Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka z kłosem

czy kochanki mają sumienie?

Polecane posty

Dlaczego do ku..y nedzy nie poszukacie sobie WOLNEGO FACETA ??? Co was tak rajcuje facet zajety, doprawiajacy zonie rogi ? Obyscie zaznaly kiedys tego samego. Szczeze zycze. Lidko, może lepiej powiedz swojemu mężowi, żeby nie uganiał się za innymi kobietami:) Gdyby Twój mąż był prawdziwym, lojalnym facetem, nigdy nie zainteresowałby się żadną inną kobietą!

Gość jestes frajer
jakby lidka byla kobieta to by sie nie zainteresowal. musi byc straszny paszwil.dlatego szuka innych. zrozumcie to wreszcie glupie maszkary.

Gość a czy akt
Ludzie, nie potraficie rozmawiac na poziomie bez wyzywania sie ?? Lidko czemu wyzywasz kochanki ? Wyzwij swojego meza!! czy Ty nie rozumiesz,ze kochanka sie nigdzie nie wpycha? to ten kochany mezulek zrobi wiele,zeby ona sie nim zaiteresowala, dla kochanki potrafi sie starac wiesz? to nie wina kochanki,ze on sie przestal starac o Ciebie i wasze malzenstwo, gdyby ta sie nie dala to dalaby sie inna

Gość Lidka1254568
aha ii ach / Lubomira - moj ex dostal bilet wolnosci, jakbyscie czytaly / li caly topik - bylybyscie w temacie ;) A obecny jest lojalny i jest super !!! ;) Zycze kazdej zdradzonej aby kiedys spotkala faceta na ktorego zasluguje, mnie sie to udalo za drogim razem, a dziw... arze i k ...wy niech sie lacza razem !!! Hurraaaaa :) :) :)

Gość Lidka1254568
jestes frajer - z ciebie to naprawde frajer .

Gość Lidka1254568
a czy akt - kochanie, ale ja juz nie mam " tamtego meza " - to nie byl maz, to byl frajer szukajacy przygod, a ja nie jestem " godna " takich ;) Terazniejszy jest super - facet przyloz do rany, do tanca i rozanca !

Gość basia35
kurwa z kurwiarzem zawsze się zejdzie

Gość jestes frajer
wole kurwy niz suche picze przy ktorych normalnemu kolesiowi opadnie

Gość Lidka1254568
jestes frajer wole k**wy niz suche picze przy ktorych normalnemu kolesiowi opadnie - oby ci wogole kiedykolwiek stanal ;) frajer zostanie frajerem, i jazda nas kobiety obrazac. Margines spoleczny.

Gość basia35
frajer a co ty myślisz że tylko żona ma dbać o męża.Takie kurwiszony to zazwyczaj nie dbają o własne zony a później to opowiadają że żona jest ble i

Gość jestes frajer
sama jestes margines spoleczny maszkaro jak jechalas po kobietach kilka postow wczesniej. masz brudna morde , dlatego facet od ciebie poszedl. my nie lubimy pasztetow z morda swini.

Gość a czy akt
ale dlaczego wy nie potraficie rozmawiac kulturalnie ?? musicie sie wyzywac?? kurwa to taka, ktora sie puszcza z kazdym, a zapewniam Cie,ze kochanka tego nie robi! kochanki sa w wiekszosci najwierniejsze

ja nie jestem jak swinia, a jednak mialam sytuacje gdzie koles mnie oszukal i byl ze mna i na raz z inna praktycznie. i oby takie gowno kiedys pozalowalo 🖐️

Gość ddsaaf
bylam z zonatym,on zabiegal o mnie rok,bylam z ni 5 lat ,zerwalam a on wciaz mnie nachodzi,dzwoni,mowi ze zyc beze mnie nie moze,placze,sle kwiaty,wiem ze cierpi ale poznalam wolnego i ukladam sobie zycie a tamten mi nie pozwala odejsc

Gość Lidka1254568
jestes frajer - my nie lubimy pasztetow z morda swini. - patrzysz wlasnie w lustro ;) ??? Nie robi to na mnie wrazenia, a po kobietach nie jezdze , k..w nienawidze.

Gość jestes frajer
ten facet wiedzial co robi ze sobie poszedl. na pewno jest teraz szczesliwy z kochajaca kobieta

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
frajer przestan juz bredzic

Gość No i co tu sie dziwic
[zgłoś do usunięcia] Nox Anielica ja nie jestem jak swinia, a jednak mialam sytuacje gdzie koles mnie oszukal i byl ze mna i na raz z inna praktycznie. i oby takie gowno kiedys pozalowalo Jesli zostawil taka zawzieta msciwa szmate co tylko potrafi pluc na innych to nie ma czego zalowac Raczej powinien sie cieszyc.

Gość basia z podlasia
sucha picz jest tam gdzie miękki chooj :classic_cool:

Gość jestes frajer
basia --> przy jednej zmieknie przy innej stwardnieje. zgadnij przy ktorej zostanie

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
jestes frajer :) :)

Gość Lidka1254568
jestes frajer ten facet wiedzial co robi ze sobie poszedl. na pewno jest teraz szczesliwy z kochajaca kobieta - to ja go puscilam wolnego, jezeli mu tak zle bylo to dlaczego na kolanach blagal , przepraszal i chcial wrocic. Czytaj ze zrozumieniem a nie szczekaj szczeniaku. Zycie przed toba, oby cie nie oszczedzilo - taki cwaniak z ciebie, nie tacy chodza po swiecie, ale wy sie nie liczycie ! Sa prawdziwi mezczyzni, ceniacy sobie zony, przynoszacy kwiaty, myslacy o rodzinie jako o rodzinie, a nie o zonie jak o sluzacej, gosposi i d...ie. I to sa mezczyzni prawdziwi zaslugujacy na nasze uczucia i odwdzieczajacy sie tym samam. Ale co tam, ty tego nie zrozumiesz.

Gość jestes frajer
i sa tez prawdziwe kobiety . takie ktorych sie nie zdradza.

Gość jestes frajer
ale tego TY nie zrozumiesz.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
"A obecny jest lojalny i jest super !!! Zycze kazdej zdradzonej aby kiedys spotkala faceta na ktorego zasluguje, mnie sie to udalo za drogim razem, a dziw... arze i k ...wy niech sie lacza razem !!! Hurraaaaa " LOJALNY!!!! tylko czekac az Cie po rogach walnie ten lojalny!!!:)

Gość Lidka1254568
Chcielibyscie, prawda ???? Wiec sami widzicie jacy jestescie, zalosne. Nawzajem ;) jestes frajer i sa tez prawdziwe kobiety . takie ktorych sie nie zdradza. - i sa mezczyzni ktorzy nie zdradzaja ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
"i sa tez prawdziwe kobiety . takie ktorych sie nie zdradza." Uwielbiam Cie za ten tekst!!! sama prawda

Gość Pułkownik WP
Jestem żonaty, mam 35 lat, żona 34 lata. Mam też kochanki. Aktualna ma 21 lat i studiuje w Warszawie. Możecie mówić że jestem kurwiarzem albo ruchaczem - dla mnie będzie to komplement. Więc nie krytykujcie. Moja żona od dawna mi się nudzi. Ona po trzydziestce zrobiła się za poważna, przynudza, nie chce się cieszyć życiem, chce mieć 5! dzieci. Jak tu z taką krytykancką babą wytrzymać. W dodatku nie chciała nigdy spełniać moich zachcianek w łóżku to niech teraz ma. Moja kochanka za to jest otwarta i np ostatnio pozwoliła mi na "złoty prysznic" i trójkąt z babką z ogłoszenia.