Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vianna

19.09.2011 Ostrzeżenie od Boga

Polecane posty

to jest bardzo łatwo sprawdzić . Minie 19 i spotkamy sie tu znowu - tyle tylko że ty dołączysz do grona fałszywych proroków . I tyle .

ja nawet rozumiem ten strach i niepokój ludzi . Rozumiem z czego to wypływa , ale Biblia zna dla tego strachu , dla tej chęci poznania przyszłości za wszelką cenę ratunek . " Niespokojne jest serce człowieka , dopóki nie spocznie w Panu " parafraza

Gość a ja wierze
wiecie co ona po tym 19 wymysli sobie inna date tzn ups przepraszam - inne proroctwo i inny prorok bedzie a my powinnismy byc pokorni i kazde (nawet debilne) proroctwo analizowac z szacunkiem i nie odrzucac pokora! badzcie pokorni - o to apeluje dziewczynusia

Gość vianna
bellaforma skoro go znalazłaś i wkleiłaś znaczy to ,zę identyfikujesz siez ta informacja . Nie. To tylko znaczy, że TY SĄDZISZ IŻ JA IDENTYFIKUJĘ SIĘ Z INFORMACJĄ :P Widzisz róznicę? a ja wierze dziecko ja mam juz swoje lata i moi rodzice juz nie zyja a ty lekcje odrobilas? A masz , poza swoją wyobraźnią oczywiscie, jakis powód dla którego pytasz mnie o rodziców i lekcje? Bo te lata, które "JUŻ MASZ" nie naauczyły cie jak widać opierania się na tym co WIESZ tylko na tym co PODEJRZEWASZ a ja wierze dlaczego NOE? Ano dlatego, żeby ci horyzonty poszerzyć. W oczach jemu współczesnych był typowym przykładem umysłu, który - jak ty to nazywasz " nie sa wolne sa zainfekowane jakas informacja, wierza w cos niedorzecznego nierealnego, jakas ułuda" ;)

Gość murdock
Kochani ja tu pisze o czyms calkiem innym niz nakies tam daty w 2012 roku.Postarajcie sie to rozroznic.ja pisze o oredziach zapoaiwfdajacych Ostrzezenie.O tym: http://dzieckonmp.wordpress.com/ Na powyzszej stronie jest wszystko.Strona dotyczy Najswietszej Maryji Panny-Krolowej Pokoju i takze jak chyba wszyscy wiedza-Krolowej Polski. Tu beda sie buntowac protestanci-ale nie robmy sobie nic z tego.Moze tym razem ktorys sie nawroci.Jezeli tego nie zrobia po tum jak doznaja Ostrzezenia-to juz trudno.To bedzie ostatni dzwonek na ktory oredzia zapowiadajace Ostrzezenie maja nas WSZYTSKICH PRZYGOTOWAC.

Gość niekonieczny
No, prawda. Ale każdy szuka Go przez całe zycie sam. I znajdzie, to po co truć?

Gość a ja wierze
bella badzmy pokorni bo narazie pyszni jestesmy i nie powinnismy tu negowac czegos co moze sie spelni- slowem swojego zdania nie mozna miec 19.09 nas wszystkich szlak trafi

znajdzie - jeśli będize szukał . Jeśli znajdzie a odrzuci to jest w jeszcze gorszej sytuacji .

Gość vianna
a ja wierze nie jest! zaloze sie o palete wodki gdzie sa twoi rodzice? ty mnie sie bezczelnie wypytywalas to ja ciebie tez Zapiłbys się na śmierć :P więc nic z tego... a jak przesledzisz topik to zauwazysz, że "bezczelne wypytywanie" zaczęło się z twojej strony, moja to juz była ironiczna parafraza

do zarzutu braku pokory jestem juz tak przyzwyczajona , że nie robi to na mnie żadnego wrażenia :) to najczęstszy " argument " przy braku argumentów .

Gość murdock
zamiast sie klocic zerknijcie,zainteresujcie sie tym na powaznie.Przeczytajcie z poprzedniego linku o Garabandal w ktorym Matka Boza zapowiadala dar Milosierdzia Bozego ktory nazwala"Oswieceniem Umyslow".To jest wlasnie "Oswiecenie Umyslow",ktorego kazdy z nas dozna,ktorego wiek jest powyzej 7 roku zycia.Przeczytajcie to i naprawde prosze Was-zainteresujcie sie tym sami i przekazujcie innym po tu chodzi o NASZE ZBAWIENIE.O nasz PRZYSZLOSC W WIECZNOSCI.

