Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vianna

19.09.2011 Ostrzeżenie od Boga

Polecane posty

Gość ta wersje odsłuchajcie
te z garabantal nie muwi o koncy świata tylko o znaku końca świata „Gdybym nie znała innej mającej nadejść kary, powiedziałabym ci, że nie ma większej kary niż Ostrzeżenie. Wszystkich ludzi ogarnie strach, lecz katolicy przyjmą to z większym poddaniem się niż inni.2 Potrwa bardzo krótko. ))3 14 września 1965 Conchita rozmawiała z Asnetykanami; Ostrzeżenie to rzecz pochodząca bezpośrednio od Boga. Stanie się widoczne przez wszystkich ludzi, gdziekolwiek by się nie znajdowali. Będzie to jakby objawienie każdemu ż nas wewnętrznie naszych grzechów. Wierzący jak i niewierzący, ludzie wszystkich religii zobaczą to i odczują. Ostrzeżenie sianie się jakby oczyszczeniem przed Cudem. To rodzaj ka ta- strofy. Każe nam myśleć o zmarłych. To znaczy, że wolelibyśmy raczej umrzeć, niż toprzeżyiyaćb - Ocli! Tak, Ostrzeżenie to coś bardzo przerażającego! Tysiąc razy gorszego od trzęsienia ziemi. Przybladła. - Co to za zjawisko? - To będzie jak ogień. Nie spali naszego ciała, lecz odczujemy go Jizycznie i duchowo. Wszystkie narody i wszyscy ludzie tak to odczują. Nikt przed tym nie ujdzie. I nawet niewierzący odczują bojaźń Bożą. Nawet jeśli się schowasz w swoim pokoju i zamkniesz okiennice, nie ujdziesz, odczujesz i zobaczysz. Tak, to prawda. Najświętsza Dziewica nazwała to zjawisko. Ta nazwa istnieje w języku hiszpańskim. Zaczyna się na A Nie powiedziała mi jednak, ani abym to powiedziała, ani żebym milczała. - Ach, ale po Ostrzeżeniu będziesz bardziej kochać Dobrego Boga. -A Cud? - Cud nie będzie się ociągał.

Gość Menel*z*ławeczki
A ja powiadam wam Palec w kakaowe oko rozwieje wasze lęki !!!

Gość ta wersje odsłuchajcie
.Lepiej byłoby umrzeć, niż przez zaledwie 5 minut znosić to, co nas czeka. Przeżyjemy to czy to w dzień, czy w nocy, czy będziemy spać, czy nie. Jeśli ktoś umrze, to stanie się to ze strachu. Myślę, że najlepiej byłoby znajdować się w tym momencie w kościele, blisko Najświętszego Sakramentu. Jezus dałby nam siły, udzielił pomocy, by to znieść.)) - Kiedy zobaczymy, że to się zbliżą wszyscy pójdziemy do kościoła. - Myślę, że to rzeczywiście byłoby najlepsze. Ale być może wszystko dokona się w ciemnościach i nie będziemy mogli się tam udać.5 To będzie straszne w najwyższym stopniu. Gdybym mogła wam to przekazać tak, jak mi to powiedziała Dziewica! A kara będzie jeszcze o wiele gorsza. ZOBACZYMY, ZE OSTRZEZENIE NADESZŁO Z POWODU NASZYCH GR2ECHÓY To może się zdarzyć w jednym momencie. Czekam na to codziennie. Gdybyśmy wiedzieli, co to jest, bylibyśmy w najwyższym stopniu przerażeni)). Rozmówczyni wtrąca drugi raz: - Dlaczego tego nie opublikujesz, aby wiedzieli o tym tudzie przybywający do wioski? - Zmęczona jestem ogłaszaniem tego, a świat i tak nic sobie z tego nie robi. NIE ZDAJEMY SOBIE SPRAWĘ DO JAKIEGO STOPNIA 0- BRAŻAMY PANA. Dziewica powiedziała mi, że ludzie powinni dobrze wiedzieć, że Niebo i Piekło istnieje. Czy nie widzimy jednak, że myśli się o tym jedynie z obawy, a nie z mi/ości do Boga? Z powodu naszych grzechów MY SAMI STANIEMY SiĘ PRZYCZYNĄ NATURY OSTRZEZENIA. Doświadczymy tego dla Jezusa, z powodu zniewag zadawanych Bogowi.)) OSTRZEŻENIE JEST PROROCTWEM Pochodzi z 1 stycznia 1965. Jego spełnienie powinno dla każdego stanowić nowy - i to jaki - motyw wiarygodności. Ogłaszanie go, podjęte od 18 czerwca 1965, stanowi z całą oczywistością jedną z najbardziej braterskich postaw, jakie możemy zająć w odniesieniu do całego świata. Kiedy nadejdzie ta godzina, zostanie zrozumiana stanowczość, z jaką nigdy nie wahaliśmy się narażać dla sprawy Garabandal!. WNIOSEK Nie mam ani daru, ani cnót prawdziwych proroków. Powtórzyłem po prostu z najgłębszym przekonaniem słowa Conchity. Jeszcze jeden raz, dla oświetlenia przeszłości Garabandal, potwierdzam z największą pewnością:

napiszę nie to co Izraelici robili z fałszywymi prorokami ale co Bóg postanowił dla fałszywych proroków: Ap 19:20 bw "I pojmane zostało zwierzę, a wraz z nim fałszywy prorok, który przed nim czynił cuda, jakimi zwiódł tych, którzy przyjęli znamię zwierzęcia i oddawali pokłon posągowi jego. Zostali oni obaj wrzuceni żywcem do jeziora ognistego, gorejącego siarką." Ap 20:10 bw "A diabeł, który ich zwodził, został wrzucony do jeziora z ognia i siarki, gdzie znajduje się też zwierzę i fałszywy prorok, i będą dręczeni dniem i nocą na wieki wieków."

no to poczekamy sobie do 19.09 a potem wejdę tu i oznajmię wszystkim czym były te proroctwa ok? czy sam się do tego przyznasz? i napiszesz wszystkim wszem i wobec czym są proroctwa tej osoby i "matki bożej" i tego biskupa? ok??? mogę trzymać cię za słowo???

Gość vianna
Kamelio, bądź uprzejma rozróznic 2 sprawa 1. to proroctwo z garabandal 2. to data kiedy rzekomo ma sie ono spełnic podana nie przez widzace z garabandal, tylko przez jakaś anonimowa prorokinię z polski Tak więc, jesli data okaże sie fałszywa nie ma to wpływu na prawdziwość/nieprawdziwość objawień z garabandal - świadczy tylko o fałszywym proroctwie podanym przez POLKĘ, bo to ona określiła datę

Gość twoja maleńka
19.09.2011 Potoczy się tak samo, jak każdy inny i będzie dniem powszednim

Gość murdock
Kamelia-juz tu przyszlas ze swoim protestantyzmem???!!!Moze idz klamac i zwodzic na swoj wlasny topik.Malo ci tuych twoich klamstw?Chcesz zamknac droge jeszcze wiekszej liczbie ludzi do unikniecia potepienia?Moze sama posluchaj co MOWI JEZUS DO NAS DZIS wlasnie w tych OSTRZEZENIACH. Ostrzezenie bylo przepowiadane juz w Garabandal.Jezeli poczytacie o tamtych Objawieniach Najswietszej Maryji Panny-to je tam znajdziecie.Matka Boza okreslila je tam jako"Oswiecenie Sumien". Pod tym linkiem znajdziecie wszystkie czesci Ostrzezenia http://en.gloria.tv/?media=171620

