Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vianna

19.09.2011 Ostrzeżenie od Boga

Polecane posty

Gość murdock
Wlasnie za czasow Noe go ludzie tez nie chcieli sluchac ostrzezen.Tylko Noe wzial na powaznie napominania Boga o nawrocenia.Gdzie on tam mial "zainfekowany umysl"?Przecie jako jedyny on i jego rodzina niejako przedluzyli istnienie swiata.

Gość a ja wierze
a moze nowe proroctwo sie jej objawi chcetnie bym sie drodzy panstwo zalozyl o ten koniec swiata . o palete wodki. za miesiac sie zenie wiec sie przyda. swoja droga nie uwazacie ze na tych sektach, koncach swiata, datach kataklizmu ktos robi dobra kase?

Gość a ja wierze
bella no wiec wlasnie .. ale ona uwaza ze noe

Gość murdock
ballaforma-ty owca tu owca jestes.Wypisujesz takie same wiesci dziwnej tresci.Wiec?

Gość a ja wierze
murdok ja jej wlasnie zarzucilem ze ma zainfekowany umysl tymi proroctwami wiec sie porownala do noego ze tez byl nie zrozumiany, zainfekowany jak na tamte czasy

treści biblijne śa dla ciebie dizwne ? uuuuu, człowieku , pomyś troche o sobie i swojej wierze . komu ty naprawdę służysz ?

Gość murdock
a ja wierze" a moze nowe proroctwo sie jej objawi chcetnie bym sie drodzy panstwo zalozyl o ten koniec swiata . o palete wodki. za miesiac sie zenie wiec sie przyda. swoja droga nie uwazacie ze na tych sektach, koncach swiata, datach kataklizmu ktos robi dobra kase?"" --tak.Robi .tak samo jak na roznych amuletach,wahadelkach,piramidkach,tarotach itd. Jednak to co ja usiluje tu wam powiedziec nie ma z tym niczego wspolnego.No nie wiem jak mam wam to powiedziec,przekonac.To jest chyba takie male zwyciestwo szatana ze tak namieszal ze ludzieom sie nie chce szukac by w tym wszystkim dotrzec do Jezusa czyli do prawdy.

Gość gjj
a ten Noe to mial kogos do pomocy by zbudowac ta arke??? czy sam budowal???

Gość vianna
wiec sie porownala do noego ze tez byl nie zrozumiany, zainfekowany jak na tamte czasy SIĘ porównała powiadasz? Na twoim miejscu potrenowałabym czytanie TYLKO TEGO CO JEST NAPISANE, bez dodawania własnych projekcji zniekształcajacych sens wypowiedzi rozmówcy :D

Gość gjj
o matlo to musieli ja dlugo budowac bo to nie byl chyba kajak

dotrzeć do Jezusa , do Boga to mozęsz przez Biblię a nie przez jakieś objawienia . Co ty sietak Pisma boisz ?

Gość gjj
a skad Noe mial pojecie o budowaniu statkow?? mial jakies wyksztalcenie w tej dziedzinie?? Ta arka miala ster?? zagle itd??

Gość murdock
"bellaforma dotrzeć do Jezusa , do Boga to mozęsz przez Biblię a nie przez jakieś objawienia . Co ty sietak Pisma boisz ?" ---niestety widze ze zajeta klotnia nie przeczytalas moich poprzednich postow,ktore pisalem z taka wytrwaloscia.Jezeli to do mnie-ten post. Nie chce sie powtarzac.Jezeli chcesz ze mna dyskutowac-to sama uzupelnij braki w czytaniu moich postow.Ja nie bede tego wszystkiego pisal jeszcze raz.Powtorze tylko ze te oredzia zapowiadajace Ostrzeeznie sa jak najbardziej realne i pochodza wedlug mnie od Boga.Poczytaj sama.Nie mozna czegos oceniac bez znajomosci tego o czym sie pisze

i pochodza wedlug mnie od Boga. i to jest sedno twoich wypowiedzi . Nie konfrontujesz tych bajdurzeń z Biblią , bo wiesz ,ze by sienie ostały , ale zasiewasz w głowach ludzi kłamstwo jakoby matka Jezusa , kobieta cicha i pobożna , po swojej śmierci mogła coś " przepowiadać " To kłamstwo i to kłamstwo szatańskie . Poczytaj co Biblia mówi o Marii , poczytaj co mówi o śmierci i o tym czy ktokolwiek po śmierci moze sie komunikować ze światem żywych . I zestaw z tym swoje " ostrzeżenia " a zobaczysz co z tego zostanie .

Gość Menel*z*ławeczki
vianna |? a twoje pierożysko dalej nie wymiętolone :( I do łba soki biją !!!

