Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić...

No właśnie co??

Polecane posty

Gość tvims
Po 2ch latach nie liczyłabym na żadne przełomy. Zresztą on sam mówi Ci wprost, że się nie zmieni. Wbij sobie do głowy, że tak już będzie zawsze - Twoja decyzja, czy chcesz w tym tkwić czy nie.

Gość tvims
A takie ultimatum jest bez sensu, bo nawet jeśli facet zacznie się powstrzymywać z tym wypominaniem dla dobra związku, to i tak będzie mu to siedzieć w głowie i prędzej czy później wybuchnie z całą mocą.

Regres Najśmieszniejsze jest to że już mu kiedyś to ultimatum postawiłam... Ale od tamtego momentu minelo kilka msc a on kilka razy mi wypomniał " ok postawiłaś ale nie byłas konsekwentna Zrób to jeszcze raz i powiedz mu że jesli bedziesz wypominał mi byłęgo to odejdę od ciebie ... Jesli to zrobi - rozstańcie się !!!! Moze bedzie troche bolało ale moze zmądrzeje i cie przeprosi istnieje duze prawdopodobienstwo że przerwa dobrze wam zrobi

A takie ultimatum jest bez sensu, bo nawet jeśli facet zacznie się powstrzymywać z tym wypominaniem dla dobra związku, to i tak będzie mu to siedzieć w głowie i prędzej czy później wybuchnie z całą mocą." wiec jesli wybuchnie i nic go to nie nauczy to zastanów sie czy warto z takim mężczyzną spędzić resztę życia? :) chyba nie ...

Gość co ja mam zrobić...
On kiedyś mi powiedział że nie popełni takiego samego błedu jak przy swojej byłej- ona go zostawiła a on o nią walczył mimo, że nie miał już szans na jej powrót. Od razu mi zakomunikował, że jak go zostawie to on nie będzie robił z siebie kretyna, nie będzie się poniżał i nie będzie o mnie walczył...

Od razu mi zakomunikował, że jak go zostawie to on nie będzie robił z siebie kretyna, nie będzie się poniżał i nie będzie o mnie walczył..." do tego jeszcze szantażysta? Koleżanko to ultimatum jest po to by uratować ci "dupę" To ultimatum jest dla twojego dobra i o ile koles nie zrozumie swojego błędu o tyle ty nie wdepniesz w tzw "gówno" rozumiesz już? Ta konsekwencja w działaniu powinna cie uchronić przed związaniem sie z 'WARIATEM EMOCJONALNYM"

Gość co ja mam zrobić...
Regres dziękuję Ci. Oczywiście rozumiem co masz na myśli. Jestem młoda - 23 lata, pewnie jeszcze niejedno przede mną. Zobaczymy jak to się uloży. Ultimatum mu dziś powtórzę i tym razem będę konsekwentna!!

uwierz mi że czasami ostry wstrząs działa bedzie mu zalezało na was to bedzie próbował sie zmienić Jesli nie bedzie zmian bedzie to oznaczało że wasza miłośc nie jest szczera,prawdziwa i pełna a skoro tak jest wiec nie ma sensu marnowac na kogoś takiego czasu tym bardziej że masz 23 lata wiec jestes młoda i wszystko przed tobą ŻYCZE POWODZENIA :D

Gość umivine
moglas dupska nie dawac tamtemu to obecny nie bylby zazdrosny, a ze kobiety to szmaty i daja dupska kazdemu kolejnemu to potem tak to sie konczy. dobrze ci tak 🖐️

Gość tvims
Kuźwa to mógł sobie nie brać takiej, co innemu "dawała dupska".

Gość co ja mam zrobić...
Ale bez przesady! On sam robił wiele innych rzeczy, których nie robilam ja!!! I sam świety nie jest, a powiedzialabym ze w tych sprawach ma wiecej do powiedzenia niz ja. A mimo to, ja mu niczego nie wypominam!