napisane jak byk: Termin ostrzeżenia Ostrzeżenie od Boga zapowiedziane przez Matkę Bożą w czasie objawień w Garabandal będzie miało miejsce 19.09.2011. Termin ostrzeżenia 19.09.2011 został wyjawiony Prorokini z naszej grupy modlitewnej TLIG PMDS przez Archanioła Rafała. Datę ostrzeżenia zezwolił rozpowszechniać Jej kierownik duchowy oraz biskup miejsca, który bada aktualnie jej objawienia. jeśli to się nie spełni 19.09 to proroctwo okaze się fałszywe stoi za tym Boży przeciwnik, a prorokini TLIG PMDS - ciekawe dlacego się tak ukrywa i boi, biskup i ty jesteście w to wmieszani- ty za rozpowszechnianie fałszywych proroctw, prorokkini za wypowiadanie ich biskup za zgodę a wszyscy inni którzy w to kłamstwo uwierzą pojdą za głosem szatana i zamiast ufać Bogu ufają dibłu bo nie z Boga pochodza te słowa. Jego SŁowa są w Biblii.

Biblię czytaj , Pismo studiuj a nie głupoty wypisujesz . Ludzie bzdurami sie zajmują , jakimiś " proroctwami " od siedmiu boleści a później umierają jako poganie a tylko diabeł ma z tego radochę . A ty ,że tak to rozpowszechniasz też masz udział w tym zwodzeniu .

Gość murdock
Pod tym linkiem sa te ostrzezenia w formie MP# a wiec mozna ich sluchac. http://en.gloria.tv/?media=171620 Mozna tez poszukac ich w formacie PDF czyli miec je razem w jednym pliku wszystkie.

już wpadasz w złość?:) zacznij myśleć zanim będzie za późno , za rozpowszechnianie fałszywych proroctw czeka cię taka sama "nagroda " jaką Bóg przygotował wszystkim fałszywym prorokom i tym którzy idą za nimi. Ap 19:20 bw "I pojmane zostało zwierzę, a wraz z nim fałszywy prorok, który przed nim czynił cuda, jakimi zwiódł tych, którzy przyjęli znamię zwierzęcia i oddawali pokłon posągowi jego. Zostali oni obaj wrzuceni żywcem do jeziora ognistego, gorejącego siarką." Ap 20:10 bw "A diabeł, który ich zwodził, został wrzucony do jeziora z ognia i siarki, gdzie znajduje się też zwierzę i fałszywy prorok, i będą dręczeni dniem i nocą na wieki wieków."

Gość niekonieczny
Koniec świata będzie jak ja umrę. Mój koniec świata. Co mnie inne obchodzą, jak mnie nie będzie? Poza tym, jaki koniec swiata? kataklizmy na kuli ziemskiej? Takich planet jak ziemia sa miliardy. To niby koniec wszechświata ma być? A w jaki sposób? Przecież kataklizm z jednego końca wszechswiata do drugiego końca wszechświata toby leciał setki miliardów lat. Koniec swiata, no to cieszcie się, jedyni prawdziwi wyznawcy Boga. Bedziecie teraz zyć w jakimś popapranym raju, przez następne setki miliardów trylionów biliardów lat. Co ja gadam, przecież w porównaniu do wieczności te biliardy to zaledwie pyłek. W stosunku do wieczności wszystko jest niczym. Ja nie chcę żyć wiecznie, to chyba najgorsza kara z możliwych. No, może kilkanaście bilionów lat, do rozpadu kosmosu, ale co robić potem, przez całą wieczność? Słuchać harf anielskich i życ w cnocie?

jako niewierzący nie masz szansy na życie w cnocie i harfy :) Dla ciebie jest miejsce alternatywne .

Gość vianna
kamelio, jakbys nie rozumiała: proroctwo z garabandal to jedno, a określenie daty w jakiej ma się spełnic to zupełnie co innego BTW, w Biblii polecam ksiegę amosa, o dniu pańskim jak byk stoi tam

zajrzyj do Słowa Bozego, tam przemawia Zywy Bóg w swoim Słowie. Jemu zaufaj a nie fałszywym prorokom którzy prowadzą do śmierci wiecznej, bez Boga. Decyzja za kim pójdziesz należy do ciebie. Zyczę ci duzo mądrości i Bozego światła gdy otworzysz karty Pisma Swiętego.