Gość Menel*z*ławeczki
A paluch wskazujący w kakaowym oku też może ulzyć :D

Gość murdock
"bellaforma i pochodza wedlug mnie od Boga. i to jest sedno twoich wypowiedzi . Nie konfrontujesz tych bajdurzeń z Biblią , bo wiesz ,ze by sienie ostały , ale zasiewasz w głowach ludzi kłamstwo jakoby matka Jezusa , kobieta cicha i pobożna , po swojej śmierci mogła coś " przepowiadać " To kłamstwo i to kłamstwo szatańskie . Poczytaj co Biblia mówi o Marii , poczytaj co mówi o śmierci i o tym czy ktokolwiek po śmierci moze sie komunikować ze światem żywych . I zestaw z tym swoje " ostrzeżenia " a zobaczysz co z tego zostanie ." --wiedzialem protestantko ze sie przyczepisz wlasnie do tego. Musisz byc bogiem ze piszesz o mnie takie dyrdymaly podajac je za prawde.To wszystko co ty piszesz wynika tez Z TEGO ZE "TWOIM ZDANIEM"-kobieto.Nabierz twoche pokory jezeli w ogole ciebie protestantke na nia stac.Przestan pisac o mnie-KATOLIKU jako o jakims czlowieku wprowadzajacym innych w blad.Ty sama jako protestantka to robisz bez przerwy.caly czas naokolo siebie.

Gość Menel*z*ławeczki
Przepraszam :( Ale gdzie można ..... się tu wysrać ?????????????

i wcale nie muszę być Bogiem - wystarczy ,ze znam Słowo Boga ,żeby wiedzieć ,zę to co głosisz to stek kłamstw . Ostrzegasz ludzi przed szatanem a sama siedziesz w jego kłamstwach po uszy . Zacznij czytać Biblię , a zobaczysz ile jest prawdy w tych " ostrzeżeniach "

Gość murdock
mam ci tu protestantko napisa PRAWDE o twoim kosciele?Mam ci napisac PRAWDE o Zunge'm,Kalwinie i Luter?Mam ci opisac jak ze soba walczyli,jak sie wzajemnie zwalczali.?Mam ci opisac jak Luter chcial powrocic do wlasciwego Kosciola-tego Katolickiego z ktorego odszedl,ktory zdradzil tworzac swoj wlasny-zalozony przez siebie?na dodatek masz tu z Biblii,ktora rzekomo tak dokladnie studiujesz: "A przeto upominam was, bracia, w imie Pana naszego Jezusa Chrystusa, abyscie byli zgodni, i by nie bylo wsród was rozlamów; byscie byli jednego ducha i jednej mysli. (1 Kor 1,10) On jednak, znajac ich mysli, rzekl do nich: Kazde królestwo wewnetrznie sklócone pustoszeje i dom na dom sie wali(Lk 11,17) Nie tylko za nimi prosze, ale i za tymi, którzy dzieki ich slowu beda wierzyc we Mnie; aby wszyscy stanowili jedno, jak Ty, Ojcze, we Mnie, a Ja w Tobie, aby i oni stanowili w Nas jedno, aby swiat uwierzyl, zes Ty Mnie poslal. (J 17,20-21) Kto zas umie dobrze czynic, a nie czyni, grzeszy. (Jk 4,17) Teraz sama w swojej duszy rozsadz jak sie maja SLOWA Z BIBLII do was-protestantow?!!!sa tam Slowa samego Jezusa !!!

Gość Menel*z*ławeczki
Przepraszam Ale gdzie można ..... się tu wysrać ????????????? Bo jest .....coraz gorzej :(

Gość murdock
Poaz tym-wyjasniam Tobie protestantko i wszystkim innym protestantom to ze my w Kosciele Katolickim ani nie usunelismy zadnych przykazan,ani nie modlimy sie do zadnych figur.

a ty oczywiście rozumiesz to jako jedność KK ?:) wydaje ci sie pewnie ,ze założycielem KK jest sam Jezus ?:) i nie wdawaj siew wojenki , których wygrać nie mozesz , bo biedny będziesz jeśli odpowiem podobną " bronią " :D miałeś podać przykłady MOICH kłamstw :) no i ? :)

Gość murdock
Poza tym jeszcze jedno pytanie-protestantko-dlaczego tu wy usuneliscie z Bibli-tej prawdziwej Druga Ksiege Machawejska?Moze nam to wyjasnisz?Osmieliliscie sie sami USUNAC ZNACZNY FRAGMENT SLOWA BOZEGO a nas Katilikow posadzacie o te oszczerstwa ktore wyglaszacie przy kazdej okazji-tak jak wam karza wasi pastorzy.

Gość Menel*z*ławeczki
Przepraszam Ale gdzie można ..... się tu wysrać ?????????????

Gość murdock
"Menel*z*ławeczki Przepraszam Ale gdzie można ..... się tu wysrać ?????????????"" po co tu w ogole piszesz czlowieku>Podaj powod.