Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeskaaaaaa

moze komus sie spodobaja... ?

Polecane posty

Gość kafe przed spaniem
Ej a co można jeszcze zrobić żebys kase wysłal? Wymyśl jakas zabawę a może zagram :D

toranga - nie chodzi o zadne ponizenie, wez przestan, normalnie chodzi o sklonnosci, bo ja sam nie wiem co bym zrobil, a tak franczeskaaaaaa ma okazje sprawidzic czy jest sklonna do roznych zachowan :) Zeby bylo trudniej - oczywiscie, ze wyjscie masz = mozesz dalej sprzedawac, moze znajdzie sie osoba, ktore je kupi i bedzie ich uzywala :)

Gość ja też w potrzebie...
Kurke na zime moge Ci wysłac franczeska /czerona/buty tez sie znalazły tylko mam same na ocasie jesli chcesz to nie ma sprawy

Gość kafe przed spaniem
same się poniżacie!! Facet chce sie zabawic a ona korzysta. Nie ma żadnego poniżania Jak można jeszcze u ciebie zdobyc kase? Wymysl jakas zabawe a moze zagram!!

franczeskaaaaaa - zapomnialem dodac, ze konieczne bedzie wklejenie tutaj zdjecia ze zniszczonymi spodniami, ale to za 4,44zl extra, czyli przelewam 44,44zl :) kafe - raptorre80@hotmail.com - masz cos na mysli?

franczeskaaaaaa - OK, podaj dane potrzebne do przelewu w mailu: imie i nazwisko oraz nr konta to przeleje 44,44zl :)

Gość bys sie wstydzil raptorre
daj jej choc 100 zl , jak juz ma pociac. Dziewczyna powazna, ma problem, a ty sobie jaja robisz. Kup po prostu, ona moze ci nie wyslac. Prymitywne te twoje zachcianki.

@ bys sie wstydzil raptorre - mysle, ze ta zabawa to klasa wyzsza ;) Nie moge dac wiecej - bo wowczas nie bedzie sie wahala, stad tyle samo, co przy sprzedazy.

Gość kafe przed spaniem
Hmmm... Sam coś wymyśl. Nie wiem jakie psychozabawy cię kręca.

Gość fhgrsxh
do przelewu imie i nazwisko nie jest potrzebne ;]

To ciuchów nie chcesz? myslałam ze naprawde ich potrzbujesz rzeczy sie sa zniszczone akurat ciuchow mam mnostwo i moge sie podzielic ale jak chcesz zdobyc pienadze inaczej... jak zmienisz zdanie podaj maila lub gg temat ma w ulubionych pewnie jescze innych pare rzeczy by sie znalazło np spodnie na 174 cm rozmar M ktos mi kiedys pomogl bezinteresownie choc akutart w innej spawie nie finansowej i obiecalam sobie ze choc w czesci spłace dlug

Gość kasiaaaaa90909
ludzie kurwa facet m atylko 100tys na koncie a wy się podniecacie to wcale nie tak duzo ... mógł np. wziąść kredyt żaden normalny człowiek nie robił by zdjęc swoim wyciagom w banku :/

chce ciuchy oczywiscie, niestety w spodnie nie wejde, mam rozmiar L, dlatego te sprzedaje bo są na mnie za małe. kurcze, podałam maila, jesli ktos chce niech napisze..

Gość kafe przed spaniem
a autorka tematu te spodnie ukradła!!!!!!!! Są z metka a gdzie by kupiła takie spodnie zeby się jej opłacało sprzedać za 40 zł. To ile na nich zarobi 10 zł?

Gość kafe przed spaniem
Raptorre Wymyśliłeś jakas psycho zabawe dla mnie?

Kasia dlatego zaproponowała 40 ty potem 4 tyc ale zostałam olana:) Kazda pracujaca osba ma na koncie te 40 zl o moze przelac jesli chce ale juz wyzzsza kasa to dla niego za wiele. Tylko ludzie ktorzy nagle maja gotowke a przedtem jej nie mieli robia zdjecia swoim wyciaga i sie chwala a 100 tys to nie wiele moj ex zarabia w m-c 50 tys n czysto i raczej nikomu nie pokazuje wyciagow a na pewno nie robi im zdjec. Takim ludzom odbija i mysla ze jak maja te kilka marnych groszy to moga wszystko....taka prawda a z ciuchami oferta aktualna

@ fhgrsxh - korzystam z bluecash.pl = jest tam zakladka nazwa odbiorcy :) @ kasiaaaaa90909 - brac kredyt na 10% po to by lokowac na 3,5% to troche glupota, a ja sie w glupoty (no moze czasem ;) ) nie bawie :) A zdjecie robie by sie uwiarygodnic i tak - jestem zwariowany, bo chyba zaden normalny czlowiek by sie nie bawil w takie cos :) @ kafe - jeszcze nie = nie wiem na co Cie "stac" ;)

Gość kafe przed spaniem
zależy o jakiej sumie mówimy... mnie stać na wiele :D

Gość bys sie wstydzil raptorre
zabawa wyzszej klasy? wyjatkowo prymitywna. Nikt rozsadny nie bedzie ciął nowych dzinsów, ktore moga sie komus przydac. :epiej przewiesic przez smietnik. Uwazasz, ze to co- wydarzenie artystyczne ? happening? Nędza i tyle, na poziomie pokazywania gołego tyłka. Wyslij jej stówę i popros, zeby dzinsy wywiesiła przy najblizszuym smietniku lub , jak cie rajcuje zabawa- przywiazala do dzrewa czy plota i zropbila zdjecie , moze sobie ktos wezmie I nizej stówy nie schodz, bo dziewczyna ma jeszcze kłopot i stres a to tez kosztuje.

raptorre moze rzeczywiscie lepiej zebym kolo kosza polozyla? ktos by sobie je wziął na pewno, ale jesli wolisz zeby pociela no to dobrze.. jezu jak ja sie dziwnie czuje.

@ bys sie wstydzil raptorre - w to sie bawilem ostatnim razem = 100zl i rzeczy wrzycone do "pojemnika" PCK :) Tym razem cos innego ;)

Wysłałam Ci meila:)

@ franczeskaaaaaa - umowa = zniszczyc :( Wybacz :( Skoro miewasz watpliwosci to niech kwota wzrosnie do 66,66zl :) Ale do jutra bedziesz miala czas, bo, cholera - przegapilem jedna sprawe: https://bluecash.pl/info/obslugiwane_banki = od 6-23 do Twojego banku :( No chyba, ze masz jeszcze konto w mbanku - to wysle = dojdzie w przeciagu 2-3 minut :)

zaraz odpisze na maila tylko musze mamie isc cos pomoc bo woła, takze będę wolno odpisywac. proszę mi już nie oferować pieniędzy, nie mogę moich danych tak rozsyłac, zresztą musze podziekowac bo nie chce wyludzac.