Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nosferatu

Smutek czy radość, miłośc i zdrada oraz wiara w lepsze jutro

Polecane posty

Jestem historykiem, to tak na boku wiecie :) Ale Jinx83, nigdy nic na silę, Niemcy chcieli na silę w 1941 w ZSRR i nie wyszło im to na dobre, serce musi się zgrać z czasem, musi to być ta chwila ten moment

Gość nim sie skonczy noc
chciala byc potrzebna...moze Ty byles dla niej za silny, za pewny siebie, sa takie kobiety- samarytanki:)

kiedy romantyzm to takie fajne nie caly czas oczywiscie bo zbrzydlo by to ale tak fajnie czuc sie rozpieszczana a nie rozpieszczac sie samemu to juz nude jest

Serce tyle razy zranione i płaczące, czego ma się bać? Mój nik to metafora mojej duszy, sam lubię atakować, hehe trochę dlatego tez ze lubię całować po szyji :) Życie mnie często kopało w du... ale z dna nie raz osiągnąłem szczyt, miałem iśc do zawodówki robię mgr. Miałem piękną kobietę, a romanse w okresie poza związkowymi, nie wspomnę, byłem brzydkim kaczątko co warzyło 112 kg, zrobiłem się facetem 85 kg, związek dodał mi 15 kg, ale juz 5 zrzuconych :D Proszę państwa atakujemy wagę 80 kg w tym roku :D

Gość nim sie skonczy noc
pewnie, ze fajne:) a Twoj nie rozpieszcza? mozna troche nauczyc;)

nim się skończy noc, było inaczej, chciałem dobrze, ale ona czuła się z byt pewnie, dwa mocne charaktery. Moje zdanie przestało się liczyć, a pyzatym wspomniałem na atrakcyjności tez utraciłem, ona była osobą szczupłą, wiecie pizza, wypady co chwile na browarka, bo musi odreagować pracę, a mi to na zdrowie nie przychodziło. Poza tym rozpoczęło się polowanie na ,,czarownice" ja wszystkiemu winny, to co ja się dzisiaj nasłuchałem, hehe długa historia,ale niech trzyma się ,,pocieszyciela - przyjaciela" nie jedną kobietę zdradził,. a ja zamykam ten rozdział :)

Gość nim sie skonczy noc
cos Ty...nawet nie odbierze:P

toshibka1981, 55 kg tuż to prawie kości ;p Pamiętaj, kobieta musi być kobieca :) Wiem obleśnie to zabrzmi, no ale kurde prawda, kobieta trzeba mieć za co ,,złapać"

to powiem, dzwon to ,,przyjaciela - pocieszyciela" Studiowaliśmy na jednym kierunku, zaocznie, pedagogikę, nie żal mi kasy, chociaż jej nie mam pod dostatkiem, podjąłem decyzje idę na uniwerek na historię, chce kontynuować to czego się uczyłem, a poza tym wiecie, nowe znajomości mogą tam być :D

Gość nim sie skonczy noc
zalezy przy jakim wzroscie, jezeli 165 to w sam raz, jakie kosci?

toshibka1981, Bóg może naucza przebaczania, ale nie teraz, zaręczyny zerwane itd. Co twarz zaś parę lat to budować? A potem haja, że nie ma ślubu, że jej nie ufam i powtórka z rozrywki, hehe nie dla mnie ;)

Miłość, uczucie, które zadaje ból czasami, powiem boli to jak cholera,ale to od nas zależy jak bardzo, wolę by mnie bardziej dręczyła samotność, niz zmory byłego związku. wolę marzyć, i to realizować, niż analizować to co było i tyle. ej ludzie wy jutro będziecie jak coś? No tak w ogóle, trzymamy ten topik :) Prawda? Nie no super się z wami pisze, a musi żyć optymistycznie, walczyć, no i trzeba wsparcia by nie zwariować z własnymi myślami :)

Gość nim sie skonczy noc
a ja lubie byc sama...chociaz tak w ogole to nie jestem:) po prostu lubie swoje towarzystwo

A kto lubi samotność? Życie czasami stawia nas przed faktem dokonanym, tu trzeba mądrości, cierpliwości i wiary w siebie. Rzymu od razu się nie zbuduje. a klin klinem, można się w pakować w jeszcze gorsze badziewie, które rozleci się szybciej niż nam się wydaje. Trzeba uzyskać równowagę w sobie, załapać wiatr w żagle, i zacząć szczęśliwe życie, samotność też można owocnie wykorzystać, singlowanie flirtowanie, a potem coś z tego sie narodzi :)

Gość nim sie skonczy noc
i tak sobie mysle, ze nawet singlem moglabym byc:D a nie jestem, mam rodzine, szczesliwa...:D

Dobranoc, dziękuję za rozmowę, do jutra, też jestem trochę zmęczony dzisiejszym dniem :) Jutro będzie lepszy :)

Gość nim sie skonczy noc
Toshibka dobrej nocy:)

Gość nim sie skonczy noc
Nosferatu:) dobranoc i Tobie🖐️