Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmienie naturalne jest cudne

Do mam butelkowych które wolą mm zamiast cyca :)

Polecane posty

gorsze są te, które nie potrafią zaakceptować czyjeś decyzji, a ich jedynym sposobem podniesienia swojej samooceny, to obrazanie innych

Gość hmmmmmmmmm....
ok, tyle, że wciąż dotyczy to obu stron sporu (bezsensownego zresztą :) ) Karmiłam syna piersią, bo mogłam i nie widziałam powodu, by tego nie robić. Nie interesowało mnie, co ktoś o tym myśli i miałam gdzieś wyzwiska od "matek polek"... Zastanawia mnie po prostu, dlaczego większość tak nie ma, dlaczego od razu atakuje się osoby odmiennie postępujące i to w baaaardzo niewyszukany sposób. No nic, życzę zdrowia wszystkim dzieciom :) i mamom też :)

dziewczyny jakie wy macie problemy padłam ze smiechu na podłoge jak to wszystko przeczytałam ja osobiscie tez karmie mm tak bolały mnie sutki przy karmieniu nie wytrzymałam tego przeszłam na mm i wogóle nie żałuje jak by wszystko z piersiami było ok to bym karmiła nie miałam żadnych wyrzutów że nie karmie piersia najbardziej rozsmieszył mnie post dziewczyny nie pamietam jakiej jak napisała że jej dziecko wszystko ma najlepsze pampersy najlepsze ciuchy hahahahha i to oznacza ze jestes najlepszą mama?? padne zaraz hahahahha moja córa ma w wiekszosci rzeczy używane nie tylko z lumpeksu pieluchu dada z biedronki jak mi sie nie chce gotowac daje słoiczki a teraz uwaga ma 8 miesiecy i chodzi do żłobka!!!! masakra nie?? co ze mnie za matka szok!!! wyrodna najgorsza na swiecie a wiecie co ja uwążam sie za super mame moje dziecko jest szczęśliwe i ja też:) nie widze związku tego tematu co za baby ja pierdziu chciałabym mieć takie problemy hehehe pozdrawiam Was serdecznie

Gość Asjh-wera
Do mam karmiących cycem -Czy wasze dzieci przykładane do piersi wrzeszczały tak jak by je ktoś obdzierał ze skóry??? Czy któraś z was musiała walczyć z niechęcią dzidzisie do cyca? Czy wasze dzieci przejawiały nadludzka leniwość do ssania? Pewnie po tym co ja przeżyłam żadna z was by już dziecka do cyca nie zmuszała,ja zmuszalam aż środowiskowa zabroniła mi,wówczas odpuściłam i przeszlam na modyfikowane(swojego mialam o wiele za mało) Takie matki jak czytają to co piszecie moga miećtylko niekończące sie wyrzuty sumienia,ciekawe czy to im w czymś pomoże? To moje pierwsze dziecko i kompletnie nie mam doświadczenia z dziećmi,ale moje dziecko nie lubi się przytulac od urodzenia zastanawiam się czy to wina tego że odtrąciło cyca?

Gość a ja mam ina
Cyc, owulka, tempka, dzidzia, mamunia, mężuś, staraczka, brzuchatka. Kobiety co się stało z Waszymi mózgami?????????????????????///

Ja bylam karmiona od poczatku mlekiem modyfikowanym i wszystko ze mna w porzadku:) Osobiscie nie cierpialam karmic piersia Na sama mysl dostawalam nerwa Nie kazda kobieta lubi lezec godzinami z wywalonym cycem Mam dwoch synow ,obydwoch karmilam 5 miesiecy Jeli kiedys bede miec 3 dziecko to napewno bede karmic tylko butelka Jesli ktos lubi karmiic naturalnie niech karmi ,jesli nie lubi to niech nie karmi Proste Nie rozmumiem po co sie wtracac i komentowac

Gość mama z cycem
kolorowa zebra - masz rację. Każdy ma prawo do własnych wyborów, byleby tylko dbał o dziecko. Ważne, by dziecko było nakarmione. Sama karmię piersią, bo chciałam i przykro czytać, gdy kobiety karmiące piersią są wyzywane i wyśmiewane. Ja nie mam nic do kobiet, które z różnych powodów nie chciały lub nie mogły karmić piersią. To ich sprawa i nigdy bym ich za to nie wyśmiewała chociaż nie zawsze rozumiem ich argumentację, ale uznaję ich prawo do własnej decyzji. Tym bardziej nie rozumiem tego ataku a karmiące piersią, pisania o wywalaniu cycków (nie spotkałam się z czymś takim a przebywałam w towarzystwie karmiących piersią), byciu dojną krową itp. Kobiety opanujcie się. Nie atakujmy się nawzajem, bo przecież większości z nas chodzi o to samo - by nasze dzieci były zdrowe i szczęśliwe. Powinnyśmy się wspierać a nie atakować

mamo z cycem ja niestety bylam w towarzystwie gdzie moja kolezanka przy stole wystawila cyca i karmila dziecko pol godziny W miedzy czasie dziecko robilo sobie przerwy a ona siedziala z piersiami na wierzchu Mi tez zdarzalo sie karmic przy znajomych ale staralam sie to robic dyskretnie Mozna karmic piersia nawet w miejscu publicznym ale nalezy zachowac odrobine kultury i dobrego smku Nie rozumiem tego typu dysklusji tak samo jak nie rozmumiem licytacji porodu naturalnego nad cesarka Glupie i tyle:)niech kazdy karmi czym chce

Witam. A ja trochę z innym tematem. Testuję mleko Gerber 2 i 3. Mam próbki i całe opakowania mleka do rozdania. Jeżeli jest ktoś zainteresowany,to przeslę mleko w zamian za opinię po jego wypróbowaniu. Czekam na odpowiedź na e-mail emihaha@interia.pl