Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoralowaPatinka

Nerwica lękowa szukam osób z województwa kujawsko pomorskiego.

Polecane posty

Gość JA tez to mam
krotko na temat - wiatj , czyli tylko utwierdzasz mnie wprzekonaniu , ze nie ma na co czekac i trzeba udac sie lekarza , dzieki :)

Cześć ponownie:) Wróciłam na chwilę. Jak po tabsach? Ja czasem żałuję, że biorę tylko probiotyk i melisę. Na "zakupach" wykorzystałam ostatni nerwomix,

Gość krotko na temat
to ciezka choroba bo niew widac specjalnie po nas ze to mamy , a my przechodzimy istne pieklo. na poczatku myslimy ze mamy kazda z mozliwych ciezkich chorob, to jeszcze pogarsza sytuacje. a odpowiedz tkwi w antydepresantch i benzodiapanch

Gość JA tez to mam
sorki za literowki

JA tez to mam -> Dobrze, że się zastanawiasz nad pójściem, ja bardzo żałuje, że nie poszłam zanim to się rozwinęło.

Gość krotko na temat
ja tez to mam----- biegnij do lekarza , najlepiej psychiatry bo oni wiedza o co chodzi. bardzo wazne zeby nie leczeli tylko symptomow ... musisz dostac dobry ssri inaczej to bledne kolo. uwierz mi naprawde wiele na ten temat wiem

krótko na temat-> Ja niedługo ie do psychiatry.. ale boję się, że nie pokonam swojego lęku przed lekami psychotropowymi

Gość krotko na temat
i naprawde polecam ten PAXIL, mnie naprawde pomogl. normalnie nazywasie to chyba paroxetine jako generic. jedyna rzecz to to ze trzeba z niego bardzoi powoli schodzic ale to nie problem uwierz mi

Gość JA tez to mam
Bubabuba - 🖐️ No walsnie , pewnie spora czesc pacjentow poglebia swoja chorobe , lub niepotrzebnie ja wydluza , poniewaz boja sie podjac jakiekolwiek kroki , myslac iz sa nienormalni i zostana uznani za wariatow.Ty i dziewczyny ktore byly wczesniej , jestescie dowodem , ze to zwykla choroba (ale strasznie zatruwajaca i pozbawiajaca barw zycie) w pelni uleczalna :)

Bubabuba dostaniesz zapewne antydepresanty jakies... + cos na poczatek zebys przezyla te 2 tygodnie na antydepresantach bo bywaja ciezkie :) Ja dostalam antydepresant + afobam w razie paniki , czy wiekszego leku :) doraznie oczywiscie.

Słuchajcie a ktoś z Was próbował może tego: $"Sedatif PC stany lękowe, nerwica", to homeopatyczne, ciekawe czy choć trochę...

Gość JA tez to mam
Bubabuba - po tym co dzis tutaj przeczytalem ja sie nie zastanawiam czy isc , tylko to jest kwestia juz tylko wyszukania dobrego fachowca i terminu ;) Dzieki Wam , dziekuje jeszcze raz za to 🌼

Gość krotko na temat
jesze raz , ja bralem XANAX ktory dziala doslownie w 10 minut i paxil jako dlugoterminowy lek. Z tego co wiem XANAX jest jednym z najskuteczniejszych lekow i najszybszych w dzialaniu-przez to bardzo uzalezniajacy (z tego trzeba sobie zdawac sprawe)

Tylko, że ja już jestem tak strasznie na dnie, że jak pomyśle o pierwszych dwóch tygodniach to.. nie dam rady

Gość krotko na temat
xanax i paxil to zawy w usa, w polsce moze to byc pod inna nazwa

Gość JA tez to mam
Ciekawe jak na mnie by podzialaly te tabletki. Moze bym wybiegl z domu i nagle zaczal tanczyc przed blokiem ? ;)

Gość JA tez to mam
Patinka jesli udajesz sie juz spac , zatem zycze Ci kolorowych snow i dobrego samopoczucia .Thx ;) 🌼

Przepraszam jeśli bardzo smutam, mam fatalny okres. Nie chcę źle wpływać na Was, więc idę spać, może JUTRO BĘDZIE LEPIEJ!!!!! Nikt nie odpowiedział, Stosował ktoś z Was? "Sedatif PC stany lękowe, nerwica", to homeopatyczne. Czy z tego w ogóle da się wyjść bez antydepresantów, psychotropów? Dobrej nocy Kochani

Gość krotko na temat
i nawet nie probujcie ziolek , terapi, ciszy, kapieli itd.... to wszystko moze i dziala ale nie na tym etapie. jezeli jest juz zle to ziolka nie pomoga. trzeba zrozumiec ze tu chodzi o zaburzenie balansu chemicznego w mozgu. ziola tego nnie zmienia. trzeba opowiednie skladniki dostarczyc do krwi. tak jak z infekcjami. czasami antybityk jest KONIEczny i kropka. inaczej sie nie da. Z nerwica chodzi o to ze igramy z wlasny mozgiem ktory iest zdolny do wszystkiego. w ciezkich chwilach ktos moze sie pooprostu poddac i zrobic jakas glupote. A tak naprawde w ciagu kilku dni na lekach mozna poczuc wielka ulge...acha i nie wstydzcie sie isc do psychaiatry. nikt was tam nie zobaczy. a jezeli was zobaczy to znaczy ze doskonale rozumie wasze problemy!!!

Gość JA tez to mam
Eeee tam Bubabuba zadne takie :) Przeciez po to tu jestesmy aby sie wspierac w ciezkich chwilach :) Ja tak jak juz mowilem nie bralem nigdy nic , takze nie pomoge . Dobranoc Bubabuba do jutra :) 🖐️