Gość a ja wierze
ale oprocz noego mozesz tak powiedziec o np abrahamie a ty nie wyjasniasz czemu noe akutat tylko przepisujesz kropka w kropke tekst o zainfekowaniu umyslu,

Gość a ja wierze
"bezczelne wypytywanie" zaczęło się z twojej strony, moja to juz była ironiczna parafraza z mojej strony bylo to ironiczne, retoryczne pytanie a ty to pytanie zastosowalas 2 razy minimum

Gość murdock
niekonieczny-tu nie chodzi o trucie anio o to czy ktos znajdzie Boga czy nie.czasu jest naprawde malo-tak mowi sam Jezus,Ojciec Przedwieczny i NMP.Poczytaj.Szczerze zachecam.Oni sie tu kloca tak zawziecie ze nie dostrzegaja prawdy ktora ja tu usiluje przekazac.Szkoda.

Gość a ja wierze
czemu noe? tylko nie pisz caly czas tego samego a czemu np. abraham nie?

Gość a ja wierze
szukasz w necie?

Gość niekonieczny
No. Ale odrzucenie to także nie stawianie się do kratki co roku. Mówiłem, przerąbane mam. No, gadajcie sobie, jutro sobota, co mnie jakieś proroctwa, ja od rana do wieczora jutro pracuję, trochę z zona, trochę sam, do tej pory w sobotę urobię się po pachy. Jakby miał być jakis koniec świata to błagam, w niedzielę, to może choć wyspany będę.

Gość a ja wierze
Ano dlatego, żeby ci horyzonty poszerzyć. W oczach jemu współczesnych był typowym przykładem umysłu, który - jak ty to nazywasz " nie sa wolne sa zainfekowane jakas informacja, wierza w cos niedorzecznego nierealnego, jakas ułuda" bo?...... co?

to musisz siedo " anonimowej prorokini " zgłosić :) moze da radę coś przepchnąć w grafiku :)

A co się mają protestanci buntować, przeciez to sam Kościół Katolicki odrzucił objawienia GARABANDAL uznając je za nieczyste.

Gość a ja wierze
staram sie dowiedziec czemu autorka uwaza ze "najlepszym przykładem zainfekowanego umysłu był biblijny NOE, czyz nie? " dlaczego akurat on w odpowiedzi napisala mi " zeby rozszerzyc mi horyzonty" wiec chce sie dowiedziec wiecej daje jej czas niech sobie znajdzie jakis "tekst zrodlowy" w necie

Gość a ja wierze
staram sie dowiedziec czemu autorka uwaza ze "najlepszym przykładem zainfekowanego umysłu był biblijny NOE, czyz nie? " dlaczego akurat on w odpowiedzi napisala mi " zeby rozszerzyc mi horyzonty" wiec chce sie dowiedziec wiecej daje jej czas niech sobie znajdzie jakis "tekst zrodlowy" w necie

Gość murdock
"niekonieczny No. Ale odrzucenie to także nie stawianie się do kratki co roku. Mówiłem, przerąbane mam. No, gadajcie sobie, jutro sobota, co mnie jakieś proroctwa, ja od rana do wieczora jutro pracuję, trochę z zona, trochę sam, do tej pory w sobotę urobię się po pachy. Jakby miał być jakis koniec świata to błagam, w niedzielę, to może choć wyspany będę." ---widze ze niestety nie chcesz poznac tego co Ciebie czeka.Tego co moze sie z Toba stac.naprawde warto przeczytac to co podalem w linkach.To nie sa zadne brednie typu 09.09 2012 i jemu podobne.Te oredzia pochodza napewno od Boga.Chciazby z tego powodu ze znajduja potwierdzenie w innych oredziach,objawieniach,W Bibli itd.

Gość vianna
a ty nie wyjasniasz czemu noe akutat tylko przepisujesz kropka w kropke tekst o zainfekowaniu umyslu, Dlatego NOE, że jak on budował swoją arke to każdy kto patrzył i słuchał co mówi uważał go za wariata z infekcjami w mózgu... do czasu potopu oczywiście. Abraham był człowiekiem wierzacym ale z pewnoscia nie miał tylu oponentów, jego wiara była jego prywatna sprawą. A arka noego musiała byc wielka, wiec ci którzy ogladali go przy pracy siła rzeczy musieli go miec za wariata... bo inaczej bchcąc przezyć zaczeliby budowac swoje arki murdock dziękuję za linka, poczytam :)

to Biblia pełna jest takich " zainfekownych " przykładów , zaczynajać od Jezusa skończywszy na ...Judaszu ?:) no , ten był taki nie do końca , ale przez jakis czas był . Dlaczego Noe miałby być najlepszym przykładem ? A Mojżesz ? a Abracham ? Dawid ? Salomon ? Kaleb ? Jozue ........? Masa ich .