Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgrthsrt6

CZY WARTO STUDIOWAĆ PIELEGNIARSTWO W MOIM PRZYPADKU?

Polecane posty

Gość dgrthsrt6

Interesuje mnie tematyka medyczna, ale na widok krwi/wymiocin/innych wydzielin robi mi się niedobrze:-O Np mam często pobieraną krew na badania i zawsze wtedy panikuję i prawie mdleję:-O

to po co chcesz to studiować?nie będziesz tkz.pielęgniarką z powołania,a teraz takich jest mnóstwo co nie chcą przy chorych nic robić tylko liczą na rodzinę pacjenta

Gość dgrthsrt6
Robwalka- bo po tym jest praca.... Myslę jeszcze nad kierunkiem finanse i rachunkowość, bo jestem po technikum ekonomicznym i tez lubię te zagadnienia.

Gość Redda
Do pielęgniarstwa trzeba mieć powołanie :O Nikt nie lubi chyba widoku wymiocin to normalne :P ale krew? Co w tym takiego obrzydliwego. A i przypominam że na pierwszym roku uczy się robienia zastrzyków na sobie nawzajem ;) Ja idę właśnie w tym roku na pielęgniarstwo i doczekać się nie mogę. ;)

to nie jest kierunek dla ciebie.. przeciez pielegniarki glownie robia zastrzyki pobieraja krew patrza na nia czesto

Nie ma to najmniejszego sensu, bo sama bedziesz robić zastrzyki, pobierac krew, zakładac cewniki, etc..