Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeskaaaaaa

moze komus sie spodobaja... ?

Polecane posty

@ ja też w potrzebie... - komu? = u mnie pustka na skrzynce = ciekawe do kogo poszlo ;)

Gość ja też w potrzebie...
Daj te spodnie komus kto potrzebuje masz moje slowo ze dostaniesz ciuchy moze ktos jest w podobnej sytuacji jak Ty i bedzie sie z nich cieszyl albo wrzuc do kosza PCK skoro znasz wartosc pieniadza wiesz ze nie powinno sie dla zabawy niszczyc rzeczy ktore moga sie komus przydac albo poprosu sprzedaj na allegro do zimy daleko a paczka idzie kilka dni:)

musze isc spac, mama każe mi wyłączyc komputer. odpisze rano na maile, mam nadzieję ze jutro ktos tu zajrzy by porozmawiac. dobranoc wszystkim

Gość ja też w potrzebie...
Raptorre nie do Ciebie nie jestes pepkiem swiata zeby do Ciebie pisac mnie nie podnieca 100 tys .... mam wlasna prace niezłe zarobki alimenty na dzieci pomysl ile skoro ex zarabia 50 tyś:) Moge pomoc komus bezintresownie nie jak Ty z tymi gierkami.... Chcialam Cie sprawdzic ale wyszlo szydlo z worka 40 zl tak ale wiecej nie .... Nie bede wiecej pisac bo ie chce Cie obrazac wybacz...

Bluecash.pl BRAK MOŻLIWOŚCI WYKONANIA PRZELEWU! Przepraszamy, z przyczyn technicznych realizacja przelewu na wskazany rachunek bankowy odbiorcy jest w tej chwili niemożliwa. Podaj inny numer konta bankowego odbiorcy lub wykonaj przelew w późniejszym terminie. - niestety dzis nie moge przeslac, bo do PKO mozna miedzy 6-23. Ale to zrobie z samego rana - jak sie obudze :) @ franczeskaaaaaa - dziekuje za udzial w zabawie, przesle Tobie pieniadze - te 66,66zl - I NIE MUSISZ NISZCZYC SPODNI! - az taki dran to nie jestem, testowalem tylko Twoje mozliwosci :)

Gość Ajsja
Raptorre straszny egoista z Ciebie :/ Każesz dziewczynie zniszczyć spodnie dla swojej zabawy. Po prostu nie normalne :/ Chcesz jej pomóc? To kup od niej te spodnie i oddaj je komuś a nie... :/

@ ja też w potrzebie... - bez komentarza. Pozdrawiam :) @ Ajsja - sprawa juz wyjasniona :)

Gość shhhhhhhhhhhhddddddddddd
Raptorre skoro masz tyle kasy i na [rawde nie wiesz co z nimi zrobic to dlaczego jakiej sumy pieniedzy nie przelejesz np na konto jakiejs fundacji ?moglbys w ten sposob komus pomoc

Gość Ajsja
Widzę teraz wycofałeś się ze zniszczenia spodni. Ale jak dla mnie sama ta Twoje "zabawa" była nie na miejscu.

@ Ajsja - wybaczam ;) @ Kobieta prawie idealna - zadna pomylka, jutro przelewam pieniazki, naprawde nie mam nastu lat, by sie bawic w prowokacje i naprawde mam nadmiar srodkow do zycia, przez co bawie sie w taki cos :)

Gość Ajsja
Kobieta prawie idealna- zgadzam się. Sama się nabrałam. Po prostu nie cierpię takiego cwaniaczenia :/Brrrrr...

Nie masz nastu lat? ten marny gest świadczy inaczej,ale nie będe zgłębiać Twojego portretu psychologicznego . Każdy ma jakieś swoje dziwactwa byc może Ty masz takie tzn. zabawy tego typu :)

Gość Izabellaa0000
Mi by się przydało z 2 tys :P

@ Kobieta prawie idealna - lepiej mnie nie psychologowac ;) @ Izabellaa0000 - drogie (patrzac obiektywnie) te buciki ;)

Gość Izabellaa0000
a może ja mam jeszcze inne potrzeby? :) Śledziłam wasze posty :) ładną masz sumkę. Chciałabym zarabiać chociaż 2 tys.. uu to by było coś...

@ Kobieta prawie idealna = bylo minelo :) Obecnie jestem przypadkiem nadziejnym, z nadzieja patrzacym na innych :) @ Izabellaa0000 - a jakie jeszcze potrzeby wykazujesz? Niekoniecznie sfery finansowej ;) Sumka taka sobie, chcialbym juz miec z 300-400 tys., ale nastawilem sie bardziej na konsumpcje, niz oszczedzanie. Moje roczne zarobki to 90 000zl netto, 30 000 zjadaja wszystkie oplaty + wyzywienie, 25 000 rocznie oszczedzam, 35 000 rocznie trace na cokolwiek, miedzy innymi na takie zabawy, jak tutaj :) Gdybym wszystko oszczedzal to za 16 lat bylbym milionerem ;)

Gość Nienienienienie
oo większość ludzi może tylko o tym pomarzyć... Byłabym szczęśliwa, gdybym mogła utrzymać samodzielnie mieszkanie i szkołę. A na dzień dzisiejszy nie znajdę przynajmniej na śląsku pracy za więcej niż 1500zł. To co To dla Ciebie te 2 Tys ?! nic :)

Gość Nienienienienie
Potrzeb to ja mam wiele :) nie będę tutaj wypisywać :) Ciekawa jestem czym się zajmujesz :)

Gość Izabellaa0000
Nienienienie, to ja :)

Teraz zajmuje sie Toba ;) Szkoda, ze nie wypiszesz - i tak jestes pomaranczowa ;) A tak ogolnie to nie pisze o sobie - bedac zalogowanym na tym koncie, bo rano sie bede wstydzil mojej aktywnosci, ale wieczorem czesto sie nudze i go uzywam. Oczywiscie jest prawdziwe :)

Gość Izabellaa0000
a dobra koniec gadki o kasie, Ty ja masz ja nie i o czym tu więcej pisać.. Co Ty właściwie robisz w domu w weekend ? czy też, może gdzieś jesteś?

Wybieram sie do spania :) Nie lubie zarywac nocek. "czy też, może gdzieś jesteś?" - to gdzie Ty jestes? No dobra, jesli kobiec kasy i tego, co mozna z nia zrobic to zmykam, bo mi wstyd sie normalnie tutaj udzielac ;) Milej nocki, pa.

Gość Izabellaa0000
Nie chce pisać ponieważ nie lubię jeśli można to tak nazwać "żalenia się" To że ja czegoś nie mam to jest wyłącznie mój problem, a poza tym jest sobota i nie mam zamiaru się smucić z tego powodu więc ominę ten temat :) oo :)