Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowyBen

Mam dowód na to, że wzrost u kobiet liczy sie najbardziej

Polecane posty

A ja mysle że nie masz racji autorze:) otóz wzrost nie ma znaczenia jesli są iskierki.

znam wysokiego 2 metrowego przystojniaka i jakoś panny się o niego nie zabijają. pewnie wzdychają do niego w ukryciu ale chłopak ciągle jest sam od wielu lat.

Akurat jeżeli ktoś sobie WMÓWI, że jest wyobcowany to taki właśnie będzie i to działa w każdej sytuacji, nie trzeba być niskim i z innego kraju, żeby sobie wkręcić, że wszystkie problemy w życiu są winą 164cm wzrostu.

Ooo, wyszło szydło z worka. Wyszedł z ciebie cham, prymityw, wulgarysta i smarkacz. Nie podnoś na mnie, gnojku głosu, nawet wirtualnie, bo za wysokie progi na twoje krótkie nogi!

Gość anonyme sad creature
nie chcesz nie wierz, masz problem. Możesz sobie zwalać na wzrost ile chcesz ale po Twojej wypowiedzi widać dlaczego kobietyod Ciebie wieją. Bo to do końca nie ejst bezpieczne.

Gość niestety duzoo jest
nie ma czego... jest do dupy.. chociaz moj chlopak ma 192, ubiore szpilki to widac mnie z daleka :O

Mnie by to nie przeszkadzało, akurat wzrost jest moim strasznym kompleksem. Nic mi tak nie przeszkadza jak to, że jestem w moim mniemaniu niska.

Gość anonyme sad creature
Mam X kg za dużo ale jakoś nie pluje jadem na cały świat. jestem jaka jestem i znosze samotność z godnością.

Gość beeen.
damascenka.. ty sdzmato jebana!!! za wysokie progi na twoje krzywe nogi? chyba sobie jaja robisz hahah na takiego paszteta jak ty to nawetr nie chcial bym splunac :O

Gość kiepskie prowo
bo po siedzącym też widac wzrost

Gość kafescenka
no i zrobiło się...kafeteryjnie...:( z poważnej rozmowy, awantura i wulgaryzmy, obrażanie itd. Skąd my to znamy..?

Dziwne bo u mnie na roku najwieksze branie mieli przez całes tudia kolesie po 170 -178 max i doopy ciagle gadaly ze ten ciacho tamten ciacho wiec nie wiem jak to jest. Ja mam 184 i doslownie spierdalaly ode mnie. To samo od kumpla ktory ma 188 wiec te wszystkie historie o powodzeniu i wysokim wzroscie mozecie sobie wsadzic gleboko w dupe

beeen - no to oszczędzaj ślinę, krasnalku :) Może ci się przydać do przełykania kolejnych porażek :) Adieu :)

Gość beeen.
spierdalaj dziwko

Gość ycie nie mają
zakompleksy - jak target tej prowokacji - reszta ma życie, nawet jak jest karłami

dokladnie jak kolo siedzi tez widac jakiego bedzie wzrostu jak wstanie. A piszacym jest ten caly kurdu bydzia co ciagle zaklada tutaj tematy o wzroscie, o tym ze wysokie kobiety maja wielkie pochwy i ogromne stopy i ze koles 169 cm nie moze prowadzic samochodu bo nie dosiega do pedalow :)

Przeczytałam pierwszy post i jakoś nie jest to dla mnie przekonujący dowód

"Nic mi tak nie przeszkadza jak to, że jestem w moim mniemaniu niska. " a jak to sie przedstawia w centymetrach? (z ciekawości pytam)

Gość beeen.
to nie jest prowo idiotki... takie jest zycie i tyle wystarczy poczytac opisy kobiet, ktore opisuja jakiego by chcialy faceta WSZEDZIE PADA SLYNNE "wysoki" janekrys- jebnij sie na leb cioto, nei jestem zadna "krycha ducha' czy jak jej tam.. pierdolony debilu :O

Gość kafescenka
jednak myślę, że coś w tym wzroście jest...niestety. Kobieta podświadomie czuje się bezpieczna w ramionach szerokich i wyżej położonych... Mężczyźni niżsi zmuszeni są bardziej się starać. Ale ze sławnych... Niski był Bonaparte :)

"cyt. widzialem w jej oczach doslownie blask, byla ladna, sexowna.. no taka zona" :D Przypomniała mi się ta scena z "Dnia świra" jak baba wsiadała do przedziału :D.

Gość przy okazji do
niedoinformowanych. Wzrost młodych mężczyzn dzieli się następująco dla polski... młodych po jednak wzrost z pokolenia na pokolenie przy dobrych warunkach rośnie. - NISKI = 174 i mniej - ŚREDNI = 174 - 182 - WYSOKI = 182 i więcej dla kobiet o około 10 cm mniej. Znaczy kobieta lat 25 mająca 170 jest w górnych stanach średnich wzrostu dla kobiet facet mający 172 i 25 lat jest niski więc dzieci takiej pary dostaną + wzrostowy od kobiety i - od faceta. A żadna normalna kobieta nie chce obciązac dzieci :classic_cool: kurduple na madagaskar

ja mam 165 cm i jakos nie bardzo patrze na wzrost ani z linijka nie biegam. W sumie najwazniejsza jest dla mnie twarz faceta, musi mi sie podobac i byc atrakcyjba, meska z ladnymi oczami :) Pozniej patrze na budowe ciala, lubie meskie sylwetki o ksztalcie litery V, male tyleczki i szerokie plecki mrrrr. Mialam 5 facetow 2och po 190 jednego 165 jednego 170 i jednego 175 i najbardziej podoba mi sie do dzis ten ostatni, i kolezanki tez twierdzily ze jest bajprzystojniejszy. Wiec autorze nie masz zbytnio racji :)

Gość beeeen
jestem zalamany tym ze jestem niski.. naprawde

Gość podobno orgazm świni
trwa 30 minut :classic_cool:

Gość EEEBN
/podobno tylko 7% populacji moze sie cieszyć ze182 cm plus/ to ciekawe.. bo jak jestem w klubie albo ide ulica to doslownie KAZDY FACET JEST ODE MNIE WYZSZY

Gość xzczxcewdchbnn
przy okazji do Zgadzam się z Toba, malo ktora decyduje sie na powazny zwiazek z facetem, ktory jest nikski, niski = niskie dzieci = kompleksy tych dzieci i kółko sie zamyka.

Gość lucy, chyba w chinach
:classic_cool:🖐️