogi nie widzę problemu i nie kaze mu ich wyrzucac bo szkoda mi glodnych dzieci, ale mam zal, ze nie rozprawi sie z nia po męsku , tylko pozwala tam mieszkac i sie panoszyc w kuchni

Gość taka zagubiona
poza tym nie objezdżajcie mnie, bo nie zrobiłam nic złęgo,to ja mam problem, chyba mam prawo do normalnego związku a nie z jakimś dziwacznym bonusem

ale on ją zostawil dla Ciebie czy jak to bylo?

O jaaa, powiedz szczerze, że Ty już chcesz się panoszyć w tej kuchni.....:(. Miej trochę honoru, daj ludziom uporządkować życie na nowo. A najlepiej zamilcz i usuń się w cień, zobaczysz, czy naprawdę on chce się rozstać z ta dziewczyną.

Gość taka zagubiona
a niby dlaczego mam się usuwać w cien ? niech ona sie usunie moze jeszcze mam sie biczowac w akcie pokuty ? czy wy wszystkie jestescie kopnietę w dupę przez facetów ?

Gość taka zagubiona
sraniewbanienadywanie ---- zostawił ją jak mnie poznał, ale dawno im sie nie układało, w sumie od wielu lat

Gość ja pani wasza
tak ona mu wklada do gardla pierogi a on do odmiany wciska jej pe,,,nisa do gardla a tak na marginesie dlaczego na ten czas chlopak nie moze u ciebie zamieszkac do czasu az tamta sie wyprowadzi