Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzo ostrożny facet

życie w pojedynkę jest bardzo złe

Polecane posty

ostrożny co mogę poradzić to na pewno nie szukać na siłę w sensie: "o dzisiaj pójdę i sobie coś poszukam hehe" ale może tak jednak dałoby radę pracować trochę mniej i zadbać o jakieś rozrywki? Ludzie sie mogę WSZĘDZIE spotkać, w najmniej oczekiwanych miejscach. A wiesz jak to jest, nie można żyć tylko pracą.

w najmniej spodziewanych miejscach, w najmniej oczekiwanych momentach miało być :)

Zosia, macham tutaj, bo nasz topik już padł... A w temacie...zgadzam się z Autorem w stu procentach:) Życie w pojedynkę jest do niczego.

a może własnie szukanie tej drugiej osoby mozna porównać do wyprawy na grzyby. Czasami trzeba się nieżle nachodzic ,żeby trafić na te "szlachetniejsze".

Gość Rudzy777777
Np. takiego rydza :D

Gość Neli 2
Jeśli się zdobywa sukcesy w innych dziedzinach, to można także odnieść sukces w miłości,tylko trzeba w to uwierzyć.Ktoś kiedyś zauważy Twoje zalety i je pokocha.Nawet w skarpetkach i sandałach.Nie bądż taki wybredny!!! nikt nie jest doskonały.

A ile takich grzybów, które wyglądają na jadalne a okazują się trujakami?

grzyby trujące czasami trudno odróżnić od tych jadalnych( nie jeden raz :)), ale czasami te trujące mają inny smak i są bardzo gorzkie.

Jeżeli w twoim lesie rosną same muchomory, zmień las. PS. Podobno w górach świętokrzyskich rosną trufle ;)

No i tu jest wilk pogrzebany;-) a później płacz i lament,ze samotnosc jest głupia i do d...:-)

Gość jestem innaaaaaaaaaaaaa
ja nie rozumiem tej histerii z szukaniem sobie kogoś, naprawdę tgeo nie rozumiem. byłam w 2 związkach, dość długich, jeden dłuugi i bardzo poważny, ale odkąd jestem sama czuję że żyję i to wcale nie znaczy, ze nie kochałam tamtego tak naprawdę. Kochałam i to bardzo i do dziś kocham, ale odeszłam, bo bycie z drugim człowiekiem normalnie mnie męczy. Zawsze taka byłam, od dzieciństwa uwielbiałam siedzieć sama w domu, to było dla mnie święto gdyt mogłam pół dnia pobyć sama. Dziś mieszkam sama od 7 lat i naprawdę jestem szczęsliwa. Na horyzoncie pojawił się ktoś bardzo fajny, jest mega chemia, ale ja trzymam dystans, nie chcę zmieniać naszych relacji bo i tak w końcu ucieknę.

ja wiem ja wiem!!! halucynogenki to będą mężczyźni w stylu macho. Niektóre laski właśnie na takich najbardziej lecą. Potrafią zawrócić w głowie, a później zostawiają po sobie pustkę i nicość oraz brak wiary w cały świat.

jestem inna - wiesz ja też lubię być sama. Tzn nie sama-samotna tylko od czasu do czasu spędzić czas w tylko i wyłącznie swoim własnym towarzystwie. Czuję się wtedy naprawdę dobrze i nawet jako dziecko tak było. Nie mam rodzeństwa, musiałam więc sama organizować sobie czas i NIGDY się nie nudziłam. Ale lubię też być z kimś bo wiesz co jest fajne? Najbardziej ze wszystkich rzeczy lubię dzielić z kimś wspomnienia. Wspólne wydarzenia, ktore później można wspominać.