Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wszystko wiem

czy myslicie ze 38 letni jest w stanie odejsc do kochanki?

Polecane posty

Gość na moje śliczne błękitne oko
a jak się dowiedziałaś o romansie? przyznał się czy wykryłaś?

Gość rzeczywiscie naiwna
Twoj maz odszedl od Ciebie w momencie gdy poruchal inna, nie uwazasz?

Gość nie wszystko wiem
zawsze szczery spodziewalam sie odpowiedzi poprostu, i nie pytam po to zeby uslyszec to co chce uslyszec,tylko po to by poznac inne opinie

Gość nie wszystko wiem
zawsze szczery wciaz nad tym samym

Gość nie wszystko wiem
ja to odkrylam,mialam dowod wiec nie mogl sie wylgac

zawsze szczery spodziewalam sie odpowiedzi poprostu, po prostu i nie pytam po to zeby uslyszec to co chce uslyszec yhy, juz w to uwierzylem ,tylko po to by poznac inne opinie inne opinie? durna babo, a co maja inne opinie do twojego zycia i twoich wyborow? bo jeden pies co zdecyduje twoj facet, wazne co ty zdecydujesz

Gość nie wszystko wiem
tak,ale zeby dac komus szanse to ten ktos najpierw musi jej chciec

Gość u mnie było tak
samo i mnie nie zostawił bo kochanka wzięła nogi za pas jak trzeba było wziąć nie tylko przyjemości ale obowiążki z nim zwiążane

Gość nie wszystko wiem
ja jeszcze sama niewiem co zdecydowac,lapie sie roznych glupich pomyslow zeby odpowiedziec sobie na pytania na ktore odpowiedzi nie znam

Gość prawda jest taka ,ze nie ma
kopnij dziada w doope . Skurwysyn !

Gość nie wszystko wiem
uwazasz zawsze szczery ze mozna dac szanse komus kto jej nie chce? tylko poco?

Gość u mnie było tak
no tak mm na początku czuł skruchę i przyszedł na kolanach a teraz różnie to bywa, dowartościował się i powiem wam wszystkim że wiek ma znaczenie- ja zauważyłam u swojego kryzys wieku średniego, jest inny , nieodpowiedzialny, zagubiony, błądzi w chmurach, sam nie wie czego chce, wszystko mu nie pasuje, robi podsumowanie swoich osiągnięć

Ja pierd. az mnie trzesie . Jebaka zlamany . troje dzieci , jedno malenkie , a skurwysyn szlaja sie po dziurach !!! A jego skurwiala kochanica nie lepsza:-0 Dziwka jedna :-0

Gość u mnie było tak
jak sa dzieci i to 3 to nie jest takie łatwe zostawić

więc uważam, że będzie dalej lawirował między tobą i nią. jeśli ty odejdziesz- on będzie błagał o powrót, po czym po jakimś czasie znów wróci do niej. i tak w koło. zastanów się, czy chcesz żyć z takim człowiekiem.

kopnij dziada , zostanie z reka w nocniku . Niech placi alimenty , a kochanka go nie wezmie , bo on ma za duzo obowiazkow !!! Unies sie honorem i pogon go jak psa !!!!

Gość nie wszystko wiem
zawsze szczery nie jestem tepa tylko naiwna,i nie ja sie odkochalam tylko on,moze teraz nie uzywam mozgu do myslenia tylko emocjii to fakt,ale nie jest latwo znalezc sie w takiej sytuacji i tak wiem ze to s..wiel,i on tez to wie,sam to o sobie powiedzial wciaz jednak nie powiedzial ze zaluje bo to byl blad zaluje ze do tego doszlo i okazal sie takim sk..ielem,ale nie uwaza to byl blad

zakochał się i nie ma odwagi odejść. spokojnie, to typ tchórza. nie odejdzie.

nie jest okreslony, chyba na tamtej mu zalerzy . Ale tamta i tak go kopnie w doopsko wczesniej czy pozniej . Kochasz go , ale chyba tez kocha tamta , bo nie zaluje .

Gość nie wszystko wiem
czi sie juz 3 miesiac,ale dopiero teraz ma mieszkanie samodzielne gdzie ona ewetualnie moglaby z nim zammiezkac,narazie jednak mieszka sam z tymze codziennie widuja sie w pracy

Gość nie wszystko wiem
zawsze szcery romans owszem swiadomy,tylko czy swiadomie teraz bedzie chcial wybrac ja kiedy juz cala zajebista otoczka prysla

ja jeszcze sama niewiem co zdecydowac,lapie sie roznych glupich pomyslow zeby odpowiedziec sobie na pytania na ktore odpowiedzi nie znam to pomysl co sama napisalas i czego oczekujesz od obcych ludzi :D chodzi ci o nasze fantazje ?

pisalas, ze ona mieszka z facetem ??? Spokojnie ona go nie wezmie , za duzy bagaz i obowiazki Chyba ,ze bardzo dobrze zarabia ???.Ale wychodzi na to ,ze on sie zakochal . Powinnas go zostawic

chyba stawiasz niewłaściwe pytanie. powinno ono brzmieć: czy Ty po tym wszystkim, świadomie będziesz chciała wybrać jego?

chodzi ci o nasze fantazje ? to moze ja zaczne: fantazjuje o tym jak tomaszewski chwyta mlaskacza jak pilke i wykopuje daleko, bardzo daleko przechwytuje go antek, wysypuje mu na glowe hel w proszku i podaje do hofmana, hofman ubiera go w sweterek dla pieska i doprowadza do kopulacji z alikiem

szczery, a odczep się Ty od Jarka :D