Gość niekonieczny
kto mówi, że jestem niewierzący? Codziennie modlę sie za swoich bliskich do Boga :)

Gość niekonieczny
te pisma ludzie pisali, nie Bóg.

Gość vianna
bellaforma jako niewierzący nie masz szansy na życie w cnocie i harfy naprawdę jesteś aż taka ślepa? Od kiedy życie w cnocie jest pochodną wiary? Uważasz, że nie mozna NIE WIERZYĆ i zyc w cnocie?

Gość murdock
"bellaforma Biblię czytaj , Pismo studiuj a nie głupoty wypisujesz . Ludzie bzdurami sie zajmują , jakimiś " proroctwami " od siedmiu boleści a później umierają jako poganie a tylko diabeł ma z tego radochę . A ty ,że tak to rozpowszechniasz też masz udział w tym zwodzeniu ." --dokladnie tak-masz 100% racji.Doskonale opisalas w kilku dosc wulgarnych zdaniach PROTESTANTYZM.Gratulacje. --------------- Co do tych oredzi-to mam prosbe do was-nie straszcie ludzi samym Ostrzezeniem czyli tym czym ono bedzie.Ono jest po to zebysmy sie przygotowali na czasy ktore ida.Zyjemy przy koncu czasow a znaczy to ze przyjdzie Jezus Chrystus.Zanim jednak przyjdzie jako sedzia sprawiedliwy-przyjdzie jako Milosierny.To jest wlasnie sens tego ostrzezenia.Bedzie to taki maly Sad Ostateczny ale bez kary.Bez wyroku.Kazdy z nas powyzej 7 roku zycia odczuje,zobaczy grzechy z calego swojego zycia takimi jakie widzi je Bog.To jest czas nawrocenia.ROWNIEZ DLA PROTESTANTOW !!!Dla wszystkich.dzieki temu jak mowi Jezus-miliony dusz zostana uratowane przed potepieniem mimo ze niektorzy itak sie nie nawroca.To jest akt Milosierdzia Bozego a nie jakas kara czy straszenie nas.

Gość niekonieczny
ludzi zwykle straszy sie, by utrzymać władzę.

vianna masz problemy z czytaniemi i zrozumieniem tekstu czytanego ? Jeśli nie to cofnij sie parę postów i przeczytaj jeszcze raz .

Gość a ja wierze
a ja wierze ze koniec swiata bedzie w 2012 po euro przygotowanym przez polske i ukraine - co bedzie klapą organizacyjna, infrastrukturalna, walutowa itp itd bedzie wstyd na caly swiat, Bog bedzie to widzial i sie wkur.... i pierdo....nie kule ognia.

2Tes 2:11 bw "I dlatego zsyła Bóg na nich ostry obłęd, tak iż wierzą kłamstwu," ja wierzę SŁowu Bozemu ty wierzysz kłamstwu- zobaczymy 19.09. komu uwierzyłeś i co rozpowszechniasz. Fałszywy prorok poniesie smierć.

Gość niekonieczny
Poza tym Kościół jest ok. tylko zeby nas na kasę tak bardzo nie rżnęli, to byłoby jeszcze lepiej.

murdock "bellaforma Biblię czytaj , Pismo studiuj a nie głupoty wypisujesz . Ludzie bzdurami sie zajmują , jakimiś " proroctwami " od siedmiu boleści a później umierają jako poganie a tylko diabeł ma z tego radochę . A ty ,że tak to rozpowszechniasz też masz udział w tym zwodzeniu ." --dokladnie tak-masz 100% racji.Doskonale opisalas w kilku dosc wulgarnych zdaniach PROTESTANTYZM.Gratulacje zdaje sie ,ze nie bardzo znasz pojęcie słowa " wulgarny " , ale ja ci tłumaczyć nie będę . A skoro tak cie dotyka to co pisze to znaczy ,ze jest coś na rzeczy w temacie zwodzenia . Bóg jeden wie komu naprawdę służysz i komu wierzysz . I co ma do tego protestantyzm ?

Gość niekonieczny
Z tymi mistrzostwami też mam podobne zdanie. Wstyd będzie, ze koniec świata !!