Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeskaaaaaa

moze komus sie spodobaja... ?

Polecane posty

Gość Izabellaa0000
Ok szkoda, ale jak chcesz.. Ja aktualnie znajduję się poza domem :)

Gość Izabellaa0000
Siedzę w aucie przed domem :) bo właśnie wróciłam... i nie chce mi się ,że tak to brzydko napiszę ruszyć pupy! :) ,niestety jestem posiadaczką tylko laptopa.

Gość Izabellaa0000
ajjj dobrze napisałeś z tymz tym komputerem... myślałam o cyzmś innym wybacz :P

A to nie lepiej isc do domku, polozyc sie w lozeczku = lepsza pozycja :) No chyba, ze Tobie pasuje ta pozycja w aucie ;) A tak w ogole to jakie jeszcze lubisz pozycje?

Gość Izabellaa0000
a zresztą sama się juz pokręciłam :)

Gość Izabellaa0000
myślę nad lodem Mcflurry z Mc Donalda z oreo i polewa :P dlatego siedzę :P

Gość Izabellaa0000
a Ty i tak idziesz spać, w domu mi się nie śpieszy więc.. co ma zrobić :)

Gość Izabellaa0000
do* domu miało być.. he he wybacz :)

Gość Izabellaa0000
Jestem desperatką piszę sama do siebie :)

Gość CYGANA PRAWDZIWA!!
ale ten raptorre jest naiwny. ja juz widze na niego klatwe. glupi chlopina podal dane ze ma duzo kasy. plotki szybkos sie rozchodzą. widze ze ktos zaltwia jego adres ip. po tym dochodzi kim jest i wie ze te osoba ma duzo kasy. teraz znajac jego ip wlamuje mu sie na konto w banku ktorego nazwe podal. gosciu zostaje bez kasy. super brawo. oto moja klatwa. raptorre strzez sie. ja tez widze czarna godzine u raptorrego. widze ze juz nie bedzie mial z czego dac sobie rady w czarnej godzinie. choroba go zmognie a kasy nie bedzie juz bo mu ja dawno ukradli..

@ CYGANA PRAWDZIWA!! - nie boj sie :) Posiadam specjalnego notebooka, ktorego tylko uzywam do przelewow bankowych, zatem moje IP nikomu sie nie przyda. Zreszta nie za bardzo sie na tym znasz, bo samo IP jest nic nie warte, lepiej znac adres e-mail, na ktorego mozna podrzucic jakiegos trojana z key-loggerem, ale jak juz pisalem - u mnie to i tak nic nie da, bo z tego notebooka wchodze tylko na konta bankowe (nie sprawdzam tam poczty, itp.).

Gość CYGANA PRAWDZIWA!!
coraz wiecej informacji widze. widze notebuka. widze zlodziei notebuka. oj zle to wrozy. zle! ja widze ze ty nie widzisz tego co ja widze a ja widze wibracyje silne. ostrzegam jedynie a klątwa ciąży....

Gość CYGANA PRAWDZIWA!!
a poza tym kujwo niemyta kopsnąłbyś tak pare kafelków biednej cyganicy co ma dziury z biedy w spodnicy. jak nie masz co z kasiurą robic to ja juz znajede na nia uzytek!

Gość Izabellaa0000
.....

Hehe :) No sam notebook to akurat na nic sie nie zda, bo on tylko jest posrednikiem a wiekszosc zakodowanych danych to trzymam ... to moze juz nie bede pisal gdzie to wszystko trzymam ;)

Gość Izabellaa0000
tak :(

Gość CYGANA PRAWDZIWA!!
na izabelle nie patrz. ja widze w swoim szklanym oku klatwe. jak sie razem bedziecie parzyć to ci jajka uwięzną w jej pipce i bedzie to ze tak powiem twoj ostatni raz. klątwa wisi strzezcie sie. ps. izabela ma nieciekawą facjatę a raptor jest stary niedźwiedź. nie widze przyszlosci dla waszego związku

Gość Izabellaa0000
hahahahaha związku ? dobre "mów" mi jeszcze...

CYGANA PRAWDZIWA!! - polecam jakis srodek + szmatke i wypucowanie tej szklanej kuli ;)

Gość Izabellaa0000
no wygodnie, ale miałam ochotę na loda z Mc :)

Gość Izabellaa0000
Wiesz? tak się zastanawiam właśnie, skoro nie wiesz co masz robić z kasą. To pomogę Ci troszkę wydać... na takie tam babskie sprawy :)

Gość Izabellaa0000
Ale dla mnie!

Gość CYGANA PRAWDZIWA!!
tak to wyglada. moje szklane oko widzi prawde a wasze mętne gały juz tylko widzą samych siebie. wiec ja naprostowac was musze na prawde. taka mam misje. z takim darem sie urodzilam. bo ty izabel sie nie znasz jeszcze, nie wiesz do czego jestes zdolna. ściskasz pipke tak mocno ze zaden sisiur nie moze tam swobodnie pracować. ale mam skuteczne remedium dla ciebie. mozesz sprowac milosci cyganskiej. musisz przyjąc na siebie czarnego bucefała. wtedy problem z waginościskiem sie skonczy a raptor spokojnie bedzie mogl zaatakowac.

Jesli chodzi o Ciebie to ja wlasnie nie dam nic, zebys na sobie miala mniej, a nie wiecej ;)

Gość CYGANA PRAWDZIWA!!
raptor stary geju cożes narobil. teraz juz czekaj dni jak bedziesz z zerem na koncie. izabela jest łasa na monetki ..i minetki.. as well

Gość Izabellaa0000
ale mi by starczyło 6tys i bym była szczęśliwa...