Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu na moście 2011

karta nauczyciela- komunistyczny relikt

Polecane posty

Gość errrrteeee
nauczyciele są rozliczani ale jakie Ty autorko masz o tym pojęcie wydaje Ci się, że nauczyciel pracuje 18h tygodniowo z uśmiechem na ustach w klasach gdzie jest po 20osób, które cicho siedzą w ławkach w szkole jest jak na wojnie

Gość gocha ma focha
nauczyciel pracuje z dziećmi i jest za nie ODPOWIEDZIALNY, za całą klasę, którą ma akurat na lekcji, czy za kilka klas, jeśli ma akurat dyżur. A to oznacza, że jeśli takiemu dzieciakowi coś się stanie, nauczyciel ponosi konsekwencje. Pani w banku nie odpowiada za klienta, nawet jeśli ten złamie nogę wchoząc do banku

Gość helka patelka
śmieszna jest ta dyskusja, do niczego nie prowadzi i niczego nie zmieni. Polacy dalej będą narzekać na nauczycieli. To jest takie polskie :P wbijać szpile tym, którzy mają niby "dobrze". Zazdrość i nienawiść, to wyróżnia Polaków spośród innych narodów świata.

Gość smutna_prawda
Ten topik pokazuje jak jesteśmy żałosnym narodem - zawistników których celem życiowym jest zaglądanie innym do portfela, do gara i pod kołdrę... Do kogo masz pretensje? do nauczycieli? Oni sobie KN nie przyznali sami, zrobił to parlament i skoro przez tyle kadencji sejmu i różnych rządów od czasu upadku komunizmu w Polsce nie zostało to zmienione, to znaczy że przedstawiciele narodu (sejm), których wybraliśmy uznali zasadność istnienia KN. Jeśli tak bardzo cię to kole w oczy, to proponuję ci karierę polityczną, zostań posłanką na sejm, będziesz mogła to zmienić :)

Gość kalina z koszalina
dlaczego wszyscy wieszają psy na nauczycielach?? dziwne :P przecież nikt nie chciałby mieć do czynienia z tymi rozwydrzonymi dzieciakami :P ja na pewno nie:P i żadna KN mnie do tego nie przekona :P:P

Gość trollfacelol
w kiblu byliście g. widzieliście mam doświadczenie w tym zawodzie - nie wiem po co w ogole to wybralem - chyba moge to jedynie okreslic jako blad mlodosci :-D Teraz mam normalną prace w zwyklej firmie - lepsza kasa, mniej stresu, szacunek i MNIEJ GODZIN!! Boże jaki ja jestem szczęśliwy że już nie mam nic wspólnego ze szkolnictwem i slumsami jak wy. Osobiście uważam że dla dobra narodu powinno się namierzać IP osób krytykujących nauczycieli, robić im wjazd na chatę i utylizować - bo dla mnie jesteście śmieciami